زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

maten110

عضو جدید
اره اما ایندفعه یکم نمک با یخورده ابلیمو روش بریز بخور


:wallbash: ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w29:
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
:wallbash: ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w29:
باشه باشه ... خوب باشششششششششششششششه نزن دیگه!... همون بی نمک بخور شیرین خوبه ؟
اما یبار امتحان کن خوب
>>>>>>>>>>
 

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیر ندارییییییییییییم تو خونه...تموم شدهههههههههههههه...
 
  • Like
واکنش ها: fgni

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه...
خوبید


اقا محمد رضا میاید یه کاری کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( افکار شومی دارم...هی هی هیییییییییی)
هر روز اسم کلی غذا و خوردنی خوشمزه رو بگیم و با اب و تاب ازشون تعریف کنیم عکسای اشتها برانگیز بذاریم...تا بقیه غشششششششش کنن... البته ایضا خودمون:دی
 

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
 

maten110

عضو جدید
ای جانممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

فقط یه بوس ابدار دل ادموخنک میکنه چقده نازه
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام به همه...
خوبید


اقا محمد رضا میاید یه کاری کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( افکار شومی دارم...هی هی هیییییییییی)
هر روز اسم کلی غذا و خوردنی خوشمزه رو بگیم و با اب و تاب ازشون تعریف کنیم عکسای اشتها برانگیز بذاریم...تا بقیه غشششششششش کنن... البته ایضا خودمون:دی
من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم



نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم



نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد
به به باريكلا گل پسرم...قند عسلم...

محمدرضا جان...كارت حرف نداره....
عالي بود...
 

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای جانممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

فقط یه بوس ابدار دل ادموخنک میکنه چقده نازه

خیلیییییی نانازه...
به قول دختر داییم یه بووووووووس محححححححححکم


من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم



نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد

خییییلیییییییییی عالییییییییی
با این اب و تابی که تو تعریف میکنی به ضرر خودمونم میشه...من که همین حالا میخوام برم درست کنم:دیییی
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام یپبه همه دوستای گلم
یه چند روزی نبودم دلتنگتون شدم
همه که خوب هستن انشاء الله

من پایه ام اول از همه خودم شروع میکنم



نیمرو یه تخم مرغ بر میدارین یکم چپو راست میکنینش خوب که براندازش کردین اروم میشکنینش تو یه ظرف دقت کنین کیسه زرده پاره نشه بعد تو تابه روغن رو گرم میکنین داغ که شد تخم مرغ رو اروم میندازین تو روغن دست بهش نمیزنین فقط یکم شعله گاز رو کم کنینن نمک رو بریزین رو تخم مرغه و یه کمی هم فلفل سیاه بریزین رو تخم مرغ حالا اروم روغن داغ اطراف تخم مرغ رو با قاشق بریزین رو تخم مرغ تا پوسته روی زرده سفید بشه حالا تنها کاری که باید بکنین اینه زیر گاز رو خاموش کنین یخورده نون با سبزی بیارین و باهاش نیمروی عسلی رو میل کنین اون وقتی که قاشق میبرین تو زرده مثل عسل درش میارین یخورده نمک رو زرده بزنین که خوشمزه تر بشه اخ که چقدر بوی فلفل سیاه رو وقتی با زرده قاطی میشه دوست دارم تازه اگه قبلش یه پیاز رو هم خلالی ریز خرد کنین تفت بدین تا قهوه ای بشه که محشره وای دهنم اب افتاد


آق محمد رضا این چیزا واسه ما قدیمی شده
اونم بخوری این تخم مرغ کی که میگه رو با نون محلی
گاهی هم با نون محلی خشک آب زده شده چی میشه
فقط کسایی که خوردن می تونن تصور کنن
 
بالا