اره اما ایندفعه یکم نمک با یخورده ابلیمو روش بریز بخورلبو داغ نمک زده
لبو رو تا میدونستم شیرین میخورن
اره اما ایندفعه یکم نمک با یخورده ابلیمو روش بریز بخورلبو داغ نمک زده
لبو رو تا میدونستم شیرین میخورن
اره اما ایندفعه یکم نمک با یخورده ابلیمو روش بریز بخور
باشه باشه ... خوب باشششششششششششششششه نزن دیگه!... همون بی نمک بخور شیرین خوبه ؟ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
با شیر داغ موافقم حال میده ولی یه لبو داغ نمکزده جلوت باشه که دیگه محشره
اشوب نمیخواد برو شیرو از تو یخچال بردار گرم کن بخوردل ادمو اشوب میکنیا اول صبحی
من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنمسلام به همه...
خوبید
اقا محمد رضا میاید یه کاری کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( افکار شومی دارم...هی هی هیییییییییی)
هر روز اسم کلی غذا و خوردنی خوشمزه رو بگیم و با اب و تاب ازشون تعریف کنیم عکسای اشتها برانگیز بذاریم...تا بقیه غشششششششش کنن... البته ایضا خودمون:دی
به به باريكلا گل پسرم...قند عسلم...من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم
نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد
جرات داری همینو جلو خانومم بگونه بابا وقتشه زنش بدیم
خونه داریش خوبه با سلیقستا
ای جانممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
فقط یه بوس ابدار دل ادموخنک میکنه چقده نازه
من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم
نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد
من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم
نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد
سلاااااااااااااااااااامسلاااااااااااام
اینجا داره برف میاد
هورااااااااااااااااااا
سلاموای چه عکس زیبایی
تا نرین نمودونین چه بهشتیه
خدارا شکر که خوبیخوبم عزیزم
میگم تالار چه سوت و کوره
خدارا شکر که خوبی
گاهی اوقات اینجوری میشه...شاید بچه ها کم کم پیداشون بشه