زندگی رویایی بیش نیست...

faramarzjan

کاربر فعال
گاهی فکر میکنیم رویا چیزیه که شبها تو خواب میبینیم ولی در واقع رویا چیزیه که شبها خواب رو از چمشم هامون میدزده..

golrokh

اخراجی موقت
مرسی خانومی....

من از عشق و عاشقی متنفرم...چون هیشکی براش ارزش قائل نمیشه....

پس بهتره نباشه...

گلابتون

مدیر بازنشسته
اگه به همه اين حرفها اعتقاد داشته باشيم و قبولشون كنيم...بهمون ميگن رومانتيككككككككك...ميگن تو عالم هپروت زندگي ميكنه....ميگن گرسنه نموندي كه عاشقي از كله ات بپره....ميگن برو فكر نون باش كه خربزه آبه...ميگن ..ميگن....برو بابا دلت خوشه...............................................مگه نه؟؟؟؟؟

متشكرم دريا جون خيلي خيلي خيلي عالي بود...بذار هرچي ميخوان بگن...اشك منو كه درآورد...

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه به همه اين حرفها اعتقاد داشته باشيم و قبولشون كنيم...بهمون ميگن رومانتيككككككككك...ميگن تو عالم هپروت زندگي ميكنه....ميگن گرسنه نموندي كه عاشقي از كله ات بپره....ميگن برو فكر نون باش كه خربزه آبه...ميگن ..ميگن....برو بابا دلت خوشه...............................................مگه نه؟؟؟؟؟

متشكرم دريا جون خيلي خيلي خيلي عالي بود...بذار هرچي ميخوان بگن...اشك منو كه درآورد...
اشکال نداره خاله
............ :w05:

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اشک خودم خیلی وقته در اومده بذار بگن.....میسی عزیزم ...ببخش اگه دلخورت کرد اما همینه

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي خوب شد تاپيك آپ شد
دلم واسه حرفاي خشنگ تنگ شده بود