زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز

نقره بارون

عضو جدید
به خاطر داشته باشیم که : عمر کوتاه است ٬رسیدن به خواسته هایمان را طولانی نکنیم. راه ما هموار است ٬ آن را پیچیده نکنیم . نگهداشتن دوستان خوب گرانبها است ٬ به سادگی از دست ندهیم . سخن گفتن سهل است ٬گوش کردن را تمرین کنیم. طبیعت پر از لطف است ٬ نامهربانی نکنیم. زندگی آسان است ٬ آن را مشکل نکنیم . دنیا پر از زیبائی است ٬ چشمانمان را به سادگی نبندیم . ذهن ما پر از جواب است ٬ سوالاتمان را بپرسیم. رسیدن به آرزوها آسان است ٬ راه سخت تر را نرویم

نقره بارون

عضو جدید

وقتي از همه جا نا اميد شدي برو توي کوه فرياد بزن که آيا هنوز اميد هست؟؟؟؟؟ آن موقع خواهي شنيد که هست هست هست

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر گاه مهر به شما اشاره کند دنبالش بروید .حتی اگر گذرگاهش سخت و ناهموار است .و وقتی بال هایش شما را در بر می گیرد اطاعت کنید .حتی اگر شمشیری که در میان پرهایش پنهان است شما را زخمی کند .و اگر با شما سخن گفت او را باور کنید .گر چه صدایش رویاهای شما را بر آشوبد چون باد شمال که باغ را ویران می کند . جبران خلیل جبران

نقره بارون

عضو جدید
و کسی می گوید سر خود بالا کن ، به بلندا بنگر. به بلندای عظیم به افق های پر از نور امید و خودت خواهی دید و خودت خواهی یافت خانه ی دوست کجاست... خانه دوست در آن عرش خداست ، خانه ی دوست در آن قلب پر از نور خداست و فقط دوست ، خداست...

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنگامی که سیبی را با دندانهای خود له می کنی در قلب خویش به آن بگو :دانه ها و ذرات تو در کالبد من به زندگی ادامه خواهند داد. شکوفه هایی که باید از دانه هایی تو سر زند ، فردا در قلب من شکوفا می شود .عطر دل انگیز تو ، توام با نفسهای گرم من به عالم بالا صعود خواهد کرد ، و من و تو در تمام فصلها شاد و خرم خواهیم بود. جبران خلیل جبران

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
درختان شعرهایی هستند که زمین بر آسمان می نویسد و ما آنها را بریده و از آنها کاغذ می سازیم تا نادانی و تهی مغزی خویش را در آنها به نگارش درآوریم . جبران خلیل جبران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا