زندگی بدون عشق مثه چی میمونه؟

e.a.h7

اخراجی موقت
پيام سيستم مديريت سايت IP Address شما را مسدود كرده است . در حال حاضر مجاز به استفاده از اين تالار نيستيد . براي اطلاعات بيشتر اين

پيام سيستم مديريت سايت IP Address شما را مسدود كرده است . در حال حاضر مجاز به استفاده از اين تالار نيستيد . براي اطلاعات بيشتر اين

پيام سيستممديريت سايت IP Address شما را مسدود كرده است . در حال حاضر مجاز به استفاده از اين تالار نيستيد . براي اطلاعات بيشتر اينجا را كليك كنيد.

e.a.h7

اخراجی موقت

پيام سيستممديريت سايت IP Address شما را مسدود كرده است ..... در حال حاضر مجاز به استفاده از اين تالار نيستيد . براي اطلاعات بيشتر اينجا را كليك كنيد.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بنظرتون یه آدمی که شغل درست و حساب نداره ، پول مول هم نداره حق داره عاشق دختر مردم بشه؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها بنظرتون یه آدمی که شغل درست و حساب نداره ، پول مول هم نداره حق داره عاشق دختر مردم بشه؟

منم همی فکرا رو کردم که پوستم کنده شد.............اگه رفته بودم جلو انگیزه واس کارو همون
پول مولو داشتم :/

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بستگی داره!
پول شرط لازمه اما کافی نیست.
در ضمن چقد پول هم مهمه. اینکه اونا تو چه وضعیتی میتونن زندگی رو تحمل کنن هم مهمه. ممکنه دو نفر با حقوق ماهی هشتصد تومن خ شاد و خرم زندگی کنن اما دو نفر دیگه این پول خرج آدامس ماهانشونه تازه. خیلی فاکتورا زیاده. نمیشه یه چیو علم کرد و هی کوبید تو سر. به خاطر همینم من هیچ وقت نتونستم تو سوالای مشاوره ی ازدواج اینا نظر بدم. چون خ مختصر اطلاعات داده بودن.

e.a.h7

اخراجی موقت
ن بیخود میکنه:Dکلن کسی بیخود میکنه عاشق شه:D
پيام سيستممديريت سايت IP Address شما را مسدود كرده است . در حال حاضر مجاز به استفاده از اين تالار نيستيد . براي اطلاعات بيشتر اينجا را كليك كنيد.

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره!
در ضمن چقد پول هم مهمه. اینکه اونا تو چه وضعیتی میتونن زندگی رو تحمل کنن هم مهمه. ممکنه دو نفر با حقوق ماهی هشتصد تومن خ شاد و خرم زندگی کنن اما دو نفر دیگه این پول خرج آدامس ماهانشونه تازه. خیلی فاکتورا زیاده. نمیشه یه چیو علم کرد و هی کوبید تو سر. به خاطر همینم من هیچ وقت نتونستم تو سوالای مشاوره ی ازدواج اینا نظر بدم. چون خ مختصر اطلاعات داده بودن.
چه آواتار قشنگی داری

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن بیخود میکنه:Dکلن کسی بیخود میکنه عاشق شه:D

دست خود آدم که نیست، مقصر اون چشاشه!

منم همی فکرا رو کردم که پوستم کنده شد.............اگه رفته بودم جلو انگیزه واس کارو همون
پول مولو داشتم :/

چی شد دقیقا؟ مگه تو چند سالته؟

بستگی داره!

منظورم همونقدر پول به میزان کافی هست. فرض کن یکی فقیره عاشق دختر نسبتا متمولی شده.

خب به خاطر عشقت تلاش کن دیگهههههههه

تلاش؟ بخندیم الان؟

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منظورم همونقدر پول به میزان کافی هست. فرض کن یکی فقیره عاشق دختر نسبتا متمولی شده.

تلاش؟ بخندیم الان؟

باید ببینی در حدشی یا ن
ببینی کسی تو دلش هست یا ن
اگ ب نتیجه مثبت رسیدی بعد عاشق شو

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز

تلاش؟ بخندیم الان؟
خنده داره؟:surprised:
خب جدی میگم .....اون برات یه انگیزه میشه تا تلاش کنی و پول جمع کنی:razz:

e.a.h7

اخراجی موقت
بستگی داره!پول شرط لازمه اما کافی نیست.در ضمن چقد پول هم مهمه. اینکه اونا تو چه وضعیتی میتونن زندگی رو تحمل کنن هم مهمه. ممکنه دو نفر با حقوق ماهی هشتصد تومن خ شاد و خرم زندگی کنن اما دو نفر دیگه این پول خرج آدامس ماهانشونه تازه. خیلی فاکتورا زیاده. نمیشه یه چیو علم کرد و هی کوبید تو سر. به خاطر همینم من هیچ وقت نتونستم تو سوالای مشاوره ی ازدواج اینا نظر بدم. چون خ مختصر اطلاعات داده بودن.
به خودت چجوری مشاوره میدی؟؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

تلاش؟ بخندیم الان؟

مهندس
متفکر
عزیز دل.....خخ....چه ربطی به سنو سال داره؟؟؟ وقتی منتظری که موقعیتت جور شه .......و الان او دختره با نامزدش ماه عسله :)))) حالا من 25 سالم باشه یا 35 سال چه فرفی داره؟؟ یا 20.....یا 18....یا نوزاد!!!! مهم اینه : اگه ادم کسیو دوس داره باید زودی بهش بگه.............خیلی زود در اسرع وخت.....;)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید ببینی در حدشی یا ن
ببینی کسی تو دلش هست یا ن
اگ ب نتیجه مثبت رسیدی بعد عاشق شو

خنده داره؟:surprised:
خب جدی میگم .....اون برات یه انگیزه میشه تا تلاش کنی و پول جمع کنی:razz:

چرا از ضمیر تو استفاده میکنین؟ من کی گفتم من میخوام بشم؟ فقط دارم سوال میکنم ! اه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چه آواتار قشنگی داری
مرسی
همه میگن:دی

تلاش؟ بخندیم الان؟
آها
خوب پس مشکل پول نیست. مشکل هم کفو نبودن از نظر مالی هست. اگه اختلاف سطح مالی خ زیاد باشه خوب اینکه مشکل پیش میاد یا نه رو نمیشه پیش بینی کرد. من دیدم ک در کمال ناباوری همچین خانواده هایی به خاطر خوب بودن پسر تازه ته دلشون قند هم آب شده که همچین پسری رفته خواستگاری دخترشون. همه چیز پول نیست. ولی باید ببینید که آیا قبول میکنید که مثلا اون خانواده بعدها از نظر مالی برای اینکه دخترشون باز هم در شرایط قبلیش بتونه زندگی کنه از اونها کمک دریافت کنید؟ احیانا به غرورتون بر نمیخوره؟ بعضی از دخترام هستن ک حاظرن کمی در رفاه کمتری زندگی کنن اما زندگی کنن. میگم بستگی داره به خاطر همین ها هستش. شما فقط یه چیزو میدونی و این کافی نیست.

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مگه زووورکیه نیخواااااااااااااااام ولم کنید برمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :| خخخخخ

هنوز که عاشق نشدی..............حق نداری بری..........

حتما باید عاشق شی:razz::mad::D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس
متفکر
عزیز دل.....خخ....چه ربطی به سنو سال داره؟؟؟ وقتی منتظری که موقعیتت جور شه .......و الان او دختره با نامزدش ماه عسله :)))) حالا من 25 سالم باشه یا 35 سال چه فرفی داره؟؟ یا 20.....یا 18....یا نوزاد!!!! مهم اینه : اگه ادم کسیو دوس داره باید زودی بهش بگه.............خیلی زود در اسرع وخت.....;)

نوزاد! :دی

خب ربط داره یکم ولی در کل نه ربط نداره

میگم، الان بزرگترین مشکل جوونا اینه که شغل ندارن، یعنی درآمد ماهیانه ندارند، یا اگرم شغلی دارند هیچ تضمینی وجود نداره که آیا فردا شاغلند یا کارشونو از دست میدن، خب چطوری میشه بر این مبنا عاشق شد و به دنبالش زندگی تشکیل داد؟