زنان کازگر...بیاتوچیزیروازدست نمیدی

parmiss_archi

عضو جدید
زن بودن به ناخون بلند کردن نیست!!
نه عزیزم به ناخون نیست . این مثاله . تو که خودت دختری می فهمی چی میگم . خیلی وقتا یه چیزای کوچیک میتونه یه زن و خوشحال کنه
من خودم کار می کنم . ولی این که یه زن مثل مردا کار کنه خیلی فرق داره . من با همچین زنهایی حرف زدم واقعا دل آدم به درد می آد

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا می گی کار کاره ؟ فکر کردی این زنا دلشون نمی خواد گاهی ناخوناشون بلند کنند گاهی لباس قشنگ بپوشند و از زن بودنشون لذت ببرند؟فکر کردی آیا هیچ زنی دلش می خواد مثل یه مرد صبح تا شب برا پول کارگری کنه ؟؟؟؟مطمئنم اگه مجبور نبودند الان پش بچه هاشون بودند
اینجوریام نیست ، اونی که شما میگی باید تو زندگی شهری دور و بر خودمون دنبالشون باشیم ، اینایی که تو عکسا هستن جور دیگه ای فکر میکنن ، باهاشون تا حالا از نزدیک برخورد داشتین ؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم به ناخون نیست . این مثاله . تو که خودت دختری می فهمی چی میگم . خیلی وقتا یه چیزای کوچیک میتونه یه زن و خوشحال کنه
من خودم کار می کنم . ولی این که یه زن مثل مردا کار کنه خیلی فرق داره . من با همچین زنهایی حرف زدم واقعا دل آدم به درد می آد

تو زندگیای عشایری یه بار از تلویزیون دیدم که میگفت زناشون بیشتر از مرداشون کار میکنن...زندگی های موفقی هم دارن خیلی هم از زندگیشون راضی بودن..

صندلی خالی

عضو جدید
بچه هرو ببین

شهرام0

عضو جدید
تو زندگیای عشایری یه بار از تلویزیون دیدم که میگفت زناشون بیشتر از مرداشون کار میکنن...زندگی های موفقی هم دارن خیلی هم از زندگیشون راضی بودن..

نوچ عزیزم صداش از دور قشنگه...برو ببینم میتونی تحمل کنی

E ntezar

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایول.........باریک