زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
 

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون،خوبم!
چه خبر از خودت و بقیه؟ یه چند روزی که نبودم خبری، مبری! چیزی نشده؟

خبری نیست.... بچه ها که کمتر میان..... خودم هم همینطور....
آخی یادش بخیر بچه ها میومدن شلوغ میکردن.....
خبری نیست.....
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شما سوالتو بپرس من اگه بلد نبودم جواب نمیدمی همی
ولی سعی کن سوالت سخت نباشه خب؟:redface:

حالا من سوالمو می پرسم اصلا ببینیم به رشته شما ربط داره!!!
تخم مرغ دو نوع سفیده داره؛ یکی رقیق و اون یکی هم غلیظ. می خواستم بدونم چرا فساد پذیری غلیظ از رقیق بیشتره؟
حالا ربط داشت؟!!!:redface:
 

مهندس شکوفه

عضو جدید
حالا من سوالمو می پرسم اصلا ببینیم به رشته شما ربط داره!!!
تخم مرغ دو نوع سفیده داره؛ یکی رقیق و اون یکی هم غلیظ. می خواستم بدونم چرا فساد پذیری غلیظ از رقیق بیشتره؟
حالا ربط داشت؟!!!:redface:

بله ربط داره به شدت هم ربط داره!
او.لا که من تا حالا نشنیدم تخم مرغ 2تا سفیده داشته باشه تخم مرغ یه سفیده داره یه زرده
که فساد پذیری سفیده ببیشتره چون دسترسی میکروارگانیسم به سفیده بیشتره
ولی یک سری پوشش های خارجی وجود داره که از آلودگی تخم مرغ جلوگیری میکنه مثل غشای مومی خارجی
پوسته ی آهکی.غشا داخلی اگر ایا از بین بره بازم به یک سری دلیل مثل مواد نیتروژنی کم در سفیده. قلیایی بودن سفیده . فعالیت کم سفیده فساد پذیری کاهش پیدا می کنه
ولی در اثر نگهداری طولانی مدت تخم مرغ رطوبتشو از دست میده آب سفیده به زرده منتقل میشه سبب رقیق شدن زرده و چروک شدن سفیده میشه که در این صورت احتمال تماس مستقیم زرده با لایه ی داخلی فراهم میشه و باعث آلودگی زرده با میکرو ارگانیسم میشه
نمیدونم جوابتو تونستم بدم یا نه ولی فکر کنم علت اصلیش این باشه که سفیده حکم یه پوششو واسه زرده در برابر آلودگی میکروارگانیسما داره:redface:
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ربط داره به شدت هم ربط داره!
او.لا که من تا حالا نشنیدم تخم مرغ 2تا سفیده داشته باشه تخم مرغ یه سفیده داره یه زرده
که فساد پذیری سفیده ببیشتره چون دسترسی میکروارگانیسم به سفیده بیشتره
ولی یک سری پوشش های خارجی وجود داره که از آلودگی تخم مرغ جلوگیری میکنه مثل غشای مومی خارجی
پوسته ی آهکی.غشا داخلی اگر ایا از بین بره بازم به یک سری دلیل مثل مواد نیتروژنی کم در سفیده. قلیایی بودن سفیده . فعالیت کم سفیده فساد پذیری کاهش پیدا می کنه
ولی در اثر نگهداری طولانی مدت تخم مرغ رطوبتشو از دست میده آب سفیده به زرده منتقل میشه سبب رقیق شدن زرده و چروک شدن سفیده میشه که در این صورت احتمال تماس مستقیم زرده با لایه ی داخلی فراهم میشه و باعث آلودگی زرده با میکرو ارگانیسم میشه
نمیدونم جوابتو تونستم بدم یا نه ولی فکر کنم علت اصلیش این باشه که سفیده حکم یه پوششو واسه زرده در برابر آلودگی میکروارگانیسما داره:redface:

ممنون بابت توضیحات اما
آره خود سفیده تخم مرغ هم شامل سفیده غلیظ و سفیده رقیق هست و به دلایلی که من نمی دونم قسمت غلیظ زودتر فاسد میشه...

ما هستیم سلام به تو...
 

مهندس شکوفه

عضو جدید
ممنون بابت توضیحات اما
آره خود سفیده تخم مرغ هم شامل سفیده غلیظ و سفیده رقیق هست و به دلایلی که من نمی دونم قسمت غلیظ زودتر فاسد میشه...


ما هستیم سلام به تو...
خواهش می کنم قابل شما رو نداشت هرچن زیاد به دردت نخورد
صبر کن من یه خورده تو این کتابام بگردم ببینم چیزی پیدا می کنم
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه توضیحه نصفه نیمه درباره سفیده تخم مرغ:
اجزای سفیده و یا آلبومین(ALBUMIEN) : ... سفیده از چهار لایه با ضخامتهای متفاوت تشکیل یافته است. اما در کل میتوان سفیده را به دو لایه غلیظ درونی (۵۷%) که چسبناک و یک لایه رقیق بیرونی (۲۳%) که آبکی است، تقسیم کرد.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا