زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو سه روزی بابت یه مشکلی اصلا درس نخوندم..
الانم که دست و دلم نمیره زیاد ب درس..
عکسارو ببین لطفا چی بخونم؟؟؟:(:(

ببین تو خیلی چیزا رو خوندی ک بابا ...من همونا رم نخوندم

مث تنظیم تاسیساتو نو رو آکوستیکو شریفیو اینا ...نخوندم

خب همینایی رو ک نخوندیو کااملشون کن تموم شه بره دیگه
مثلن تافلو چرا ولش کردی ؟؟بخونش
از الان روزی 1 درس هم بوخونی 1 بهمن تمومی

تاریخات ک سبکو جهانو قبادیان اینارو خوندی ...مرور کن دیگه

سازتم تموم کن اونایی ک نخوندی
شریفی رو هم ادامه بده دیگه
بابا تو ک خوندی ک....
ببین آخه 10 صفه چیه قربونت ک میگی نخوندم... ن ب من ک اسن نمیدونم چن فصل چن فصل نخوندم
ن نو ک آمار 10 صفه ای داری
باریکلا ..اآفرین
بابا این 10 صفه هایی ک نوشتی ...همشونو جمشون هم بکنیااا ......1 ساعت هم نمیشه

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
چه خبر؟
فردا تحویل رساله دارم!
این چند روز که نخوندم احساس میکنم خیلی از شماها عقب افتادم تازه چند روز دیگه هم نمیتونم درس بخونم! امروز که تا الان دو ساعت خوندم!
موفق باشید;)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 229620اینارو هم نخوندم

چیزی و از قلم انداختم لطفا بهم بگید...مشاهده پیوست 229621
ی سری چیزارو دیگه ادامه ندادم رفتم سراغ جزوه...راستی برای نور و اکوستیک جزوه قیالکلو به نظرم خوب نیس..چی بخونم ک تستاشو بزنم؟؟ساختمان بتنی هم خیلی حفظ کردنی داره بخونم؟؟

به نظرم شما تاریخ رو کامل تموم کن و اونایی که خوندی رو دوره کن..برا فن چون خودم داغونم نمیتونم نظری بدم..واسه منظر بخش باغ های غرب رو از جزوه جاودانی بخون و باغ ایرانی رو از کتاب کنکاش یا هر شاهچراغی،لغت زبان هم مرور و خوندن لغات سال قبل و هرروز 3تا درک مطلب..یه سری چیزایی هم که نخوندی حذف کن و اونایی که خوندی رو مرور کن..چون خوندن بدون تسلط از نخوندن خیلی خیلی خطرناکتره!آشنا میان به نظرت ممکنه غلطهات زیاد شه..اینا نظر منه فقط.موفق باشی عزیزم

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 229620اینارو هم نخوندم چیزی و از قلم انداختم لطفا بهم بگید...مشاهده پیوست 229621 ی سری چیزارو دیگه ادامه ندادم رفتم سراغ جزوه...راستی برای نور و اکوستیک جزوه قیالکلو به نظرم خوب نیس..چی بخونم ک تستاشو بزنم؟؟ساختمان بتنی هم خیلی حفظ کردنی داره بخونم؟؟
عزیزم برای نور دیگه کتاب قیابکلو رو حذف کن یا مثلا سرمایش غیر فعال....طبیعت منبع الهام و بتن گلابچی رو هم بذار کنار دیگه الان وقتش نیس اینارو بخونی ......تاریخ و منظرات رو خوب پیش رفتی تموم کن و خیلی مرور کن نه دوبار بیشتر......

