قراره اینجا برف بیاد....خدا کنه برف نیاد

قراره اینجا برف بیاد....خدا کنه برف نیاد![]()
برف بیاد دو هفته کنکور عقب بیوفته
نه نه نه نفوس بد نزنینبعد سایت سنجش هک بشه..سوالا لو بره وای خدای من من بشم 24 !
نفیسه جان مرسی که اینقدر دعای ما رو باور داری که حتما دعا کنیم میشهنه نه نه نفوس بد نزنینخدا نکنه برف بیاد کنکور عقب بیفته سوالا لو بره مثل سال قبل. یعنی اون وقت شخصا میرم حق وزیر علوم میزارم کف دستش
![]()
نه نه نه نفوس بد نزنینخدا نکنه برف بیاد کنکور عقب بیفته سوالا لو بره مثل سال قبل. یعنی اون وقت شخصا میرم حق وزیر علوم میزارم کف دستش
![]()
آخه میدونم با شانسی که من دارم حتما گیر من که نمی افته ...والا پارسال همینطوری شوخی میکردیم این اتفاق افتادنفیسه جان مرسی که اینقدر دعای ما رو باور داری که حتما دعا کنیم میشه
منظوره اینکه اگه لو رفت گیر ماها بیفته فقط![]()
انشالله بدون این اتفاقها همه ماها کنکور قبول شیم... به حق این شب عزیز.آخه میدونم با شانسی که من دارم حتما گیر من که نمی افته ...والا پارسال همینطوری شوخی میکردیم این اتفاق افتاد![]()
اینجا هم داره برف میاد ..با بارون قاطی...راستی اینجا برف باریدهههه![]()
![]()
بچه سلاااام....حالمون که خوبه انشالا؟؟؟
هانی جونم چی شده.....الان رو کتابات اینجوری افتادی کسی نبینه چی میخونی؟؟
بچه ها بیایین یه کاری کنیم....خووووب بخونیم از تهران قبول بشیم...خبببب؟؟؟؟نه برا اینکه بخواییم یه دانشگاه خوب قبول بشیماااا...برا اینکه بریم تهران همممگی باهم به این زارعی شیوه نگارش یاد بدیم...جایی که ویرگول لازم نیست ویرگول گذاشته ........جاییکه لازمه نذاشته......ولی املا دیگه دست ما نیست باید بگیم خودشو تقویت کنه
![]()
راستی اینجا برف باریدهههه![]()
![]()
پس چرا تبریز برف نمیاد؟؟؟ خدا ببار برف رو برف امسال تبریزم ببینیماینجا هم داره برف میاد ..با بارون قاطی...![]()
سلام
بچه ها این آرکی تایپی چی میگههههه؟؟
بخونمش؟؟
بگید دیگه الان صفه ی 4 هستماااا...
تا شما بیاین من تمومش کردم .
لااقل برا دلم جواب بدید
چن تا سوال ازش میاد؟
اسن ازش سوال میاد؟
![]()
من 17 دارم فک کنم=معماریدوستان سلام
كسي ميدونه امسال 15م امتحان داريم يا 16م يا 17 بهمن ؟؟؟؟
من 17 دارم فک کنم=معماری
بچه ها درس گفتم؟؟
کدوم گایش؟
گرایش ها روزهای متفاوت
میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) تبریک
![]()
یوهویی همه جا با هم برف نمیاد که.....پس چرا تبریز برف نمیاد؟؟؟ خدا ببار برف رو برف امسال تبریزم ببینیم![]()
سلامی پر انرژی خدمت دوستان
انشاا.. ک همگید خوبه خوب باشید
شیرین جون من دیروز دقیقا افقی شده بودم از خستگی :-D
بچه ها شهید رفتش دفاع کنه از پایان نامش؟
بچه ها میدونستید تو سراشیبی قرار گرفتیم.. چیزی نمونده ها .. با تمام توان باید جلو بریم![]()
سلام صبحتون بخیر............![]()
بچه ها واسه منظر قسمت باغ های جهان رو مخصوصا واسه اروپا و معاصرش جزوه جاودانی رو حتما بخونین کاملتره......ولی بخش باغهای ایرانی و نمونه هاش جزوه عسگری بهتره تصاویرش خیلی کاملتره......پارسالم واسه باغ ایرانی تصویر بود فقط