زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دونه بانی لازم شدم پسسس....به نظرتون دیر نیست بخرمششش؟؟:(کتاب خریدن تو این اوضاع خیییلی دوشششواره:w04:خوندنش دیگه دوشوارتر:confused:
میشه یکیتون هر کجا رو که احساس میکنین تو جهان زارعی ننوشته عکس بگیرین بخونم؟؟؟؟

راستی تا الان 3.5 ساعت مفید داشتم تاریخو + سازش کنین:razz:

جزوه مانا ترکیبی از مطالب زارعی و بانی مسعوده
هر مطلب و عکسی که تو مانا اومده و از زارعی نیست
بدونید که از بانی مسعوده
البته تا اینجا که من دیدم و خوندم
اگر دیدم نکته ای هست که تو مسعود اومده ولی مانا ننوشته
تا اونجایی که بتونم اشاره خواهم کرد

شرایط خودتون رو بررسی کنین اگر میرسین بخونین ، برین بخرین
اگر نه ، این آزمون اول رو با مانا و زارعی پیش برید ، ببینیم چه قدر جزوه ی مانا کم داره
بعد تصمیم بگیرید

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دونه بانی لازم شدم پسسس....به نظرتون دیر نیست بخرمششش؟؟:(کتاب خریدن تو این اوضاع خیییلی دوشششواره:w04:خوندنش دیگه دوشوارتر:confused:
میشه یکیتون هر کجا رو که احساس میکنین تو جهان زارعی ننوشته عکس بگیرین بخونم؟؟؟؟

راستی تا الان 3.5 ساعت مفید داشتم تاریخو + سازش کنین:razz:
سلام شیرین :gol:
احوال؟
شیرین چرا فک میکنی دیره برا کتاب
بابا من از بچه هایی ک رتبه بودم پرسیدم :کتابهها رو باورتون نمیشه اینا اسن عین ما کتاب دس نمیگیرن ک....مثلن چن روزه ی کتاب قلمبه رو میخونن
والاااا..آدم فضایین
شیرین بعد ن اینکه تو بانی رو نداشتی و عوضش اون کتابایی ک داشتیو خوب خوندی و مباحثو با هم جلو نبردی عالی میشه برات بانی...
باور کن....
بانی چیزای اضافه داره...بعد پراکندس اسن لامصب ...اینطوری نیس بگی خب این 10 صفحه دقیقن عین زارعیه از این ب بعد جدیده...اسن اینطوری نی.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من چرا هر چی میخونم یادم میره:(
هر چی هااااا نه بگی فقط تاریخ!!!
تا الان5.51

اه چه عجب یکی هم مث من پیدا شد ................لامصب می بینی یک چیزی را خوندم تسلط دارم میگم خب اگه تا روز کنکور نخونم باز بلدم بعد همچین یک هفته بعد نگاه اش میکنم انگار مطلب تازه کشف شده .....تاریخ دیگه اصلا نگو ....................مخصوصا این بانی را خدا خیرش بده .............والا هر چی از قبل از قبادیان یادم یود هم از یادم برد دیگه کلسا و ساختمون هم توی هم قاطی می کنم .................

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا من هرچی میخونم خوب یادم میمونه فقط نمیدونم چرا اینقدر مطالب زیاده . هرچی مثلا درباره نقش جهان میخونم به یه سوال ازش میاد میمونم توش .

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من چرا هر چی میخونم یادم میره:(
هر چی هااااا نه بگی فقط تاریخ!!!
تا الان5.51

اه چه عجب یکی هم مث من پیدا شد ................لامصب می بینی یک چیزی را خوندم تسلط دارم میگم خب اگه تا روز کنکور نخونم باز بلدم بعد همچین یک هفته بعد نگاه اش میکنم انگار مطلب تازه کشف شده .....تاریخ دیگه اصلا نگو ....................مخصوصا این بانی را خدا خیرش بده .............والا هر چی از قبل از قبادیان یادم یود هم از یادم برد دیگه کلسا و ساختمون هم توی هم قاطی می کنم .................

دوستان همه چی طبیعیه
چرا دنبال کسی میگردین که با یه بار خوندن دیگه یادش نره
این اتفاق زمانی میفته که شما درباره یه موضوع دچار حفره مغزی شده باشین
وقتی به جواب اون موضوع میرسین همچین اون حفره پر میشه که دیگه یادتون نمی ره
ولی ما که اینجا با سوال طرف نیستیم که بخوایم دنبال جوابش بگردیم و اینقدر این دنبال جواب گشتنه طول بکشه که به حفره مغزی تبدیل بشه
( روی اصطلاحات خیلی زوم نشین مثلا حفره مغزی :D کلیت رو بنگرید )

برای پایداری اطلاعات ورودی به حافظه و انتقال اونها از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت
تنها راه تکراره ، اونم با ریتم درست
به طور کلی 80 درصد اطلاعات ورودی به حافظه کوتاه مدت ، پس از 24 ساعت از بین میره و فقط 20 درصدش می مونه
بنابراین مطالب ورودی به حافظه کوتاه مدت رو باید در عرض کمتر از 24 ساعت مرور و تکرار کرد
اصولی که جعبه لایتنر یا جی 5 براساس اون طراحی شدن
باعث میشه اطلاعات طی تکرار های متوالی و زمان بندی شده ، به حافظه بلند مدت منتقل بشه
تا اونجایی که من می دونم طبق جعبه لایتنر ، بازه زمانی لازم برای انتقال به حافظه بلند مدت اونم در صورت تکرار و مرور درست در هر مرحله (به طور کلی 5 مرحله داره) ، نزدیک به 1 ماه زمان می بره

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که فراموش میکنن مباحث رو ...
فقط مرور جواب میده ...اونم مروره سریع با صدای بلند !:smile:هر مبحثی رو میخونین واسه فردا که قراره ادامشو بخونین سریع مطالبو باصدای بلند تو یه ربع مرور کنین ...
واسه تاریخم اصلا سخت نیست من پارسال وضع شما رو داشتم ولی سره جلسه 60 زدم تاریخو ...واسه کلیسا ها و دوره ها نشونه بزارین ...سعی کنین خصوصیاته هرسبک رو واسه خوندتون جا بندازین اینجوری حتی اگه یه کلیسا رو ندیدیه باشینم میتونین از روی فرم پلان یا نما تشخیص بدین که واسه چه دوره ایه ...

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خسته نباشید ..یه راهنمایی میخوام...من تا حالا برای صوت و نور هیچی نخوندم به نظرتون کتاب قیابکلو رو بگیرم؟؟! یا همین جزوه های باشگاه کفایت میکنه؟؟؟؟
کتاب رستمی رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم تو باشگاه..
:(
http://saeidipour.com/index.aspx?Type=Download&CategoryDownload=2 به این سایت سر بزنین مطلباش جالبه! آقای SATTAR گذاشته بودن البته دستشون درد نکنه..:)

pzeinali

عضو جدید
دوستان خسته نباشید ..یه راهنمایی میخوام...من تا حالا برای صوت و نور هیچی نخوندم به نظرتون کتاب قیابکلو رو بگیرم؟؟! یا همین جزوه های باشگاه کفایت میکنه؟؟؟؟
دقیقا منم همین مشکلو دارم ! آخه بخریمم نمیرسیم بخونیم ! باید دید ارزش داره ؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://saeidipour.com/index.aspx?Type=Download&CategoryDownload=2 به این سایت سر بزنین مطلباش جالبه! آقای SATTAR گذاشته بودن البته دستشون درد نکنه..:)
منم کتابایی ک گفتی رو +ی خیلی چیزای دیگه فردا میخرمم
بخر تند بخون
سریع
موشکی

کتاب رستمی؟
منظورتون همون فایلی ک زیتون گذاشته بود؟؟
اگه آره ..اون فقط ی قسمت کوچولو از کتابه ...
همش ک نیس
نحوه ی برخورد با درک مطلبه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام شیرین :gol:
احوال؟
شیرین چرا فک میکنی دیره برا کتاب
بابا من از بچه هایی ک رتبه بودم پرسیدم :کتابهها رو باورتون نمیشه اینا اسن عین ما کتاب دس نمیگیرن ک....مثلن چن روزه ی کتاب قلمبه رو میخونن
والاااا..آدم فضایین
شیرین بعد ن اینکه تو بانی رو نداشتی و عوضش اون کتابایی ک داشتیو خوب خوندی و مباحثو با هم جلو نبردی عالی میشه برات بانی...
باور کن....
بانی چیزای اضافه داره...بعد پراکندس اسن لامصب ...اینطوری نیس بگی خب این 10 صفحه دقیقن عین زارعیه از این ب بعد جدیده...اسن اینطوری نی.

