زندگی فقط همینه؟!!!

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه نه

shiva.vahed

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااه ، خوب شد شما عمران خوندی نه قضاوت !
آره ,همون بهتر که زودتر بمیرن بمیرن . آخه کدوم مردیه که بعد از مرگ زنش بهش وفادار بمونه و دیگه ازدواج نکنه.
:confused:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااه ، خوب شد شما عمران خوندی نه قضاوت !
آره ,همون بهتر که زودتر بمیرن بمیرن . آخه کدوم مردیه که بعد از مرگ زنش بهش وفادار بمونه و دیگه ازدواج نکنه.
:confused:
از قضاوت که بدم میاد چون خیلی سخته
همچنین از این طرز تفکر وفادار موندن بعد از مرگ چه زنونش چه مردونش من که دوس دارم بعد از مرگم زنم ازدواج کنه و به خودش سختی نده
حالا خوبه شما میگی وفادار بودن بعضیا بخاطر حرف مردم بعد از مرگ همسرشون ازدواج نمیکنن واقع خیلی احمقانس

shiva.vahed

عضو جدید
کاربر ممتاز
از قضاوت که بدم میاد چون خیلی سخته
همچنین از این طرز تفکر وفادار موندن بعد از مرگ چه زنونش چه مردونش من که دوس دارم بعد از مرگم زنم ازدواج کنه و به خودش سختی نده
حالا خوبه شما میگی وفادار بودن بعضیا بخاطر حرف مردم بعد از مرگ همسرشون ازدواج نمیکنن واقع خیلی احمقانس

موافقم
کلا زندگی کردن به خاطر حرف مردم احمقانه س

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
حیف از جوونی از گذشته از روزو شب هایی که رفته و برنگشته

ad_kh66

عضو جدید
اين دو زوج رفتن تو قبرستون عشقولك بازي يا جايي كه عشقولك بازي مي كردن در ايام جواني بعدا شده قبرستون؟!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلي اون يه نفرم بنده بودم :D
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/311513-زندگي-در-يك-نگاه?p=4147544#post4147544
جالبه توو اون تاپیک نفهمیدم جریان چیه از نظرم معلومه.اینجا دیدم 2تا نظر غم دارن گفتم عکسو با دقت بیشتر ببینم...که 2زاریم افتاد جریان چیه:wallbash:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چه خبره اینجا.............عشق..............وبعدش مرگ............این نهایت نامردیه