زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نقره بارون

عضو جدید
در تصاوير حكاكي شده بر سنگهاي تخت جمشيد هيچكس عصباني نيست. هيچكس سوار بر اسب نيست. هيچكس را در حال تعظيم نميبينيد. هيچكس سر افكنده و شكست خورده نيست .هيچ قومي بر قوم ديگر برتر نيست و هيچ تصوير خشني در آن وجود ندارد . از افتخارهاي ايرانيان اين است كه هيچگاه برده داري در ايران مرسوم نبوده است در بين صدها پيكره تراشيده شده بر سنگهاي تخت جمشيد حتي يك تصوير برهنه و عريان وجود ندارد ايراني، بفرست براي ايراني تا يادمون بمونه چي بوديم و بايد چي باشيم

مهندس شکوفه

عضو جدید
من درسم تموم شده دارم برای ارشد میخونم ولی خیلی دیر شروع کردم فکر نکنم امسال قبول بشم

منم مثلا آره دارم برا ارشد می خونم یه روز میشینم از صبح تا شب درس میخونم
یه روز اصلا حسش نیشت نثل امروز هیچ نمیخونم

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز

نقره بارون

عضو جدید
من هنوز هم به تو فکر میکنم... آنقدر که هر شب بدون اینکه خوابم بگیرد میتوانم از اول تا اخر بی وفایی هایت را بشمارم و دست اخر... همه را فراموش کنم

نقره بارون

عضو جدید
نامه ی چارلی چاپلین به دخترش : تا وقتی قلب عریان کسی را ندیدی بدن عریان خودت را نشان نده هیچ وقت چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن قلبت را خالی نگاه دار اگر هم روزی خواستی کسی را در قلبت جای دهی سعی کن که فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را بیشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم زیرا که به خدا اعتقاد دارم و به تو نیاز

نقره بارون

عضو جدید
آنچه از روزگار بدست میآید ، با خنده نمیماند و آنچه از دست برود با گریه جبران نمیشود خورشید فردا طلوع خواهد کرد ... حتی اگر ما نباشیم . . .

نقره بارون

عضو جدید
ترجیح می دهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا این که در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم . دکتر شریعتی

نقره بارون

عضو جدید
اغلب فکر میکنیم چون خیلی گرفتاریم به خدا نمیرسیم .اما واقعیت اینه که چون به خدا نمیرسیم خیلی گرفتاریم

نقره بارون

عضو جدید
خود را به که بسپارم،وقتی که دلم تنگ است،پیدا نکنم همدل،دلها همه از سنگ است،گویا که در این وادی از عشق نشانی نیست،گر هست یکی عاشق،آلوده به صد رنگ است

نقره بارون

عضو جدید
شکسپیر می گوید: به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری شاخه ای از آن را همین امروز به من هدیه کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا