چون حقشهآخی
حالا جرا خانمه زودتر بمیره
![]()
از قضاوت که بدم میاد چون خیلی سختهاااااااااااه ، خوب شد شما عمران خوندی نه قضاوت !
آره ,همون بهتر که زودتر بمیرن بمیرن . آخه کدوم مردیه که بعد از مرگ زنش بهش وفادار بمونه و دیگه ازدواج نکنه.
![]()
از قضاوت که بدم میاد چون خیلی سخته
همچنین از این طرز تفکر وفادار موندن بعد از مرگ چه زنونش چه مردونش من که دوس دارم بعد از مرگم زنم ازدواج کنه و به خودش سختی نده
حالا خوبه شما میگی وفادار بودن بعضیا بخاطر حرف مردم بعد از مرگ همسرشون ازدواج نمیکنن واقع خیلی احمقانس
وهمچنین اون طرز تفکرموافقم
کلا زندگی کردن به خاطر حرف مردم احمقانه س
وهمچنین اون طرز تفکر
بیا من واست توضیح میدم جران چیهاين دو زوج رفتن تو قبرستون عشقولك بازي يا جايي كه عشقولك بازي مي كردن در ايام جواني بعدا شده قبرستون؟!
اینو فک کنم یکی گذاشته بود چند روز پیش...ولی در کل جالبه![]()
جالبه توو اون تاپیک نفهمیدم جریان چیه از نظرم معلومه.اینجا دیدم 2تا نظر غم دارن گفتم عکسو با دقت بیشتر ببینم...که 2زاریم افتاد جریان چیهبلي اون يه نفرم بنده بودم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/311513-زندگي-در-يك-نگاه?p=4147544#post4147544
جالبه توو اون تاپیک نفهمیدم جریان چیه از نظرم معلومه.اینجا دیدم 2تا نظر غم دارن گفتم عکسو با دقت بیشتر ببینم...که 2زاریم افتاد جریان چیه![]()
خسته نیستم...من عاشق اشتباهیم که بد جریانو بفهممخسته نباشي شوما![]()
ولی عکس مال من فرق موکونه ها
اینا کلا همونجا زندگی میکردن همونجا هم خاکشون کردن :دیاين دو زوج رفتن تو قبرستون عشقولك بازي يا جايي كه عشقولك بازي مي كردن در ايام جواني بعدا شده قبرستون؟!
مجوز دفن دادن بهشون؟! مردنم مردن خارجيا.....اینا کلا همونجا زندگی میکردن همونجا هم خاکشون کردن :دی
اره خودم مجوزش رو گرفتممجوز دفن دادن بهشون؟! مردنم مردن خارجيا.....
اره ولی همینه تازه بعضی ها عشق رو هم نمیبیننچه خبره اینجا.............عشق..............وبعدش مرگ............این نهایت نامردیه
اره ولی همینه تازه بعضی ها عشق رو هم نمیبینن
هــــــــا؟؟!ولی ...........همش عشقه
هــــــــا؟؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یعنی واقعآ زندگی فقط همینه؟!!! | تالار عکس | 8 | |
![]() |
زندگی محبوس در شیشه | تالار عکس | 0 | |
![]() |
برای کسانیکه که زندگی را با هیجان دوست دارند | تالار عکس | 4 | |
![]() |