سلام عزیزم.....خوبم ممنون....آخه شرایط خونمون فرق میکنه اولا باید برم از یه شهر دیگه کتابو بخرم....در ثانی مامانم مریضه نمیتونم تنهاش بذارم برم هر روز خدا هم مهمون داریم....حالا فرض کنم یه روز جیم شدم رفتم خریدم وقتی ببینم مطالب خیییلی جدید تو یه کتاب هستن که هنننوز نخوندمش اونم تو این شرایط که سر کتاب ننشسته زرت و زرت در میزنن زود ناامید میشم....من کتاب کلفت میبینم میترسم:cry:
الان باورت نمیشه بگم مهمونامون الان رفتن:(همش فک میکنین الکی میگم ولی به خدا تو خونه دست تنهام...نمیشه...نیم ساعت قبل مهمون خونه رو تمیز کن....دوساعت با مهمونا بشین...نیم ساعت بعد مهمون خونه رو تمیز کن....تا میایی بری سر کتاب بیا شام بخور.....
کاری که دنی گف خوبه من تقریبا جهان زارعی رو با جزوه مانا پیش بردم ....فعلا اینارو مسلط بشم تا تو خونه آبا از آسیاب بیوفته....یکیم از بچه ها شنیدم جزوه محمد مسعود هم خلاصه بانی مسعوده....

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همه چی طبیعیه
این اتفاق زمانی میفته که شما درباره یه موضوع دچار حفره مغزی شده باشین
وقتی به جواب اون موضوع میرسین همچین اون حفره پر میشه که دیگه یادتون نمی ره
(دقیقن)
( روی اصطلاحات خیلی زوم نشین مثلا حفره مغزی :D کلیت رو بنگرید )
کاملن کاملن کاملن....
اسن زدی تو خال
آباریکلاااا
بچه ها زمان بدبد ب خودتون ...وقتی مرور ها و مطالب از همه سوراخ سمبه ها کامل شد اونوقت ب ی انسجام میرسید ک نگوووو...بعد خودتون همه چیو میتونید مقایسه کنید با هم
قدرت ذهن رو دست کم نگیرید...
این پروانه ی مدام در حال جنب و جوش رو

بچه هایی که فراموش میکنن مباحث رو ...
فقط مرور جواب میده ...اونم مروره سریع با صدای بلند !:smile:هر مبحثی رو میخونین واسه فردا که قراره ادامشو بخونین سریع مطالبو باصدای بلند تو یه ربع مرور کنین ...
واسه تاریخم اصلا سخت نیست من پارسال وضع شما رو داشتم ولی سره جلسه 60 زدم تاریخو ...واسه کلیسا ها و دوره ها نشونه بزارین ...سعی کنین خصوصیاته هرسبک رو واسه خوندتون جا بندازین اینجوری حتی اگه یه کلیسا رو ندیدیه باشینم میتونین از روی فرم پلان یا نما تشخیص بدین که واسه چه دوره ایه ...
رعنا چقد خوبه ک هستی:gol:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم.....خوبم ممنون....آخه شرایط خونمون فرق میکنه اولا باید برم از یه شهر دیگه کتابو بخرم....در ثانی مامانم مریضه نمیتونم تنهاش بذارم برم هر روز خدا هم مهمون داریم....حالا فرض کنم یه روز جیم شدم رفتم خریدم وقتی ببینم مطالب خیییلی جدید تو یه کتاب هستن که هنننوز نخوندمش اونم تو این شرایط که سر کتاب ننشسته زرت و زرت در میزنن زود ناامید میشم....من کتاب کلفت میبینم میترسم:cry:
الان باورت نمیشه بگم مهمونامون الان رفتن:(همش فک میکنین الکی میگم ولی به خدا تو خونه دست تنهام...نمیشه...نیم ساعت قبل مهمون خونه رو تمیز کن....دوساعت با مهمونا بشین...نیم ساعت بعد مهمون خونه رو تمیز کن....تا میایی بری سر کتاب بیا شام بخور.....
کاری که دنی گف خوبه من تقریبا جهان زارعی رو با جزوه مانا پیش بردم ....فعلا اینارو مسلط بشم تا تو خونه آبا از آسیاب بیوفته....یکیم از بچه ها شنیدم جزوه محمد مسعود هم خلاصه بانی مسعوده....
ن بابا...چرا باور نکنم...
باور میکنم..
سخته..
ولی تلاشت بکن
این وضیت تا ابد ک نمیمونه ...ب این فک کن.
هر جور خودت احساس میکنی راحتی همون بخون:gol:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه ب منم روحیه بده
حوصله ی درس ندارممممممممم
:( :( :(
امروز نمیدونم چم شده
فقط زبان و ایستایی خوندم
اونم صبح ب زور
اصلا دنبال بهونم تو اتاقم نرم :( بیرونم ک هستم همش دلم پیش برنامه ی درسیمه ک دارم عقب میوفتم
خداکنه فردا درست بشم :(

