خداوندا...
دوستانمان را به راه راست هدایت فرما.....
آمممممییین!
دوستانمان را به راه راست هدایت فرما.....
آمممممییین!
شما قبول مسئولیت بفرمایید تا اسم سرکار علّیه تو لیست سیاه قید بشه و تکلیف بخشها مشخص بشه، فعالیتش بعد از امتحانا...من به زهراهم گفتم اول باید بهم عنوان بدین بعد فعالیت میکنم
تا عنوان نگیرم فعالیت نمی کنم
شوخی میکنم امتحاناتم تمام بشه بعدش چشم
اوه اوه اقا رو چی خودشو تحویل میگیره رضا پیاده شو با هم برینشما قبول مسئولیت بفرمایید تا اسم سرکار علّیه تو لیست سیاه قید بشه و تکلیف بخشها مشخص بشه، فعالیتش بعد از امتحانا...
ای ول کارت درسته منم بیام کمکت حالگیری خودم نیام یکی رو میارم بترکونحالا که اینجوریه بعد از امتحانات بخش علوم دامی رو جوری بترکونم که سه تا مدیر برای راست و ریس کردنش لازم باشه...
اوه اوه اقا رو چی خودشو تحویل میگیره رضا پیاده شو با هم برین
حالا که اینجوریه بعد از امتحانات بخش علوم دامی رو جوری بترکونم که سه تا مدیر برای راست و ریس کردنش لازم باشه...![]()
ای ول کارت درسته منم بیام کمکت حالگیری خودم نیام یکی رو میارم بترکون
شرمندتم اگه دوس داری تو هم بیا سوار شو!
پس اسم حضرتعالی هم سردر علوم دام نصب میشه!
تو که خودت داری میترکی![]()
من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میاد
اما بادمجان رو پوست بکن بعد از وسط افقی نصفش کن تو تابه سرخش کن و میل کن فقط یکم نمک با فلفل بهش بمال و بعد سرخ کن رب و اینچیزا هم نمیخواد دو سه تا گوجه کنار بادمجونا سرخ کنی بسته
سلام به روی ماهت
1- کدو اصلا نیازی نداره به آب نمک پوستشو بکن و سرخش کن یکم.واسه بادمجون هم پوستشو بکن حدود ربع ساعت تو آب نمک بذارش تا تندیش بره بعدش یه آب کوچک بریز روش تا نمکی بهش نباشه بعدشم سرخش کن.نسوزه ها
بعضی بادمجونا قسمت پایینشون خیلی تخم داره اگه دیدی این جوریه کلا بکن بریزش دور فقط قسمت بالاشو بذار چون خورشتو خراب میکنه
2-وا آفتاب واسه چی؟
3- بسته به ذائقه خودت داره اگه بادنجون دوس داری دوتا سه تا .این جوری واسه یه روز دیگت هم اضاف میاد
4- آب واسه دو سه تا بادنجون حدود دو تا سه لیوان کافیه.نمک کم بریز آخر کار بعد اینکه بادنجونارو ریختی و خورشت کم کم داشت آماده میشد تستش کن اگه کم بود دوباره اضافش کن
کلا کدو و بادنجون نمک رو به خودشون میگیرن و ممکنه مزه خورش کم بشه.اینم که میگم اولش کم بریز چون ممکنه نمک آب نمکت زیاد شده باشه و خورشتو شور نکنه
رب هم به خودت بستگی داره که دوس داشته باشی خورشت چقدر قرمزش داشته باشه
مثلا اشکان که باشه خورشمون باید رنگ خود رب بشه تا قبول بکنه
5- دیگه چیشو آموزش بدم؟اگه گوجه فرنگی دوس داری میتونی یکی دوتا گوجه هم قاش کنی بذاری رو خورشت
یه نکته دیگه اینکه اول آب و رب و نمک رو مخلوط کن و بذار به جوش بیاد و یکم بجوشه بعدش بادنجون رو همون طور که داره آب میجوشه بریز اگه آب جوش نباشه رنگ بادنجونت سیاه میشه بعدشم کدو بعدشم گوجه فرنگی
اگه غوره دم دست هست آخر کار به جای مزه ترشی غوره بریز اگه نه یکم آب لیمو اضافش کن تا مزشو درست کنه
حله؟دیگه نبود؟
زندگی بی تو محاله عشقم:
![]()
سلام اله جان خوبی خوش اومدی خبری نیست امن و امانهسلام
خیلی وقت اینجا نیومده بودم!! چه خبراس؟؟؟![]()
من از این امضاهای متحرک که زهرا داره میخوام![]()
سلام
خیلی وقت اینجا نیومده بودم!! چه خبراس؟؟؟![]()
اله نه الهه!!سلام اله جان خوبی خوش اومدی خبری نیست امن و امانه
اتفاقا منمن گذاشتم ولی نشد!!اتفاقا منم میخوام ولی نیمدونم چرا نیمشد!
اهوم دیدم تشکرم کردم!!به به الهه خانم.
خبرتو کش رفتم گذاشتم برا خودمون![]()
مریم گوش کن نه یه ریز جیغ بکش
شرمندتم اگه دوس داری تو هم بیا سوار شو!
پس اسم حضرتعالی هم سردر علوم دام نصب میشه!
تو که خودت داری میترکی![]()
سلاااااااااااااااام عزیزه دل پسره گل صبحت بخیر محمد رضا جون نیستیسلام صبچ چارشنبه همتون بخیر