همین که کلا منو قبول داری نشونه تام و تمام باحالینگیته دیگه!![]()
باشه...
با اجازه اساتید برم یه چرخی بزنم دوزار کاسب شم! شاید برگشتم... رخصت
سلامت
همین که کلا منو قبول داری نشونه تام و تمام باحالینگیته دیگه!![]()
با اجازه اساتید برم یه چرخی بزنم دوزار کاسب شم! شاید برگشتم... رخصت
نه بابا...این کارا رو که عمرا واست انجام بدن....این کاراشون هم هیچ وقت نخواستم و نمیخوام...
یکی از نمونه کاراشون...خیلی از بچه ها میدونن که من فقط ازمایشگاها رو میرم..به خاطر همین از خیلی از خبرا بیخبرم...امروز همه رفتن بازدید افات...یکی به من نگفته...من شونصد کیلومتر رفتم واسه کلاس بعد میبینم که یه نفر نیست...اگه من یه خبر مربوط به کلاسای خارح از دانشگاه یا چه میدونم هر چیزی به تک تکشون خبر میدم و واسه تک تکشون کامل توضیح میدم...بعد اونا نکردن یه اس مس بدن ...بعد که بهشون میگم میگن ما فک میکردیم میدونی...فک میکردیم اله و بله... نمیدونم تو روز اینا چقد فک میکنن...
اخه به خیلی ها سپرده بودم اگه خبری شد منو بی خبر نذارین...شاید من بیخودی انتظار داشتم...اینکه خیلی عادیه! خودتو ناراحت نکن!
فعلا...
اووه اووه اووه چه بد شد ولی مریم خانوم اشکال نداره میدونی اشکال کار از کجاست از اینجا که تو با همشون صمیمی هستی برا همشون اس ام اس میدی اگه فقط با یکی جور بودی باهم تبادل اطلاعات میکردین اونوقت خبردار میشدینه بابا...این کارا رو که عمرا واست انجام بدن....این کاراشون هم هیچ وقت نخواستم و نمیخوام...
یکی از نمونه کاراشون...خیلی از بچه ها میدونن که من فقط ازمایشگاها رو میرم..به خاطر همین از خیلی از خبرا بیخبرم...امروز همه رفتن بازدید افات...یکی به من نگفته...من شونصد کیلومتر رفتم واسه کلاس بعد میبینم که یه نفر نیست...اگه من یه خبر مربوط به کلاسای خارح از دانشگاه یا چه میدونم هر چیزی به تک تکشون خبر میدم و واسه تک تکشون کامل توضیح میدم...بعد اونا نکردن یه اس مس بدن ...بعد که بهشون میگم میگن ما فک میکردیم میدونی...فک میکردیم اله و بله... نمیدونم تو روز اینا چقد فک میکنن...
اووه اووه اووه چه بد شد ولی مریم خانوم اشکال نداره میدونی اشکال کار از کجاست از اینجا که تو با همشون صمیمی هستی برا همشون اس ام اس میدی اگه فقط با یکی جور بودی باهم تبادل اطلاعات میکردین اونوقت خبردار میشدی
اینطوری همشون فکر کردن یکی دیگه خبرت کرده
سلام ...سلام دوستان
راستی محمود یه بازی خریده به نام پنتاگو...یه بازی دو نفره فکری و سرشار از هیجان....اگه دوست داشتین برید بگیرید حالشو ببرید
از کجا خریده مثل منچه ؟ولی خوب من وقت ندارم کاش یکم وقت داشتم جمعه ها هم نمیتونم سرمو بخارونم فردا میرم محمود اباد کسی ماهی نمیخواد
راستی محمود یه بازی خریده به نام پنتاگو...یه بازی دو نفره فکری و سرشار از هیجان....اگه دوست داشتین برید بگیرید حالشو ببرید
من میخوام، من میخوام...از کجا خریده مثل منچه ؟ولی خوب من وقت ندارم کاش یکم وقت داشتم جمعه ها هم نمیتونم سرمو بخارونم فردا میرم محمود اباد کسی ماهی نمیخواد
سلام
خواستم یه سلامی عرض کرده باشم
نیومده میخوام برم:دی
خوش به حالش، کودک درونش چقدر شنگوله!
من میخوام، من میخوام...
علیک سلام
شماره تشکرای من چه باحاله
تشكر5,678تشكر شده: 5,555
اینو یادتونه؟
![]()
اتاری میخوام..![]()
سلام و صد سلام
به به ببین کی اومده، علیک سلام قند عسل، از این ورا... مشتاق دیدار و خواندار
سلام...خوب هستین؟خوش میگذره...هر وقت میبینمتون یاد کنجاوی میافتم شکلک چشمک:دیسلام و صد سلام