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.خوبین؟...........بچه ها برای کسی که 504 و تافل و برا زبان خونده چه منبع مهم و سطح بالایی وجود داره که بخواد بخونه؟

milad.arch

عضو جدید
سلام بچه ها.خوبین؟...........بچه ها برای کسی که 504 و تافل و برا زبان خونده چه منبع مهم و سطح بالایی وجود داره که بخواد بخونه؟
1100 لغت بارونز و 1100 لغت پر کاربرد در اخبار رو بخون
جفتشون رو میتونی طی 10 روز یا کمتر بخونی

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

504وتافل و لغات سالهای گذشته رو اگه با تمام هم معنی هاش و تمام لغات مثالهاش خوندین 1100واژه رو شروع کنید

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب قول شیرین بیشین بینیم باااااع
:D
:biggrin:
504وتافل و لغات سالهای گذشته رو اگه با تمام هم معنی هاش و تمام لغات مثالهاش خوندین 1100واژه رو شروع کنید

ازتون ممنونم دوستان.......فافا خیالت تخت واسه خودم نمی خواستم که:redface:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

طی 10روز به شرطی که هیچ درس دیگه ای نخونه!!1100خیلی سنگینه،مهمتر از اون هم معنی ها و لغات مثالهای 504وتافله

elham_er

عضو جدید
ببین تو خیلی چیزا رو خوندی ک بابا ...من همونا رم نخوندم

مث تنظیم تاسیساتو نو رو آکوستیکو شریفیو اینا ...نخوندم

خب همینایی رو ک نخوندیو کااملشون کن تموم شه بره دیگه
مثلن تافلو چرا ولش کردی ؟؟بخونش
از الان روزی 1 درس هم بوخونی 1 بهمن تمومی

تاریخات ک سبکو جهانو قبادیان اینارو خوندی ...مرور کن دیگه

سازتم تموم کن اونایی ک نخوندی
شریفی رو هم ادامه بده دیگه
بابا تو ک خوندی ک....
ببین آخه 10 صفه چیه قربونت ک میگی نخوندم... ن ب من ک اسن نمیدونم چن فصل چن فصل نخوندم
ن نو ک آمار 10 صفه ای داری
باریکلا ..اآفرین
بابا این 10 صفه هایی ک نوشتی ...همشونو جمشون هم بکنیااا ......1 ساعت هم نمیشه
چشم فدات امیدواری دادی بهم..اخه من خیلی لفت میدم میخونم 10 صفحه ی ساعته..انقد از این شاخه ب اون شاخه پریدم ک خودم خسته شدم..میگی بخون دیگه اسون .فازش باس بیاد بخونم ک اون از استرس اومدنش سخته

آخرین ویرایش:

elham_er

عضو جدید
سلام بچه ها
چه خبر؟
فردا تحویل رساله دارم!
این چند روز که نخوندم احساس میکنم خیلی از شماها عقب افتادم تازه چند روز دیگه هم نمیتونم درس بخونم! امروز که تا الان دو ساعت خوندم!
موفق باشید;)
موفق باشیییییی....نگران نباش زود خودتو میرسونی

milad.arch

عضو جدید
طی 10روز به شرطی که هیچ درس دیگه ای نخونه!!1100خیلی سنگینه،مهمتر از اون هم معنی ها و لغات مثالهای 504وتافله
اینی که گفتم 10 روز، منظورم به این شکله:
1100 لغت پر کاربرد اخبار اگه اشتباه نکنم حدود 60 صفست و بسیار آسون. خودم طی 2 تا 2.5 ساعت 6 تا 12 صفحشو میخوندم (بستگی به سطح لغات داره)، پس میشه طی 7 روز تمامش کرد
برا 1100 لغت بارونز، منظورم کدینگش بود، بسیار راحته، اونم اگه روزی 2 ساعت وقت گذاشته بشه، طی یه هفته تمام میشه
مابقی تایمی که میمونه در روز رو میشه به درسای دیگه پرداخت

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم فدات امیدواری دادی بهم..اخه من خیلی لفت میدم میخونم 10 صفحه ی ساعته..انقد از این شاخه ب اون شاخه پریدم ک خودم خسته شدم..میگی بخون دیگه اسون .فازش باس بیاد بخونم ک اون از استرس اومدنش سخته
من خودم استاد شاخه ب شاخم
الان دیگه وقت استرس نیست
استرس دقیقن برا شاید 5 روز پیش بود:D

الان دیگه عادی شده
همه میدونیم دیگه کنکور نزدیکه
کاری نمیتونیم بکنیم دیگه
فقط باید بخونی
بخونی تموم نشه ...بخونی تموم نشه:D
الان برا همین ک انقذ هی میخونیم هی میخونیماین روزا استرس رفته خونه پسر عمش...

elham_er

عضو جدید
عزیزم برای نور دیگه کتاب قیابکلو رو حذف کن یا مثلا سرمایش غیر فعال....طبیعت منبع الهام و بتن گلابچی رو هم بذار کنار دیگه الان وقتش نیس اینارو بخونی ......تاریخ و منظرات رو خوب پیش رفتی تموم کن و خیلی مرور کن نه دوبار بیشتر......
مرسی عزیزم
راستی نگفتی به نظرت برا نور و صدا چی بخونم..
عناصر م باید بزارم کنار انگار..

elham_er

عضو جدید
من خودم استاد شاخه ب شاخم
الان دیگه وقت استرس نیست
استرس دقیقن برا شاید 5 روز پیش بود:D

الان دیگه عادی شده
همه میدونیم دیگه کنکور نزدیکه
کاری نمیتونیم بکنیم دیگه
فقط باید بخونی
بخونی تموم نشه ...بخونی تموم نشه:D
الان برا همین ک انقذ هی میخونیم هی میخونیماین روزا استرس رفته خونه پسر عمش...
:Dاخه خب چی بخونم الان ...جمله ای که بد کلافم کرده ..هی دلم میخواد اینو بخونم مبگم نه اونو ..بعد نه اونو..بعد مخم هنگ میکنه به انتراک یه ساعته به خودم میدم:D

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینی که گفتم 10 روز، منظورم به این شکله:
1100 لغت پر کاربرد اخبار اگه اشتباه نکنم حدود 60 صفست و بسیار آسون. خودم طی 2 تا 2.5 ساعت 6 تا 12 صفحشو میخوندم (بستگی به سطح لغات داره)، پس میشه طی 7 روز تمامش کرد
برا 1100 لغت بارونز، منظورم کدینگش بود، بسیار راحته، اونم اگه روزی 2 ساعت وقت گذاشته بشه، طی یه هفته تمام میشه
مابقی تایمی که میمونه در روز رو میشه به درسای دیگه پرداخت
والله چی بگم من خودم حفظ لغات زبانم خوبه با این همه میگم فول شدن 1100کار یه هفته ده روز نیست،10تا سوال لغات ازمون سال پیش هنرهای ساختم نگاه کردم کسی که1100نخونده بود چیزیو از دست نداده بود انچنان اما کسی که همه هم معنی ها و لغات مثال های 504و تافل رو خونده بود میتونست درصد بهتری بیاره

elham_er

عضو جدید
به نظرم شما تاریخ رو کامل تموم کن و اونایی که خوندی رو دوره کن..برا فن چون خودم داغونم نمیتونم نظری بدم..واسه منظر بخش باغ های غرب رو از جزوه جاودانی بخون و باغ ایرانی رو از کتاب کنکاش یا هر شاهچراغی،لغت زبان هم مرور و خوندن لغات سال قبل و هرروز 3تا درک مطلب..یه سری چیزایی هم که نخوندی حذف کن و اونایی که خوندی رو مرور کن..چون خوندن بدون تسلط از نخوندن خیلی خیلی خطرناکتره!آشنا میان به نظرت ممکنه غلطهات زیاد شه..اینا نظر منه فقط.موفق باشی عزیزم
فدات ....خیلی لطف کردی:smile:

milad.arch

عضو جدید
والله چی بگم من خودم حفظ لغات زبانم خوبه با این همه میگم فول شدن 1100کار یه هفته ده روز نیست،10تا سوال لغات ازمون سال پیش هنرهای ساختم نگاه کردم کسی که1100نخونده بود چیزیو از دست نداده بود انچنان اما کسی که همه هم معنی ها و لغات مثال های 504و تافل رو خونده بود میتونست درصد بهتری بیاره
بگیر نگیر داره دیگه
یه سال اینطوری سوال میدن، یه سال دیگه یه جور دیگه
دقیقاً معلوم نیست که کجارو بخونیم بهتره یا نخونیم
واسه همین هرچی لغت بخونیم بهتره
البته واسه هنرهای ساخت اگه همین 10 تارم نزنیم اما مابقی رو درست بزنیم، درصدمون میشه حدود 69 و بسیار عالیه
کلا زبان تمام رشته ها به همین صورته

