زنم زیباست، نمی‌خواهم حجاب داشته باشد!

mahtab 2

عضو جدید
کاربر ممتاز
چراااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زن بیچاره چرا باید این جوری براش تصمیم گیری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alborz_2000

اخراجی موقت
جالبه همه این آقا را محکوم کردیم و از خانوم طرفداری کردیم....................
اما باز هم بیشتر آقایون دنبال زن بی حیا و بی حجابند و دخترهای پاک محجبه خانه نشین:confused:
ما کی این اقا رو محکوم کردیم؟؟؟؟؟؟ 100 بار گفتیم که حق با این اقاست. دوست نداره زنش محجبه باشه. به زن مردم چی کار دارید؟؟؟ بزارید زندگیشونو کنن. این خانومم اگه میخواد طلاق بگیره بهتره 1 بهانه دیگه پیدا کنه.
خوبه مرده با دوست دخترش بره مهمونی؟؟؟؟؟ میخواد با زنش بره

arghavantree

عضو جدید
ما کی این اقا رو محکوم کردیم؟؟؟؟؟؟ 100 بار گفتیم که حق با این اقاست. دوست نداره زنش محجبه باشه. به زن مردم چی کار دارید؟؟؟ بزارید زندگیشونو کنن. این خانومم اگه میخواد طلاق بگیره بهتره 1 بهانه دیگه پیدا کنه.
خوبه مرده با دوست دخترش بره مهمونی؟؟؟؟؟ میخواد با زنش بره

اکثریت محکومش کردند..................همیشه نتیجه گیری بر اساس اکثریته نه اقلیت

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا اشتباه می کنی

اتفاقا متاسفانه و بدبختانه اشتباه نمیکنه و راست میگه.

چون الان پسرها عقلشون رفته تو چشمشون.

اگر پسرها دنبال دخترهای خوب و نجیب بودند مطمئن باش مطمئن باش که این همه امار ارایش و بدحجابی بالا نبود.
چون دخترها میفهمیدن که پسرها دنبال شخصیت زیبا هستن نه صورت زیبا.بنابر این حتی در ظاهر هم سعی میکردن که شخصیت والا و زیبا و پر نجابتشون رو به پسرهای اجتماع ارائه بدن و نه ظاهر زیبا.
ولی رفتار پسرها الان اینطور شده که دنبال صورت زیبا هستن و دخترها برای همین ارایششون زیاد و زیادتر شده.

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر پسرها دنبال دخترهای خوب و نجیب بودند مطمئن باش مطمئن باش که این همه امار ارایش و بدحجابی بالا نبود.
چون دخترها میفهمیدن که پسرها دنبال شخصیت زیبا هستن نه صورت زیبا.بنابر این حتی در ظاهر هم سعی میکردن که شخصیت والا و زیبا و پر نجابتشون رو به پسرهای اجتماع ارائه بدن و نه ظاهر زیبا.
ولی رفتار پسرها الان اینطور شده که دنبال صورت زیبا هستن و دخترها برای همین ارایششون زیاد و زیادتر شده.

معيار موفقيت!! خيلي دخترا نگاه هاي پسراس
حتي اگه شبيه ميمون هم باشه اون روزي كه بيشتر نگاش كنن حس ميكنه تيپ خوبيو انتخاب كرده

اگه اين حركت اصلاح شه خيلي ازين كارا حله
مخصوصا توي نوجوونا خيلي تاثير داره

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتي اگه شبيه ميمون هم باشه اون روزي كه بيشتر نگاش كنن حس ميكنه تيپ خوبيو انتخاب كرده

بنده مقصر اول رو در بدحجابی ،پسرها و مردان اجتماع میدونم و بعد دختران و زنان جامعه.
مرد با رفتار و منش خودش زن رو میتونه هدایت کنه.
زنهای جامعه همیشه هونجور هستن که مردها از اونها انتظار دارن.
این واقعیتی تاریخی است.

زن غربی همونجور هست که مردها ازش تو اجتماع انتظار دارند.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

جدییییییییییییی اگه اینجوری باشه واقعا واسه پسرا باید تاسف خورد
ولی نه من هنوزم می بینم رفیقایی که دنبال دخترای محجبه هستن

ارایشم دلیلش نمی تونه فقط این باشه یه دلیلشم غرب زدگیه و شاید ابراز وجود و بیرون ریختن عقده هاشون

البته یه عدشونم که واقعا بچه هستن هنوز به بلوغ فکری نرسیدن باهاشون صحبت کنی چه پسر چه دختر می بینی خیلی بچه ان و هدفشون از این ارایش فقط الگو برداری نادرسته

در اخر بگم منظورم از ارایش ارایش زننده و خارج عرفه
دوباره نیایید اوار شید سرمون محکوممون کنید

alborz_2000

اخراجی موقت
زیبایی برای 1 زن لازمه. وقتی با ارایش کردن زیبا (شاید هم زیباتر) میشه، برای چی نکنه؟ البته هرچی ارایش غلیظ تر باشه، معمولا طرف ایراد بیشتری ت چهره اش هست. در کل ادم جوری باشه، که هم بهش بیاد، هم خودش خوشش بیاد، هم متناسب با طرز فکره خودش باشه، خیلی هم در جامعه ناهمگون نباشه.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

موافقم باهات 100 درصد

یه رفیق دارم تیپ اجق وجق می زنه می ره خیابون دخترا از بس تیپش اجق وجقه هی نگاش می کنن و معلوم نیست می خندن بهش میاد میگه امروز اینقدر تیپم خفن و خوب بود دخترا همه انگشت به دهن بودن

منم هی بهش می گم پسر دارن مسخرت می کنن ولی چی کنم اعتماد به نفس کاذب کشتش
:biggrin:

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم باهات 100 درصد

یه رفیق دارم تیپ اجق وجق می زنه می ره خیابون دخترا از بس تیپش اجق وجقه هی نگاش می کنن و معلوم نیست می خندن بهش میاد میگه امروز اینقدر تیپم خفن و خوب بود دخترا همه انگشت به دهن بودن

منم هی بهش می گم پسر دارن مسخرت می کنن ولی چی کنم اعتماد به نفس کاذب کشتش
:biggrin:

حتي دوستاي من كه اصلا حجاب رو قبول ندارن و نظرشون اينه كه من شستشوي مغزي داده شدم ازين تيپاي مسخره پسرا بدشون مياد ...همه وقتي يه پسر يبا تيپ معقول و با شخصيت مياد شروع مي كنن پچ پچ و ..:D
من كه ازين تيپ ادما خيلي خوشم مياد ..چون لباس نتيجه طرز فكر و شخصيت ادمه و به نظرم كسي كه فكر درستي داره خودش رو انگشت نما و بازيچه مدلاي غربي نميكنه

nader azimi

عضو جدید
حتي دوستاي من كه اصلا حجاب رو قبول ندارن و نظرشون اينه كه من شستشوي مغزي داده شدم ازين تيپاي مسخره پسرا بدشون مياد ...همه وقتي يه پسر يبا تيپ معقول و با شخصيت مياد شروع مي كنن پچ پچ و ..:D
من كه ازين تيپ ادما خيلي خوشم مياد ..چون لباس نتيجه طرز فكر و شخصيت ادمه و به نظرم كسي كه فكر درستي داره خودش رو انگشت نما و بازيچه مدلاي غربي نميكنه

مرسیییییییییییییییییییییی
تایید میشود....

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبایی برای 1 زن لازمه. وقتی با ارایش کردن زیبا (شاید هم زیباتر) میشه، برای چی نکنه؟ البته هرچی ارایش غلیظ تر باشه، معمولا طرف ایراد بیشتری ت چهره اش هست. در کل ادم جوری باشه، که هم بهش بیاد، هم خودش خوشش بیاد، هم متناسب با طرز فکره خودش باشه، خیلی هم در جامعه ناهمگون نباشه.
این بار قبولت دارم...........

بیتا24

عضو جدید
خدا زیباست و زیبایی رو دوست دارد

زن قسمتی از ظرافت کار خداست

دوستان ب آزادی فکری هرکس و اینکه چه مسیری رو برای ادامه زندگی انتخاب میکنه باید احترام گذاشت

من ک شخصیت رو بیشتر از لباس دوست دارم

خیلی چیزا وجود داره ک یه آدم رو جذاب میکنه
لباس میتونه یکی از اون موارد باشه.............

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستان ب آزادی فکری هرکس و اینکه چه مسیری رو برای ادامه زندگی انتخاب میکنه باید احترام گذاشت

دقيقا اين يكي از دلايلي هست كه من هيچوقت رفتارم با كسي كه بدحجابه با كسي كه باحجابه فرقي نداره
هيچوقت هم توي كارش دخالت نميكنم
دوستايي كه ميخواان نظرم رو عوض كنن و بهم ميگن اونجوري بهتر بود و.. فقط براشون دلايلم رو توضيح ميدم
جالبه كه يكي از دوستام نظرش عوض شد و علاقمند هم شد

احترام مي ذارم
چون اين دنيا براي ازمايش ماست و خدا مي خواد ببينه چند مرده حلاجيم
در مقابل اونهمه نعمت چقدر به دستوراتش احترام و اهميت ميديم

هركسي دوست داره جواب خدا رو يه جور بده
يه نمره اي از اين قسمت ازمايش بگيره
هر كسي هم ميره توي قبر خودش

پس تصميم هر كسي به خودش ربط داره
اينجا بحث ميكنم چون حس ميكنم حجاب داره قربوني خيلي چيزا و لجبازي ها ميشه
غصه مي خورم كه اين قضيه اجتماعي رو زندگي من تاثير نذاره چون همسر من هم توي همين جامعه بايد رفت و امد داشته باشه و مطمئنا تاثيراي سوء اين قضيه به زندگي من لطمه وارد ميكنه

Meisam007

عضو جدید
عجب:D چقدر جوونا عاقل و بالغ شدن آدم این صحنه ها رو می بینه اشک تو چشاش جمع میشه:cry::D

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه باید منو قبول داشته باشی. در واقع باید من رو به عنوان معیار و ملاک درستی قبول کنی، و دیگران رو با من بسنجی شیم شیم
اعتماد بنفست عشقه!!!!!
کی کتاب مرجعت میدی بیرون؟!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته

زیبایی خدا رو با زیبایی جسم یکی میدونید؟!!!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

می گم خوب اگه دختر یا پسری هدفش با جنس مخالف سرگرمی و دوستی الکی باشه معمولا میرن سراغ همین تیپا که می گن ولی کافیه همین ادم بخواد ازدواج کنه می گرده دنبال محجبه ترین ادم

نمونشو بسیار دیدم

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
می گم خوب اگه دختر یا پسری هدفش با جنس مخالف سرگرمی و دوستی الکی باشه معمولا میرن سراغ همین تیپا که می گن ولی کافیه همین ادم بخواد ازدواج کنه می گرده دنبال محجبه ترین ادم

نمونشو بسیار دیدم

منم اينجوريش رو زياد ديدم
نمونش دوستاي داداشم
ولي اگه قراره اين جور باشه كاش نرن سراغ محجبه ها
پسري كه دنبال خوش گذروني بوده با اين دخترا
حالا بياد يه دختر پاك رو براي همسرش انتخاب كنه ،براي اون همسر امتيازي نيست به نظرم ..

arghavantree

عضو جدید

خدا عمرتون بده.................یکی فهمید من چی میگم........

arghavantree

عضو جدید

نمونشو بسیار دیدم

خوب اینجا که بازم سر محجبه ها و پاکها کلاه میره که..............

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیچاره پسره....
حالا اسم هم روش گذاشتن که یه بار قبلا زن گرفته.....
اخه من نمیدونم این چه جور ازدواجیه که پدر و مادر همسرت رو انتخاب کنن؟!!

اخه ادم نباید با کسی زندگی کنه که سلیقه اش رو در مورد کوچیک ترین مسایل بدونه؟! نباید بدونی همسرت(چه شوهر،چه زن!) چه لباسی،چه غذایی،چه ماشینی!!(یکی قدیمی،یکی جدید،یکی کوچیک،یکی بزرگ و .... و میلیون ها تومن تفاوت!)....موقع ناراحتی چه اهنگی،موقع خوشحالی چه اهنگی، روز چه غذایی،شب چه غذایی، و .....؟؟؟؟؟؟
اخه چرا باید دو نفر رو اینجوری بندازیم به هم؟!
دخترمون از سرمون زیادیه،یا پسرمون؟!
خوب چرا جای بدبخت کردنشون،بهشون نمی گیم فرزند عزیزم، از این به بعد توان نگهداری از شما رو ندارم،دیگه بزرگ شدی،لطف کن هررررررررررررررررری؟ لااقل اینجوری به یه نفر ازدواج نمیکنه که به خاطر طرز لباس پوشیدن،پاش به دادگاه نکشه......

عجب پدر مادرایی پیدا میشنا

negarak

عضو جدید
نه اینجوری بهتره اونطوری که شما فکر می کنی خیلی درسته:D
یعنی گیر دادن فقط کار خانماست؟:eek:

من داشتم بهتون نشون میدادم ولی دقت نمی کنید :biggrin: تقصیر من چیه:eek:
اون خانم پای اعتقادی زندگیش پاشید که بهش حق انتخاب و تصمیم گیری هم نمیده از ماست که بر ماست خانم:biggrin:
جالبه شما دنبال عدالت و حقوق زن می گردید ولی بازم از این قضیه حمایت می کنید

من از آزادی دفاع می کنم،اون خانم حق داشت خودش حجابو بپذیره یا نپذیره و بقیش مهم نیست ،این آزادیه،نه اینکه به زور چادر سرت کنن یا به زور از سرت بردارن،حالا نمیدونم فهمیدید یا نه؟