ی چیزی یادم رفت بگم.. چرا فکر میکنید نمیرسید کتابارو بخونید؟؟؟
بچه های معماری ب دقیقه 90 معروفن.. شما واسه امتحانای دانشگاهتون ی روزه ی کتاب رو میخونید.. آره کتابای گلابچی رو عمرا نمیرسیم بخونیم و با وجود جزوه های خوب نیازی هم نیست
ولی مثلا واسه نور و آکوستیک ی کتاب قیابلکو دیگه؟!؟! من از بچه ها شنیدم جزوه ی ایزدی هم همون کتاب رو گذاشته بدون خلاصه؟!
اون بچه هایی هم ک تاریخ رو از دو تا سه منبع خوندن.. کافیه بچه ها بخدا.. من میگم همونارو خوب مرور کنید و تستای کنکورای آزمایشی رو بزنید حله بابا

بچه ها راستی اون تاپیک نکات مهم رو هم حتما بزنیم از اول دی
نفیسه فک کنم قرار بود بزنه..

آخرین ویرایش:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه ب منم روحیه بده
امروز نمیدونم چم شده
فقط زبان و ایستایی خوندم
اونم صبح ب زور
اصلا دنبال بهونم تو اتاقم نرم :( بیرونم ک هستم همش دلم پیش برنامه ی درسیمه ک دارم عقب میوفتم

بچه های معماری ب دقیقه 90 معروفن.. شما واسه امتحانای دانشگاهتون ی روزه ی کتاب رو میخونید.. آره کتابای گلابچی رو عمرا نمیرسیم بخونیم و با وجود جزوه های خوب نیازی هم نیست
ولی مثلا واسه نور و آکوستیک ی کتاب قیابلکو دیگه؟!؟! من از بچه ها شنیدم جزوه ی ایزدی هم همون کتاب رو گذاشته بدون خلاصه؟!
اون بچه هایی هم ک تاریخ رو از دو تا سه منبع خوندن.. کافیه بچه ها بخدا.. من میگم همونارو خوب مرور کنید و تستای کنکورای آزمایشی رو بزنید حله بابا

هانی جان طبیعیه چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی..همه اینجورین یه روز پیش میاد آدم حال و حوصله نداره ولی امیدوار بااااش ...جبران میکنی فرداااا:gol::thumbsup2::book::w10::w31:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه یه مشکلی دارن
سعی کنین تو زمانایی که همه چی جور هبهترین استفاده رو ببرین
که مطمئنم همین کارو می کنین اونم با این ساعتایی که شما تا حالا گفتین خیلی خوبه

راستی این قضیه که تا میشینی سر درس یه هو میگن بیا شام ، ناهار آخ ضدحاله که نگو
ینی اصن درسو شروع کنی بعده 15 مین بلند شی یه زوره خاصی داره

من بخش مکتب شیکاگو و انقلاب صنعتی جزوه محمد مسعود رو چک کردم
نکاتی از کتاب بانی مسعود داره ولی یه سری اطلاعات دیگه هم هست که من نمی دونم از کجا آورده

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها کتابای نور و صوت رو به حسابه 4تا تسته فن نزارین که بخایین قیدشو بزنین...با خوندنه کتابای قیابکلو درکتون میره بالا ...یجوری به همه ی مباحث چیره میشین و حتی میتونین از سوالای درکم به خوبی جواب بدین ...اشتباهی که من کردم پارسال ...امسال شما استارتشو نزنین !هیچوقت دیر نیست همین فردا شروع کنین اینا رو ...من هم ایزدی رو پیشنهاد میکنم هم قیابکلو رو...

رعنا چقد خوبه ک هستی:gol:
ممنون که همه هستین ...:gol:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه ب منم روحیه بده
امروز نمیدونم چم شده
فقط زبان و ایستایی خوندم
اونم صبح ب زور

فردا OK این
شک نکنین
;)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امروز هیچی نخوندم سعی میکنم فردا جبران کنم......

بچه ها این روزا زیاد خوب نیستم وقتی این پست رو میخونین فقط یه ثانیه برام دعا کنین از خدا بخواین کمکم کنه حس میکنم فراموشم کرده:(....همین....شبتون بخیر :gol:

shadi4350

عضو جدید
9 ساعت و 30 دقیقه!
4:15 دقیقه صبحو که گفتم
بعدشم
از معماری جهان گوتیک رو دوره کردم
زبان لغت جدید خوندم
درک مطلب دوتا زدم
تست معماری اسلامی زدم 100 تا از کنکاش و بررسی کردم
تاریخ شهر خوندم 40 صفحه (واسه مطالعات میخونم)
قسمت معماری اسلامی و معاصر 75 درصد آکادمی رو هم فیلمشو دیدم
بچه ها من فک میکنم با این که ساعت خوندنم نسبتا خوبه ولی راندمانم اونجوری که میخوام نیس اصن آزمون ها رو خوب نمیدم :(

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا