زنگ تفریح دانشجوهای ارشد 93 ( تاپیک تمرین اسکیس گروهی )

ile

عضو جدید
خسته نباشی واقعا ...اونی که تا دکتری میخونه زنم نداره فساد نداره دیگه؟؟ بعدشم تولید چی میشه پس؟ همش بخون که چی بشه؟ من فکر نیکردم فکرت اینطوری باشه:D
پسرخوب . اون فسادی که تو ذهن من هست چیزی نیست که تو فکر میکنی، مثلا فساد یعنی هنوز نفهمی زن و مرد برابر هستند. شاید کسی که میره دانشگاه اینا رو یاد بگیره ولی مطمئن باش فردی که کار علمی نمیکنه این چیزا رو نمیفهمه و ترجیح میده بره دلالی کنه، زمین خواری کنه....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم سالی ک انتخاب رشته کردم مهندسی نرم افزار قبولیدم استخدام آموزش پرورش ولی زدم انتخابای آخر بهش نرسید
الان همیشه به خاطرش سرزنش میشم
ولی من معلمی دوس نداشتم
کامپیوترم دوست نداشتم

الان ک می بینم به خاهرم می گم ادم خودش پول داشته باشه خوبه می تونه بره دنبال همه علایقش ایننجوری ک آویزون باباهه ای دستت بستست

خووووووووب کردی!!! اگه نه میشدی مث الان من
انشالا همین امسال قبول شی بری تهران
اگه نشدی هم شوهر کن:دی

TAKT A

عضو جدید
پسرخوب . اون فسادی که تو ذهن من هست چیزی نیست که تو فکر میکنی، مثلا فساد یعنی هنوز نفهمی زن و مرد برابر هستند. شاید کسی که میره دانشگاه اینا رو یاد بگیره ولی مطمئن باش فردی که کار علمی نمیکنه این چیزا رو نمیفهمه و ترجیح میده بره دلالی کنه، زمین خواری کنه....

اهان الان گرفتم خدا رو شکر باشه اقا بخونید :D

• Like
واکنش ها: ile

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

TAKT A

عضو جدید
خوبه که همه بخونند سرشون مشغول باشه به درسشون ولی من موندم پس اینا کیند تو سایتا هی میگند خوندیم بیکاریم و ....:D

ile

عضو جدید
اره اینا رو قبول دارم... من خودم توی این دانشگاه خیلی خاطره دارم.. 7 سال از عمرم رو اینجا گذروندم.... ولی وقتی جامعه مدرک گرا باشه مجبوری پا به پاش بری
تو توی خونه انقدر کتاب بخون.. برو یه جا بگو منو استخدام کنین.. اول ازت مدرک میخواد
کاری نداره تو بلدی یا نه.. اول مدرک بعدش مصاحبه
درد ما ، فقط پوله ! اگر مثلا کشورهای پیشرفته میتونستیم از 18 سالگی مستقل بشیم، تقریبا هیچکدوم این مسیرهایی که اومدیم رو نمیومدیم :D

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقت کردین توی تاپیک های جدی همش اسپم های بی ربط میدیم.. بعدش توی تاپیک زنگ تفریح بحث جدی :D:biggrin:

TAKT A

عضو جدید
دقت کردین توی تاپیک های جدی همش اسپم های بی ربط میدیم.. بعدش توی تاپیک زنگ تفریح بحث جدی :D:biggrin:
اغا ما داریم واسه باشگاه زحمت میکشیم هر پستی که میرایم خدمته باید ازمون قدردانی کنند :D

ile

عضو جدید
بیخیال این تاپیک ها و اسامی، فقط مهمه اینه دور هم جمع بشیم و درد دل کنیم و خوش باشیم :)

TAKT A

عضو جدید
بیخیال این تاپیک ها و اسامی، فقط مهمه اینه دور هم جمع بشیم و درد دل کنیم و خوش باشیم :)

دقیقااا مهم اینه من که واسه انی میان اینجا وگرنه اینجا بار علمی نداره که همش اسپمه کل باشگاهو باید حذف کرد یه جا

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره.. والا
این باشگاه رو ما سرپا نگه داشتیم... وگرنه یکی یکی بچه ها دارن میرن...
کاشکی یکی ازمون تشکر کنه:D

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باور کنید در زندگی من یک معجزه کوچولو اتفاق افتاده، از بین 2500 نفر متقاضی، شغلی بدست آوردم که فقط 15 نفر میخواستن
البته نباید پشتکارمو نادیده بگیری، بعد از سربازی 3 سال خانه نشین بودم، زبانمو از صفر رسوندم 100 ، 4تا هم مقاله نوشتم :)
البته فرآیند این استخدام 7 خوان رستم بوده، بعد از آزمون کتبی انواع مختلف مصاحبه گذروندم . کار دولتی سخت میگیرن، خودشم رسمی!!

قصد ازدواج نداری؟؟؟:D
شادی برو ادمین رو صدا بزن

ile

عضو جدید
دقیقااا مهم اینه من که واسه انی میان اینجا وگرنه اینجا بار علمی نداره که همش اسپمه کل باشگاهو باید حذف کرد یه جا
این اسپم چیه همش میگید! تمام حرفایی که تو این سایت ردوبدل میشه ارزشمنده، پشت این کامپیوترها انسان نشسته عزیز من :smile:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هرجا باشه آخرش تو قلب خودم جاشه :D

نبودید ببینید چندروز پیش چ بلایی سرم اومد
اتفاقی ی پیج باز کردم با یوزر ... ی حرف تفاوت داشت اونوقت اخراج بود
فک کردم اون اخراج شده
زودی ب پیرجو پیام دادم ک چرا اخراجش کردید!!! بعداز چنددقیقه دیدمش تو تالار ک داره کارهای خطیر مدیریتیشو انجام میده:redface::D

TAKT A

عضو جدید
باور کنید در زندگی من یک معجزه کوچولو اتفاق افتاده، از بین 2500 نفر متقاضی، شغلی بدست آوردم که فقط 15 نفر میخواستن
البته نباید پشتکارمو نادیده بگیری، بعد از سربازی 3 سال خانه نشین بودم، زبانمو از صفر رسوندم 100 ، 4تا هم مقاله نوشتم :)
البته فرآیند این استخدام 7 خوان رستم بوده، بعد از آزمون کتبی انواع مختلف مصاحبه گذروندم . کار دولتی سخت میگیرن، خودشم رسمی!!

آقا تبریک میگم پس به شما ...:smile:
میشه فقط حقوقشو بگی؟
میخام یه عیاری دستمون بیاد؟

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نبودید ببینید چندروز پیش چ بلایی سرم اومد
اتفاقی ی پیج باز کردم با یوزر ... ی حرف تفاوت داشت اونوقت اخراج بود
فک کردم اون اخراج شده
زودی ب پیرجو پیام دادم ک چرا اخراجش کردید!!! بعداز چنددقیقه دیدمش تو تالار ک داره کارهای خطیر مدیریتیشو انجام میده:redface::D

:D بابا پیرجو انگار پیاما رو نمیخونه.. چند بار خصوصی پیام دادم بهش که شادی منتظرته.. اصلا انگار نه انگار:biggrin: خونده بو حتما اقدام میکرد

TAKT A

عضو جدید
این اسپم چیه همش میگید! تمام حرفایی که تو این سایت ردوبدل میشه ارزشمنده، پشت این کامپیوترها انسان نشسته عزیز من :smile:

درسته ولی اسپم اون پستی هست که مرتبط با تیتر نباشه که بعدا واسه مصرف کننده مشکل ایجاد میشه من فقط یه سایت دیدم واقعا خوبه بقیش همش اسپمه مثلا همینجا هرچقدرهم پاک کنند بازم اسپمدونیه

ile

عضو جدید
آقا تبریک میگم پس به شما ...:smile:
میشه فقط حقوقشو بگی؟
میخام یه عیاری دستمون بیاد؟

پایه حقوق با لیسانس 1.8 => با ماموریت و اضافه کار => 2.2 تا 2.3

پایه حقوق با ارشد 2.2 => با ماموریت و اضافه کار => 2.7 ، 2.8

البته به ماموریت بستگی داره، دوستم زیاد رفت و چندماه قبل 3.5 گرفت

بالا