چیو خودمون خواستیم؟
این وضعو دیگه
چیو خودمون خواستیم؟
نه عزیزم به ناخون نیست . این مثاله . تو که خودت دختری می فهمی چی میگم . خیلی وقتا یه چیزای کوچیک میتونه یه زن و خوشحال کنهزن بودن به ناخون بلند کردن نیست!!
اینجوریام نیست ، اونی که شما میگی باید تو زندگی شهری دور و بر خودمون دنبالشون باشیم ، اینایی که تو عکسا هستن جور دیگه ای فکر میکنن ، باهاشون تا حالا از نزدیک برخورد داشتین ؟چرا می گی کار کاره ؟ فکر کردی این زنا دلشون نمی خواد گاهی ناخوناشون بلند کنند گاهی لباس قشنگ بپوشند و از زن بودنشون لذت ببرند؟فکر کردی آیا هیچ زنی دلش می خواد مثل یه مرد صبح تا شب برا پول کارگری کنه ؟؟؟؟مطمئنم اگه مجبور نبودند الان پش بچه هاشون بودند
این وضعو دیگه
نه عزیزم به ناخون نیست . این مثاله . تو که خودت دختری می فهمی چی میگم . خیلی وقتا یه چیزای کوچیک میتونه یه زن و خوشحال کنه
من خودم کار می کنم . ولی این که یه زن مثل مردا کار کنه خیلی فرق داره . من با همچین زنهایی حرف زدم واقعا دل آدم به درد می آد
تو زندگیای عشایری یه بار از تلویزیون دیدم که میگفت زناشون بیشتر از مرداشون کار میکنن...زندگی های موفقی هم دارن خیلی هم از زندگیشون راضی بودن..
زنو مردو باهم یکی نکن
ممنون علی جان
![]()
کار اینا خیلی سخته
hala hala hstesh hanoz mohtaj nashodi bebini
فارسی بزن بابا.bazi az khaharan be fekr jibe babas ya shohareshon be khater hamin be fekr ina nistam
نه عزیزم به ناخون نیست . این مثاله . تو که خودت دختری می فهمی چی میگم . خیلی وقتا یه چیزای کوچیک میتونه یه زن و خوشحال کنه
من خودم کار می کنم . ولی این که یه زن مثل مردا کار کنه خیلی فرق داره . من با همچین زنهایی حرف زدم واقعا دل آدم به درد می آد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنان چندش آور با زشت ترین لب ها و دهان در این قبیله | تالار عکس | 0 | |
![]() |
مانور اطفای حریق زنان آتش نشان | تالار عکس | 1 | |
![]() |
استفاده از زنان در تبلیغات ایران خودرو | تالار عکس | 4 | |
M | عکس یادگاری زنان داعش با BMW (عکس) | تالار عکس | 5 | |
M | مسجدی برای زنان اما کمی عجیب در امریکا | تالار عکس | 1 |