دو تومن صدی 30 ... گذشت!
بشه هم میشه 60 تومن! با یارانه ها 100 تومن!
200 تومنشو باید برگردونه دولت!
بشه هم میشه 60 تومن! با یارانه ها 100 تومن!
200 تومنشو باید برگردونه دولت!
محل زندگیت!
کیفیت بازار!
علاقه و تخصص خودت!
انگیزه!
عزمی استوار!
یه سرچ کن!
خب برای شروع ... میتونی یه فضای کوچیکی مهیا کنی و قارچ خوراکی پرورش بدی و بفروشی! خودت ...
بازار شناسی!
منم تو همین فکرم!
البته هنوز 2 تایی که شما دارید رو ندارم!
اونو دوست نداشتی!
کمی خلاقیت خرج میکنیم
تولید چیپس میوه که تو تهران خیلی خوب جواب میده!
سرمایه کمی هم میخواد!
بازم بگم؟
ایجاد شرکت نظارتی!
با 2 تومن شرکت نظارتی؟ چرا شعر میگی حمید؟ از مامان زهرا بپرس چند هزینه کرده تا حالا!
الان با 2 میلیون تومن بیلم نمی فروشن . می خوای چیکار کنی آخه تو !!!!!مهندسای عزیز بی خیال شدم
انگار با 2 میلیون نمیشه کاری کرد
ولی بهار جان خارج از شوخی...
به نظر من عجلع نکن...این 2 تومنتو بذار به حساب 6ماهه دوبراربرشو وام بگیر یه پولی هم اینور اونور جور کن...یه تیکه زمین ( حد اقل 350 متر) بگیر...اگه مدرکتو گرفتی یه وام خوبی بهت میدن میتونی با یه گلخونه نقلی کارتو شروع کنی...شاید برای سال اول دوم خرجش با دخلش یکی بشه ولی کم کمک جا میفتی... خیلیا بودن که از همینجا شروع کردن...منم واسه ایندم همین ایده را ارم...البته باید شرایط اقلیمی...بازار...سلیقه ...و ... تو محل زندگیت هم در نظر بگیری....خدا بزرگه....
سادگی نکنین لطفا
من همه این راه ها رو رفتم
گلخونه و وام و اینجور چیزا دردسر بیش نیست.
برا وام گلخونه حداقل 3500 متر زمین می خواد ، باید آب هم داشته باشه، برق هم داشته باشهو کلی دوندگی
آره وام خوب میدن اما قبلش اینها رو باید آماده داشته باشی.
هستم...کم میامسلام الهام خانم...جه عجب از اینورا!!
نه چیزی نشدم...بابا بی خیال سال تحصیلی که هوز ول معطله....چه مهم شدی...نکنه مدیری رئیسی چیزی شدی....بابا شیرینی نیمیخوایم ازت بگو...
نه...20تاآره خب..مسیرتم که دور تر شده...هرچی باشه باید بری یه استان دیگه!! اینجوری که تو میگی باید یه 28 واحدی داشته باشی!!!
وحییییییییییییییییدall sign of the living has gone
...
آخی...چه مودب و کم حرفم شده....خب زندگی سخته دیگه..منم روز اولی که میخواستم بیام یونی انگار دنیا را داشتن ازم میگرفتن...اما بعد دو روز...انگار سالهاست اینجام....نه...20تا
یکشنبه هام خالیه...3کلاس دارم فقط
اینجوری نگو پسر خوب....این همه نشانه زندگی...فقط باید از این قفس! خارج بشی هر انسانی قفسی داره که مرزش متفاوت با دیگریه....all sign of the living has gone
...
وحیییییییییییییییید![]()
سلام
این چیه باااااااااااااااااااااااااااااااااز
آخی...چه مودب و کم حرفم شده....خب زندگی سخته دیگه..منم روز اولی که میخواستم بیام یونی انگار ئنیا را داشتن ازم میگرفتن...اما بعد دو زور...انگار سالهاست اینجام....
تنها راه خارج شدن از این قفس! مردنه...همین...اینجوری نگو پسر خوب....این همه نشانه زندگی...فقط باید از این قفس! خارج بشی هر انسانی قفسی داره که مرزش متفاوت با دیگریه....
اوکی...خوبهسلام
هیچی
همینجوری نوشتم!
اینجوری نگو پسر خوب....این همه نشانه زندگی...فقط باید از این قفس! خارج بشی هر انسانی قفسی داره که مرزش متفاوت با دیگریه....
تنها راه خارج شدن از این قفس! مردنه...همین...
عجب...!
من که چیزیم نیسچتونه شما؟؟؟ ای بابا....دلمون گرفت....