زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا...این کارا رو که عمرا واست انجام بدن....این کاراشون هم هیچ وقت نخواستم و نمیخوام...
یکی از نمونه کاراشون...خیلی از بچه ها میدونن که من فقط ازمایشگاها رو میرم..به خاطر همین از خیلی از خبرا بیخبرم...امروز همه رفتن بازدید افات...یکی به من نگفته...من شونصد کیلومتر رفتم واسه کلاس بعد میبینم که یه نفر نیست...اگه من یه خبر مربوط به کلاسای خارح از دانشگاه یا چه میدونم هر چیزی به تک تکشون خبر میدم و واسه تک تکشون کامل توضیح میدم...بعد اونا نکردن یه اس مس بدن ...بعد که بهشون میگم میگن ما فک میکردیم میدونی...فک میکردیم اله و بله... نمیدونم تو روز اینا چقد فک میکنن...

اینکه خیلی عادیه! خودتو ناراحت نکن!

فعلا...

آخرین ویرایش:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نه بابا...این کارا رو که عمرا واست انجام بدن....این کاراشون هم هیچ وقت نخواستم و نمیخوام...
یکی از نمونه کاراشون...خیلی از بچه ها میدونن که من فقط ازمایشگاها رو میرم..به خاطر همین از خیلی از خبرا بیخبرم...امروز همه رفتن بازدید افات...یکی به من نگفته...من شونصد کیلومتر رفتم واسه کلاس بعد میبینم که یه نفر نیست...اگه من یه خبر مربوط به کلاسای خارح از دانشگاه یا چه میدونم هر چیزی به تک تکشون خبر میدم و واسه تک تکشون کامل توضیح میدم...بعد اونا نکردن یه اس مس بدن ...بعد که بهشون میگم میگن ما فک میکردیم میدونی...فک میکردیم اله و بله... نمیدونم تو روز اینا چقد فک میکنن...
اووه اووه اووه چه بد شد ولی مریم خانوم اشکال نداره میدونی اشکال کار از کجاست از اینجا که تو با همشون صمیمی هستی برا همشون اس ام اس میدی اگه فقط با یکی جور بودی باهم تبادل اطلاعات میکردین اونوقت خبردار میشدی
اینطوری همشون فکر کردن یکی دیگه خبرت کرده

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اووه اووه اووه چه بد شد ولی مریم خانوم اشکال نداره میدونی اشکال کار از کجاست از اینجا که تو با همشون صمیمی هستی برا همشون اس ام اس میدی اگه فقط با یکی جور بودی باهم تبادل اطلاعات میکردین اونوقت خبردار میشدی
اینطوری همشون فکر کردن یکی دیگه خبرت کرده

دیگه گذشت... بیخیال... منم دیگه همینجوری باهاشون رفتار میکنم که حداقل انتظاری ازشون نداشتم....
اینطوریا هم نیست...اگه واقعا میخواستن میگفتن اگه یکی دیگه گفته بذار منم بگم که مطمئن بشم...
با خیلیهاشون صمیمی نیستم فقط هم کلاسیم ...اما واسشون کم نداشتم

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی محمود یه بازی خریده به نام پنتاگو...یه بازی دو نفره فکری و سرشار از هیجان....اگه دوست داشتین برید بگیرید حالشو ببرید

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
راستی محمود یه بازی خریده به نام پنتاگو...یه بازی دو نفره فکری و سرشار از هیجان....اگه دوست داشتین برید بگیرید حالشو ببرید

از کجا خریده مثل منچه ؟ولی خوب من وقت ندارم کاش یکم وقت داشتم جمعه ها هم نمیتونم سرمو بخارونم فردا میرم محمود اباد کسی ماهی نمیخواد

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از کجا خریده مثل منچه ؟ولی خوب من وقت ندارم کاش یکم وقت داشتم جمعه ها هم نمیتونم سرمو بخارونم فردا میرم محمود اباد کسی ماهی نمیخواد

از یه اسباب بازی فروشی های فکری و... مثل دوزه ...یعنی یه نوع دوزه...بذار سرچ کنم ببینم عکسی میبینم...
من پلو ماهی میخوام:دی

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

http://www.google.com/images?hl=en&...=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1349&bih=559

• Like
واکنش ها: fgni

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

خوش به حالش، کودک درونش چقدر شنگوله!

من میخوام، من میخوام...
سلام
خواستم یه سلامی عرض کرده باشم :D
نیومده میخوام برم:دی

علیک سلام

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالش، کودک درونش چقدر شنگوله!

من میخوام، من میخوام...

علیک سلام

عزیزم اینقد باحاله...یه مدت پیش رفته بود از این رالی پارک ها خریده بود (البته منم توی تمامی این مراحل همراهیش کردم:دی) تمام مراحل اونو رفت...این دیگه دو نفریه...خیلی حال میده....

سلام الهه

مسابقات اسیایی هم تموم شد مشغولمون کرده بودن....

Phyto

مدیر تالار
من هنوز اینا رو روی هارد دستگام دارم، ولی بازی با خود آتاری یه چیز دیگس...

Phyto

مدیر تالار
محمدرضا کوشی؟ مسنجرت پوکیده؟

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
من خوبم ممنون
شما چطورین؟ جمع تون جمعه؟
من در خدمتم! هر چی دوست دارین کنجکاوی کنین!20 دقیقه در خدمتم.

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
اینجا وحشتناک سرد و برفیه. اونجا چجوریاس؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا