ممنون...خواهش ميكنم...شرمندههههههههه سلام آقا محمد امین عزیز ، خوبی ؟ خوش میگذره ؟![]()
به مرحمت شما...نفسي ميادو ميره....

ممنون...خواهش ميكنم...شرمندههههههههه سلام آقا محمد امین عزیز ، خوبی ؟ خوش میگذره ؟![]()
ها؟؟؟؟ماشالله چرا همتون انقدر پر انزی مثبت هستین ؟؟؟؟هاااااااااااااااااااااااا![]()
حالا كه داري ميگي بگو ديگه...می گم می خواین یه خاطره بگم یکم بخندید![]()
يه چيزي وسط حرفت بگم؟؟؟؟؟؟؟؟باشه میگمیه دفع سوار اتوبوس شدم موقی که اتوبوس داشت نگه میداشت من چون عجله داشتم
منم که میله ای نبوداون وسط بگیرم که اومدم میله ی پشت صندلی رو بگیرم خلاصه گرفتم وقتی اتوبوس وایستاد
دیدم عوض میله موهای یه پسره تو دستمه بیچاره هیچی نگفت منم اصلا به روم نیاوردم از خجالت![]()
شرمنده تیکه ای گفتم آخه سرعت پایینه نمی تونم بیشتر از 1 خط و چندتا کلمه بفرستم ارور میزنه![]()
ای بیچاره . چطوری به روش نیاورده ، چه دردی می کشیدهدیدم عوض میله موهای یه پسره تو دستمه بیچاره هیچی نگفت منم اصلا به روم نیاوردم از خجالت![]()
سلـــــــــــــــــــام...
عيب نداره...میدونم مزه خاطره و جک و..به تند گفتنشه ولی این در توان من بود چون واقعا ارور میزنه![]()
نه...دیگه من با اجازتون برم شب همگی خوش ، دیگه ببخشید اگه جالب نبود![]()
آخه حواسش نبوده که درد رو احساس کنه بیچاره هنوز داشته تعجب میکرده!!!ای بیچاره . چطوری به روش نیاورده ، چه دردی می کشیده![]()
سلـــــــــــــــــــام...
چه عجب از اينوراا؟؟؟؟
![]()
مرسی عزیزسلام الهه جونم خوبی گلم ؟![]()
من که کلی خندیدمدیگه من با اجازتون برم شب همگی خوش ، دیگه ببخشید اگه جالب نبود![]()
سلام به مهندسای گل و دوست داشتی و کاردانو لایق
سلام عزیزه دلم مهندس جونم نقاشی به کجا رسید؟سلام
خوبی؟