ما کی این اقا رو محکوم کردیم؟؟؟؟؟؟ 100 بار گفتیم که حق با این اقاست. دوست نداره زنش محجبه باشه. به زن مردم چی کار دارید؟؟؟ بزارید زندگیشونو کنن. این خانومم اگه میخواد طلاق بگیره بهتره 1 بهانه دیگه پیدا کنه.جالبه همه این آقا را محکوم کردیم و از خانوم طرفداری کردیم....................
اما باز هم بیشتر آقایون دنبال زن بی حیا و بی حجابند و دخترهای پاک محجبه خانه نشین![]()
ما کی این اقا رو محکوم کردیم؟؟؟؟؟؟ 100 بار گفتیم که حق با این اقاست. دوست نداره زنش محجبه باشه. به زن مردم چی کار دارید؟؟؟ بزارید زندگیشونو کنن. این خانومم اگه میخواد طلاق بگیره بهتره 1 بهانه دیگه پیدا کنه.
خوبه مرده با دوست دخترش بره مهمونی؟؟؟؟؟ میخواد با زنش بره
جالبه همه این آقا را محکوم کردیم و از خانوم طرفداری کردیم....................
اما باز هم بیشتر آقایون دنبال زن بی حیا و بی حجابند و دخترهای پاک محجبه خانه نشین![]()
کاملا اشتباه می کنی
اتفاقا متاسفانه و بدبختانه اشتباه نمیکنه و راست میگه.
چون الان پسرها عقلشون رفته تو چشمشون.
اگر پسرها دنبال دخترهای خوب و نجیب بودند مطمئن باش مطمئن باش که این همه امار ارایش و بدحجابی بالا نبود.
چون دخترها میفهمیدن که پسرها دنبال شخصیت زیبا هستن نه صورت زیبا.بنابر این حتی در ظاهر هم سعی میکردن که شخصیت والا و زیبا و پر نجابتشون رو به پسرهای اجتماع ارائه بدن و نه ظاهر زیبا.
ولی رفتار پسرها الان اینطور شده که دنبال صورت زیبا هستن و دخترها برای همین ارایششون زیاد و زیادتر شده.
معيار موفقيت!! خيلي دخترا نگاه هاي پسراس
حتي اگه شبيه ميمون هم باشه اون روزي كه بيشتر نگاش كنن حس ميكنه تيپ خوبيو انتخاب كرده
اگه اين حركت اصلاح شه خيلي ازين كارا حله
مخصوصا توي نوجوونا خيلي تاثير داره
جدییییییییییییی اگه اینجوری باشه واقعا واسه پسرا باید تاسف خورداتفاقا متاسفانه و بدبختانه اشتباه نمیکنه و راست میگه.
اگر پسرها دنبال دخترهای خوب و نجیب بودند مطمئن باش مطمئن باش که این همه امار ارایش و بدحجابی بالا نبود.
چون دخترها میفهمیدن که پسرها دنبال شخصیت زیبا هستن نه صورت زیبا.بنابر این حتی در ظاهر هم سعی میکردن که شخصیت والا و زیبا و پر نجابتشون رو به پسرهای اجتماع ارائه بدن و نه ظاهر زیبا.
ولی رفتار پسرها الان اینطور شده که دنبال صورت زیبا هستن و دخترها برای همین ارایششون زیاد و زیادتر شده.
معيار موفقيت!! خيلي دخترا نگاه هاي پسراس
حتي اگه شبيه ميمون هم باشه اون روزي كه بيشتر نگاش كنن حس ميكنه تيپ خوبيو انتخاب كرده
اگه اين حركت اصلاح شه خيلي ازين كارا حله
مخصوصا توي نوجوونا خيلي تاثير داره
موافقم باهات 100 درصد
یه رفیق دارم تیپ اجق وجق می زنه می ره خیابون دخترا از بس تیپش اجق وجقه هی نگاش می کنن و معلوم نیست می خندن بهش میاد میگه امروز اینقدر تیپم خفن و خوب بود دخترا همه انگشت به دهن بودن
منم هی بهش می گم پسر دارن مسخرت می کنن ولی چی کنم اعتماد به نفس کاذب کشتش![]()
حتي دوستاي من كه اصلا حجاب رو قبول ندارن و نظرشون اينه كه من شستشوي مغزي داده شدم ازين تيپاي مسخره پسرا بدشون مياد ...همه وقتي يه پسر يبا تيپ معقول و با شخصيت مياد شروع مي كنن پچ پچ و ..
من كه ازين تيپ ادما خيلي خوشم مياد ..چون لباس نتيجه طرز فكر و شخصيت ادمه و به نظرم كسي كه فكر درستي داره خودش رو انگشت نما و بازيچه مدلاي غربي نميكنه
این بار قبولت دارم...........زیبایی برای 1 زن لازمه. وقتی با ارایش کردن زیبا (شاید هم زیباتر) میشه، برای چی نکنه؟ البته هرچی ارایش غلیظ تر باشه، معمولا طرف ایراد بیشتری ت چهره اش هست. در کل ادم جوری باشه، که هم بهش بیاد، هم خودش خوشش بیاد، هم متناسب با طرز فکره خودش باشه، خیلی هم در جامعه ناهمگون نباشه.
خدا زیباست و زیبایی رو دوست دارد
زن قسمتی از ظرافت کار خداست
دوستان ب آزادی فکری هرکس و اینکه چه مسیری رو برای ادامه زندگی انتخاب میکنه باید احترام گذاشت
من ک شخصیت رو بیشتر از لباس دوست دارم
خیلی چیزا وجود داره ک یه آدم رو جذاب میکنه
لباس میتونه یکی از اون موارد باشه.............
همیشه باید منو قبول داشته باشی. در واقع باید من رو به عنوان معیار و ملاک درستی قبول کنی، و دیگران رو با من بسنجی شیم شیماین بار قبولت دارم...........
اعتماد بنفست عشقه!!!!!همیشه باید منو قبول داشته باشی. در واقع باید من رو به عنوان معیار و ملاک درستی قبول کنی، و دیگران رو با من بسنجی شیم شیم
زیبایی خدا رو با زیبایی جسم یکی میدونید؟!!!خدا زیباست و زیبایی رو دوست دارد
زن قسمتی از ظرافت کار خداست
دوستان ب آزادی فکری هرکس و اینکه چه مسیری رو برای ادامه زندگی انتخاب میکنه باید احترام گذاشت
من ک شخصیت رو بیشتر از لباس دوست دارم
خیلی چیزا وجود داره ک یه آدم رو جذاب میکنه
لباس میتونه یکی از اون موارد باشه.............
حتي دوستاي من كه اصلا حجاب رو قبول ندارن و نظرشون اينه كه من شستشوي مغزي داده شدم ازين تيپاي مسخره پسرا بدشون مياد ...همه وقتي يه پسر يبا تيپ معقول و با شخصيت مياد شروع مي كنن پچ پچ و ..
من كه ازين تيپ ادما خيلي خوشم مياد ..چون لباس نتيجه طرز فكر و شخصيت ادمه و به نظرم كسي كه فكر درستي داره خودش رو انگشت نما و بازيچه مدلاي غربي نميكنه
می گم خوب اگه دختر یا پسری هدفش با جنس مخالف سرگرمی و دوستی الکی باشه معمولا میرن سراغ همین تیپا که می گن ولی کافیه همین ادم بخواد ازدواج کنه می گرده دنبال محجبه ترین ادم
نمونشو بسیار دیدم
اتفاقا متاسفانه و بدبختانه اشتباه نمیکنه و راست میگه.
می گم خوب اگه دختر یا پسری هدفش با جنس مخالف سرگرمی و دوستی الکی باشه معمولا میرن سراغ همین تیپا که می گن ولی کافیه همین ادم بخواد ازدواج کنه می گرده دنبال محجبه ترین ادم
نمونشو بسیار دیدم
کاملا اشتباه می کنی
نه اینجوری بهتره اونطوری که شما فکر می کنی خیلی درسته
یعنی گیر دادن فقط کار خانماست؟![]()
من داشتم بهتون نشون میدادم ولی دقت نمی کنیدتقصیر من چیه
اون خانم پای اعتقادی زندگیش پاشید که بهش حق انتخاب و تصمیم گیری هم نمیده از ماست که بر ماست خانم![]()
جالبه شما دنبال عدالت و حقوق زن می گردید ولی بازم از این قضیه حمایت می کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
با تمـــــام اینها من یک زنم! پس تو هــــم مــــرد باش! | گفتگوی آزاد | 33 | |
![]() |
من زنم... | گفتگوی آزاد | 111 | |
![]() |
زنم زناي قديم............ نظر شما چيه؟ | گفتگوی آزاد | 97 | |
![]() |
من زنم ... | گفتگوی آزاد | 86 | |
![]() |