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بگیر نگیر داره دیگه
یه سال اینطوری سوال میدن، یه سال دیگه یه جور دیگه
دقیقاً معلوم نیست که کجارو بخونیم بهتره یا نخونیم
واسه همین هرچی لغت بخونیم بهتره
البته واسه هنرهای ساخت اگه همین 10 تارم نزنیم اما مابقی رو درست بزنیم، درصدمون میشه حدود 69 و بسیار عالیه
مساله اینجاست که همون 10تا نمره بیاره،درک مطلب که ادم امریکایی هم باشه همیشه از هر مطلبش یکی دوتاشو نمیشه زد،گرامرم که بعید میدونم کسی انقدر وقت بزاره روش که بتونه 5تاشو بزنه:(

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز فقط 5 ساعت خوندم
فکر نکنین بچه درس نخونم حالم خوب نبود امروز :)
زبان 2:30 (اصلا من عاشق این درک مطلب زبان شدم :) )
ایستایی 1:30
1ساعت سیستم ساختمانی قاب صلب و طره ای و پیش تنیدگی

راستی بچه ها کسی اینجا واسه مدیریت پروژه نمیخونه؟

milad.arch

عضو جدید
مساله اینجاست که همون 10تا نمره بیاره،درک مطلب که ادم امریکایی هم باشه همیشه از هر مطلبش یکی دوتاشو نمیشه زد،گرامرم که بعید میدونم کسی انقدر وقت بزاره روش که بتونه 5تاشو بزنه:(
من پارسال فقط روی لغت تاکید کردم و درک مطلبو کلا گذاشتم کنار، زوم کردم روی 10 تا لغت والبته گرامر
صورت سوالو کاملاً میدونستم چی میخواد اما لغات داده شده تو جوابارو نمیدونستم از کجا درآوردن اینارو
فقط تونستم 2 یا 3 تارو اگه اشتباه نکنم، درست بزنم
اما امسال روی تمام بخش های زبان، لغات و گرامر و درک مطلب کار میکنم
منظورم از گفتن این حرف این بود که تمام 3 قسمت زبان رو باید دریافت
دوست عزیز اصلاً منظور خاصی ندارم از گفتن این حرفا یا اینکه خدایی نکرده بخوام کسیو ناراحت کنم، فقط دوس دارم تجربیاتمو در اختیار همه بزارم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من پارسال فقط روی لغت تاکید کردم و درک مطلبو کلا گذاشتم کنار، زوم کردم روی 10 تا لغت والبته گرامر
صورت سوالو کاملاً میدونستم چی میخواد اما لغات داده شده تو جوابارو نمیدونستم از کجا درآوردن اینارو
دوست عزیز اصلاً منظور خاصی ندارم از گفتن این حرفا یا اینکه خدایی نکرده بخوام کسیو ناراحت کنم، فقط دوس دارم تجربیاتمو در اختیار همه بزارم
نه چرا ناراحتی خیلیم خوشحال شدم نظر شمارم شنیدم
ممنون

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
چه خبر؟
فردا تحویل رساله دارم!
موفق باشید;)

ایشالا که موفق میشی ....مگه دفاع نمیکنین شما؟؟؟؟تحویل میدی میایی؟؟؟
نگران نباش ....از بعضیا عقبم که باشی از بعضیا هم جلویی....بعضیای اولی باعث میشه تلاش کنی بعضیای دوم باعث میشه استرس نگیری:smile:

cna12

عضو جدید
کاملا درست گفتی ایول

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا