من مفید 8.30 الی 9 ساعت مفید داشتم تا الان...قبلا نوشتم چیا خوندم...آخرا یه خورده درک مطلب خواستم بزنم خییییلی خسته بودم اصصصلا نتونستم بزنم....انگار فرانسوی نوشته بود لامصبکلللی تضعیف روحیه شدم....ولی بعد کلامو قاضی کردم دیدم درکایی که قبلا زدم هم نمیتونم بزنم دوزاریم افتاد که بابا جووون من خششششتتتتم میفهمی؟؟؟؟خششششته
![]()
![]()
الانم برم لالا کنم تا خوابم نپپپریده![]()
آقای شهید یوسف الهی آآآآآآآآممممین![]()
سلام بچه ها صبحتون بخیر..منم 7 بیدار شدم تا صبونه بخورم و شروع کنم شد 8..الانم دارم با ممورایز زبان میخونم..چرا هیچکدومتون رو پیدا نمیکنم که فالو کنم؟؟؟
کسی لغت های توی متن 504 رو داره ؟؟؟ یا کورسش تو ممورایز هست؟؟ من نام کابریم nil.del تو ممورایز دوست داشتین فالو کنیم همو![]()
بچه ها ی نکته تشکرای من تموم شده![]()
سلام عزیزم منو فالو کردی tarane1368سلام بچه ها صبحتون بخیر..منم 7 بیدار شدم تا صبونه بخورم و شروع کنم شد 8..الانم دارم با ممورایز زبان میخونم..چرا هیچکدومتون رو پیدا نمیکنم که فالو کنم؟؟؟
کسی لغت های توی متن 504 رو داره ؟؟؟ یا کورسش تو ممورایز هست؟؟ من نام کابریم nil.del تو ممورایز دوست داشتین فالو کنیم همو![]()
تا جایی که میدونم واسه خییلی ها این اتفاق افتاده دیگه فکر کنم باید یا امتیازمو ببرم بالاتر یا بشینم خودشون بهم سهمیه بدنمگه میشه !
من هر دفه دیدم که امکان تشکر ندارم
یه بار پیج رو ریلود کردم
درست شده
علی رغم میل باطنیم ...ساعت 10
1 ساعت و 50 مین تاریخ جهان ، رنسانس
این چند منبعی هم یه جورای دردسر داره ها
الان واسه رنسانس من از سه تا کتاب (زارعی ، بانی مسعود ، قبادیان) و 1 جزوه (قابوسی) مطلب خوندم
آخرا دیگه اعصابم خورد شد![]()
ساعت 10
1 ساعت و 50 مین تاریخ جهان ، رنسانس
من درسنامه های مرکزتا حالا یک ساعت تاریخ.
رومانسک...
خب میدونم یک ساعت زیاده ...چ کنم خب ...یادم رفته.
راستی بچه ها شما برا مرور تاریخ برا هر 3 تاریخ از کدوم پی دی اف یا پاور یا عکس یا جزوه خلاصه دست نئیس استفاده میکنید؟
البته ب غیر مانا و نسیم ها
نظر و ااحساس درباره زبان تخصصی رستمی بوگوبچه ها من 45 دقیقه درک منظر قسمت رنسانس
45 دقیقه زبان تخصصی رستمی امروز به دستم رسید
2 تا 3.5 هم تکنولوژی جدید بانی مسعود با خلاصه نویسیش
من نام کاربریم nil.del تو ممورایز دوست داشتین فالو کنیم همو![]()
بشنو و باور نکنسلااام....
امروز
2 ساعت منظر تاریخچه تا سر رنسانس و مبانی منظر
2 ساعت هم مکانیکی فصل تجهیزات تبادل حرارت
جمعا 4 ساعت
این جریان ممورایز چجوریه یکی واسم میگه؟؟
وای بچه ها امروز یکیو دیدم به معنای واقعییییییی میخوند
روزی 12 ساعت
بهش میگم چی میخونی میگه حالا که وقته خوندن نیس از اول آذر دارم مرور میکنم
تازه همشم منبععععععع خونده بود
اونوخت من الان 4 ساعت خوندم دارم میمیرم
له له شدماااااااااا
هعییییییییی![]()
بشنو و باور نکن
نرمالش همین جوریه که شما و بقیه بچه های باشگاه دارین میخونین
این ادما کارشون تضعیف روحیه با بزرگ جلوه دادن چند ساعت درس خوندنشونه ولا غیر
این پی دی مرتهب شما از باشگاه دانلود کردی؟من درسنامه های مرکز مبانی نظری معاصرکامل نیامعماری غرب محمد مسعودپی دی اف مهگل مرتهبپی دی اف علی عسگریاینا واسه زمانایی که حال هیچ کتابیرو نداری خوبه یه مرور میشه واست