باید عاشق شی هیچ راهی نداره.....زود باش)))

باید عاشق شی هیچ راهی نداره.....زود باش)))
خخخخ به خاله بوگو نوتلاهامو برگردونه زندگی ندارم بی اونامن پیشت هلی جون نترس چیزی بود بگو به خاله میگم حله![]()
نععععععععععععععع نمیخوامممممممممممممم ولمممممممممممممممم کنید :| خخخخخخخخ
برا اینه که کل شب با من بودیینی عاشق من شدی تو
میدونستمممم
آره واقعا خخخخخ
خب دیگه
مشکل اینه که ذهن همه منحرفه...خخخخ
بچه ها بنظرتون یه آدمی که شغل درست و حساب نداره ، پول مول هم نداره حق داره عاشق دختر مردم بشه؟
بچه ها بنظرتون یه آدمی که شغل درست و حساب نداره ، پول مول هم نداره حق داره عاشق دختر مردم بشه؟
خخخخخ نه سیستم خواب من تو تابستونا آمریکایی میشه :دی ربطی به عشخ ندارهچه ربطی به تابستون داره......عشق ربطی به فصل خاصی نداره....چهار فصله![]()
بستگی داره!بچه ها بنظرتون یه آدمی که شغل درست و حساب نداره ، پول مول هم نداره حق داره عاشق دختر مردم بشه؟
ووووووووووووووووووووووی خاک وچوووووووووووووووووک
آره فک کنم
بچه ها تجربه دارن بهتر میدونن
![]()
خب به خاطر عشقت تلاش کن دیگههههههههبچه ها بنظرتون یه آدمی که شغل درست و حساب نداره ، پول مول هم نداره حق داره عاشق دختر مردم بشه؟
پيام سيستممديريت سايت IP Address شما را مسدود كرده است . در حال حاضر مجاز به استفاده از اين تالار نيستيد . براي اطلاعات بيشتر اينجا را كليك كنيد.ن بیخود میکنهکلن کسی بیخود میکنه عاشق شه
![]()
چه آواتار قشنگی داریبستگی داره!
پول شرط لازمه اما کافی نیست.
در ضمن چقد پول هم مهمه. اینکه اونا تو چه وضعیتی میتونن زندگی رو تحمل کنن هم مهمه. ممکنه دو نفر با حقوق ماهی هشتصد تومن خ شاد و خرم زندگی کنن اما دو نفر دیگه این پول خرج آدامس ماهانشونه تازه. خیلی فاکتورا زیاده. نمیشه یه چیو علم کرد و هی کوبید تو سر. به خاطر همینم من هیچ وقت نتونستم تو سوالای مشاوره ی ازدواج اینا نظر بدم. چون خ مختصر اطلاعات داده بودن.
خخخخخ نه سیستم خواب من تو تابستونا آمریکایی میشه :دی ربطی به عشخ نداره![]()
ن بیخود میکنهکلن کسی بیخود میکنه عاشق شه
![]()
منم همی فکرا رو کردم که پوستم کنده شد.............اگه رفته بودم جلو انگیزه واس کارو همون
پول مولو داشتم :/
بستگی داره!
پول شرط لازمه اما کافی نیست.
در ضمن چقد پول هم مهمه. اینکه اونا تو چه وضعیتی میتونن زندگی رو تحمل کنن هم مهمه. ممکنه دو نفر با حقوق ماهی هشتصد تومن خ شاد و خرم زندگی کنن اما دو نفر دیگه این پول خرج آدامس ماهانشونه تازه. خیلی فاکتورا زیاده. نمیشه یه چیو علم کرد و هی کوبید تو سر. به خاطر همینم من هیچ وقت نتونستم تو سوالای مشاوره ی ازدواج اینا نظر بدم. چون خ مختصر اطلاعات داده بودن.
خب به خاطر عشقت تلاش کن دیگهههههههه
مگه زووورکیه نیخواااااااااااااااام ولم کنید برمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :| خخخخخهیچ راهی نداری...........تسلیم شو.....یوهاهاها![]()
دست خود آدم که نیست، مقصر اون چشاشه!
چی شد دقیقا؟ مگه تو چند سالته؟
منظورم همونقدر پول به میزان کافی هست. فرض کن یکی فقیره عاشق دختر نسبتا متمولی شده.
تلاش؟ بخندیم الان؟
خنده داره؟دست خود آدم که نیست، مقصر اون چشاشه!
منظورم همونقدر پول به میزان کافی هست. فرض کن یکی فقیره عاشق دختر نسبتا متمولی شده.
تلاش؟ بخندیم الان؟
به خودت چجوری مشاوره میدی؟؟بستگی داره!پول شرط لازمه اما کافی نیست.در ضمن چقد پول هم مهمه. اینکه اونا تو چه وضعیتی میتونن زندگی رو تحمل کنن هم مهمه. ممکنه دو نفر با حقوق ماهی هشتصد تومن خ شاد و خرم زندگی کنن اما دو نفر دیگه این پول خرج آدامس ماهانشونه تازه. خیلی فاکتورا زیاده. نمیشه یه چیو علم کرد و هی کوبید تو سر. به خاطر همینم من هیچ وقت نتونستم تو سوالای مشاوره ی ازدواج اینا نظر بدم. چون خ مختصر اطلاعات داده بودن.
دست خود آدم که نیست، مقصر اون چشاشه!
تلاش؟ بخندیم الان؟
باید ببینی در حدشی یا ن
ببینی کسی تو دلش هست یا ن
اگ ب نتیجه مثبت رسیدی بعد عاشق شو
خنده داره؟
خب جدی میگم .....اون برات یه انگیزه میشه تا تلاش کنی و پول جمع کنی![]()
مرسیچه آواتار قشنگی داری
آهادست خود آدم که نیست، مقصر اون چشاشه!
تلاش؟ بخندیم الان؟
مگه زووورکیه نیخواااااااااااااااام ولم کنید برمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :| خخخخخ
مهندس
متفکر
عزیز دل.....خخ....چه ربطی به سنو سال داره؟؟؟ وقتی منتظری که موقعیتت جور شه .......و الان او دختره با نامزدش ماه عسله))) حالا من 25 سالم باشه یا 35 سال چه فرفی داره؟؟ یا 20.....یا 18....یا نوزاد!!!! مهم اینه : اگه ادم کسیو دوس داره باید زودی بهش بگه.............خیلی زود در اسرع وخت.....
![]()
چرا از ضمیر تو استفاده میکنین؟ من کی گفتم من میخوام بشم؟ فقط دارم سوال میکنم ! اه
ببخشید جناب مهندس متفکر خان بزرگ منظوری نداشتمچرا از ضمیر تو استفاده میکنین؟ من کی گفتم من میخوام بشم؟ فقط دارم سوال میکنم ! اه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بدون چه کسی نمی تونید زندگی کنید؟؟ | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
زندگی بدون مهندسین! | زنگ تفريح | 8 | |
![]() |
شعارت تو زندگی چیه؟ | زنگ تفريح | 47 | |
![]() |
&یه جمله به کسی که از زندگی بریده& | زنگ تفريح | 145 | |
![]() |
سخنان انرژی بخش و الهام بخش زندگی | زنگ تفريح | 3 |