سلااااااااااااااام افسونیییییییی 

دوستای گلم من دیگه برم سرعتم خیلییییییییی پایینه کلافم کرد...
شب خوش
خدافظ

دوستای گلم من دیگه برم سرعتم خیلییییییییی پایینه کلافم کرد...
شب خوش
خدافظ

حذف کنی منم کلا حذف و تحریم می کنم قسمت کشاورزی رو! شک نکن...
اینجا همه با همیم...
سلام
من کشاورزی دوس دارم
این از طرف من به تمام بچ کشاورزی
![]()
سلام
خوش امدید
چه عکس خوشکلی...خیلی خوشم امد
آه. مای خدا...
چقدر سخته این درسهااا..![]()
دیگه اسمم یادم نمیاد![]()
مار ابی؟؟؟؟:دییکی مارم به حساب بیاره (من یکی از آّبی ها هستم)
قبل از همه بگم که من همون zevina3255 سابق! هستم و به این خاطر اسمم رو تغییر دادم و افسون خانم رو به دردسر انداختم که با این کار زودتر اسمم فراموشتون بشه...
قرار بود که اینجا دیگه چیزی ننویسم اما شرایطی پیش اومد که یه جورایی مجبور شدم.
نظرم این بود که زشته بدون خداحافظی شما رو ترک کنم پس یه تاپیک زدم برای خداحافظی اما بازم سیستمم قاطی کرد و پاک شد و این باعث شد که تصمیمم رو عوض کنم و این خداحافظی رو قطعی نکنم و همینجا از دوستان یه به امید دیدار مجدد داشته باشم...
مشکلاتی دارم که ممکنه نتونتم دیگه خدمتتون برسم ... . این مدت دوستان خیلی خوبی اینجا پیدا کردم و خیلی خوشحالم که یکی از بهترین دوران ها رو با شما داشتم.
همیشه سعی کردم که موجب ناراحتی و دلگیر شدن کسی نشم .اما اگر ناخواسته این اتفاق افتاده خیلی خیلی عذر می خوام و امیدوارم من رو به بزرگواریتون ببخشین. و تشکر می کنم که من رو تو این مدت در جمع صمیمانه تون پذیرفتین و تحملم کردین... همگی دست خوش...
احتمالا تا جمعه هفته آینده یکی دوبار دیگه به اینجا سر بزنم پس اگر کاری چیزی داشتین در خدمت خواهم بود. ضمنا ایمیلم تو پروفایلم هست و اگر یه روزی کاری باهام داشتین ( هر چند که بعید می دونم چون کوچکتر از اونم که کاری برای بزرگان بکنم. ) حتما خوشحال میشم خدمتگذار شما دوستان عزیزم باشم.
سخن رو کوتاه کنم که بیشتر ازین وقت تون رو نگیرم.
آرزوی موفقیت تک تک شما رو دارم.
همیشه در یادم خواهید بود...
به امید دیدار
فعلا...
دست خوش
امضا: زنبور آبی
...
سلام چی شده میشه به منم بگید؟
سلام خوب پژمان امروز زودتر از من اومدی
امیدوارم همتون خوب باشین صبح روز شنبه بخیر
سلام... خوبی ؟ من امروز نرفتم که بیام !!! همش بودم
خوبه بابا ای ول تو دیگه تهشی