زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب میریم ک شرو کنیم ی روزه خوبو ...:D

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد سایت سنجش هک بشه..سوالا لو بره وای خدای من من بشم 24 !
نه نه نه نفوس بد نزنین :w29: خدا نکنه برف بیاد کنکور عقب بیفته سوالا لو بره مثل سال قبل. یعنی اون وقت شخصا میرم حق وزیر علوم میزارم کف دستش

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نه نه نفوس بد نزنین :w29: خدا نکنه برف بیاد کنکور عقب بیفته سوالا لو بره مثل سال قبل. یعنی اون وقت شخصا میرم حق وزیر علوم میزارم کف دستش
نفیسه جان مرسی که اینقدر دعای ما رو باور داری که حتما دعا کنیم میشه:w38:
منظوره اینکه اگه لو رفت گیر ماها بیفته فقط:w11:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفیسه جان مرسی که اینقدر دعای ما رو باور داری که حتما دعا کنیم میشه:w38:
منظوره اینکه اگه لو رفت گیر ماها بیفته فقط:w11:
آخه میدونم با شانسی که من دارم حتما گیر من که نمی افته ...والا پارسال همینطوری شوخی میکردیم این اتفاق افتاد :crying:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه میدونم با شانسی که من دارم حتما گیر من که نمی افته ...والا پارسال همینطوری شوخی میکردیم این اتفاق افتاد :crying:
انشالله بدون این اتفاقها همه ماها کنکور قبول شیم... به حق این شب عزیز.:hypocrite::hypocrite:.. توروخدا منم دعا کنید حسابی گیر افتادم با طرح 5 و امتحانا:(

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه سلاااام....حالمون که خوبه انشالا؟؟؟:w16:
هانی جونم چی شده.....الان رو کتابات اینجوری افتادی کسی نبینه چی میخونی؟؟:D
بچه ها بیایین یه کاری کنیم....خووووب بخونیم از تهران قبول بشیم...خبببب؟؟؟؟نه برا اینکه بخواییم یه دانشگاه خوب قبول بشیماااا...برا اینکه بریم تهران همممگی باهم به این زارعی شیوه نگارش یاد بدیم...جایی که ویرگول لازم نیست ویرگول گذاشته ........جاییکه لازمه نذاشته:w00:......ولی املا دیگه دست ما نیست باید بگیم خودشو تقویت کنه:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه سلاااام....حالمون که خوبه انشالا؟؟؟:w16:
هانی جونم چی شده.....الان رو کتابات اینجوری افتادی کسی نبینه چی میخونی؟؟:D
بچه ها بیایین یه کاری کنیم....خووووب بخونیم از تهران قبول بشیم...خبببب؟؟؟؟نه برا اینکه بخواییم یه دانشگاه خوب قبول بشیماااا...برا اینکه بریم تهران همممگی باهم به این زارعی شیوه نگارش یاد بدیم...جایی که ویرگول لازم نیست ویرگول گذاشته ........جاییکه لازمه نذاشته:w00:......ولی املا دیگه دست ما نیست باید بگیم خودشو تقویت کنه:D

من دلم میخواد بزنمش سیاه و کبودش کنم با بانی مسعود رو ..اه حداقل با هم هماهنگ هم نیستن ..مردم از بس :surprised:اینجوری شدم

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها...کسی ازین کارگاه های یک روزه اکادمی خبر داره؟؟؟چجوریاست؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها این آرکی تایپی چی میگههههه؟؟

بخونمش؟؟

بگید دیگه الان صفه ی 4 هستماااا...
تا شما بیاین من تمومش کردم .
لااقل برا دلم جواب بدید:D
چن تا سوال ازش میاد؟
اسن ازش سوال میاد؟
:w18::w21::w23:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها این آرکی تایپی چی میگههههه؟؟

بخونمش؟؟

بگید دیگه الان صفه ی 4 هستماااا...
تا شما بیاین من تمومش کردم .
لااقل برا دلم جواب بدید:D
چن تا سوال ازش میاد؟
اسن ازش سوال میاد؟
:w18::w21::w23:

ص 10...
:book:
:w10:

:w05:
:w09:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی پر انرژی خدمت دوستان
انشاا.. ک همگید خوبه خوب باشید

شیرین جون من دیروز دقیقا افقی شده بودم از خستگی :-D
بچه ها شهید رفتش دفاع کنه از پایان نامش؟
بچه ها میدونستید تو سراشیبی قرار گرفتیم.. چیزی نمونده ها .. با تمام توان باید جلو بریم :)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبحتون بخیر............:)

بچه ها واسه منظر قسمت باغ های جهان رو مخصوصا واسه اروپا و معاصرش جزوه جاودانی رو حتما بخونین کاملتره......ولی بخش باغهای ایرانی و نمونه هاش جزوه عسگری بهتره تصاویرش خیلی کاملتره......پارسالم واسه باغ ایرانی تصویر بود فقط

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس چرا تبریز برف نمیاد؟؟؟ خدا ببار برف رو برف امسال تبریزم ببینیم :w09:
یوهویی همه جا با هم برف نمیاد که.....:Dایشالا اونجام میاد....هنوزم داره اینجا میباره....یه قیلوله میباره ولی میباره
سلامی پر انرژی خدمت دوستان
انشاا.. ک همگید خوبه خوب باشید

شیرین جون من دیروز دقیقا افقی شده بودم از خستگی :-D
بچه ها شهید رفتش دفاع کنه از پایان نامش؟
بچه ها میدونستید تو سراشیبی قرار گرفتیم.. چیزی نمونده ها .. با تمام توان باید جلو بریم :)

چه فایده نگفتی که چند ساعت خوندی:(
بچه ها من امروز خواب زده به کلم...تا الان 1.5 ساعت درس خوندم که نصف بیشترش رو تو خواب سپری کردم...یه چی بگین خوابم بپره...یا بزنین تو تو کلم تا آدم شم
...نیلوجونم نگو دلم نمیاد بزنمت بززززن خوابم بپره

راستی نیلو من از شماها شنیدم بانی رو ...دیدم بخرمش قاتل میشم نخریدمش:D

راستی بچه هاااا تولده عیدمونم مباررررک

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام صبحتون بخیر............:)

بچه ها واسه منظر قسمت باغ های جهان رو مخصوصا واسه اروپا و معاصرش جزوه جاودانی رو حتما بخونین کاملتره......ولی بخش باغهای ایرانی و نمونه هاش جزوه عسگری بهتره تصاویرش خیلی کاملتره......پارسالم واسه باغ ایرانی تصویر بود فقط

سلام آیتکین جونم....صباح الخیر....
راستش من میخواستم جاودانی بخونم ولی اینگده جزوه و کتاب نخونده دارم که وقت نمیکنم بخونمش...به نظرت چیکار کنم؟؟؟:w05:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا