سلام آقا حامد....
داداش وقتی شیمی که جز رشته های پایه است میشه مهندسی....کشاورزی نشه مهندسی!!!! حرفا میزنیا!!!!

سلام آقا حامد....
داداش وقتی شیمی که جز رشته های پایه است میشه مهندسی....کشاورزی نشه مهندسی!!!! حرفا میزنیا!!!!
سلام آقا حامد....
آقا راسه میگن شما پالایشی ها خیلی مایه دارین؟؟؟؟!قضاوت با تماشاچیان
سلام آقا حامد....
قضاوت با تماشاچیان
گل گفتی ای گل گفتی
مثل یه بلبل گفتی
جواب عالی دادی
غنچه بودی شکفتی
يك مهندس شيمي قبل از آن كه يك شيميدان باشد يك مهندس است! مهندسي كه كمي شيمي ميداند. مهندسي كه كشفيات آزمايشگاهي شيميدان ها را تا توليد در مقياس صنعتي توسعه مي دهد. مهندسي كه فرايند طراحي مي كند. مهندسي كه تجهيزات براي فرايندهاي شيميايي، بيولوژيكي و زيست محيطي طراحي مي كند. به عبارت ديگر مهندسي شيمي يكي از رشته هاي مهندسي است نه يكي از گرايش هاي رشته شيمي.![]()
يك مهندس شيمي قبل از آن كه يك شيميدان باشد يك مهندس است! مهندسي كه كمي شيمي ميداند. مهندسي كه كشفيات آزمايشگاهي شيميدان ها را تا توليد در مقياس صنعتي توسعه مي دهد. مهندسي كه فرايند طراحي مي كند. مهندسي كه تجهيزات براي فرايندهاي شيميايي، بيولوژيكي و زيست محيطي طراحي مي كند. به عبارت ديگر مهندسي شيمي يكي از رشته هاي مهندسي است نه يكي از گرايش هاي رشته شيمي.![]()
بیا ببین چطور 114 صفحه را بستم!!!!!
به جان حمید بقیه اش پاتوه....من که فردا میرم خونه لالا...نمره میخوای یالله!!!
آقا راسه میگن شما پالایشی ها خیلی مایه دارین؟؟؟؟!
دفاع کن از خودت اقا حامد...
کاریش نمیشه کرد!
باشه قبول
آهان!!! کاملا گویا بود!!!!
واسه چی بیخیال بشه زهرا خانم؟؟؟
الان مود سیاسته!!!!
حمیدم ساخته شده واسه این کارا....شکر خدا...پیر و جوونو اینوریو اونوری هم نمیفهمه!!!
هرچی تو دلش میگه!!!!!!
من رفتم تا جنگ جهانی سوم اتفاق نیوفتاده
خداحفظ همگی
ديگه ديگه يه حرف اونوركي بزني همچين سرخت ميكنن ميريزن تو خورشت قورمه سبزي كه معلوم نميشه كي بودي چي شدي نمونهاش قورمه سبزي اين چند روزه ديگه نميگيري داداش![]()
به این جاوید زشتو بگو دیگه ازت بدم میاد..................دوستش ندارم .....خیلی بی وفاست
مگه قبلا دوسش داشتی؟
مبارکه
اره .......
اما الان نهههههههههههههههههه...
خیلی جوگیره...........
ایشالله همیشه سالم باشیددست شما درد نکنه!...
برا چی؟ داداشمه!
نترسید!
خدا با ماست...![]()
اما مهلبونه ها![]()
سلام به همگی.............
من اوووووووووووومدم...![]()
ایشالله همیشه سالم باشید