سلام ممنون داداش ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من معماری جهان رو بار دوم نیست که میخونم اولاشو تا هند حداقل 4 بار خوندم ولی بازم هر دفعه بازش میکنم یه نکته جدید میبینمسلام و خسته نباشید
یادمون باشه اگه از ی کلید مدتی استفاده نشه زنگ میزنه ولی تا هنگامی که کلید ، در قفلِ در میچرخه و ازش استفاده میشه ؛ هر روز براق تر و درخشان تر میشه
درس هم همین طوره ! وقتی ی مدت خونده نمیشه و به یک باره میریم سراغش در واقع مغزمون سلول های خاکستریش به کار گرفته میشه ک تا الان خاک خورده
اگه ی موضوعی رو میخونیم و بعدش احساس میکنیم فراموش کردیم به این خاطره که هنوز ذهنمون انقد درگیر نشده و به اون مرحله نرسیده ک مطلب رو پرورش بده و جای نگرانی هم نداره قرار نس در وهله اول همه چی رو عالی یاد بگیریم
این مروره که باعث میشه مطلب ملکه ذهن بشه و اون نکاتی که احساس میکنیم فراموش میشه تقویت میشن توو حافظمون
ی نکته هم عرض کنم که کاملأ طبیعیه بعد از ی بار مطالعه هرچند دقیق بعضی نکات فراموش بشه .. به خاطر اینکه مغز هنوز اون اطلاعات رو پردازش نکرده و خطای کارش بروز میکنه .. ولی با استراحت به موقع ( در شب ، و همینم دلیل تأکید روانشناساست که بهترین زمان استراحت شب.. شب به هیچ وجه زمان مناسبی برای مطالعه نیست پس مرور کنید شبا قبل خواب کافیه .. ) مغز این فرصت رو پیدا میکنه که اطلاعات رو پردازش کنه
دیدین بعضی وقتا همون موضوعی که کلی بهش فک میکردیم و یادمون نیومده روز بعدش بلافاصله یادمون میاد ؟؟
پس بعد اینکه هر مبحثی رو خوندیم کلیک نکنیم که یادمون رفت چی به چی بود... همون قسمت ک تمام شد بمونه تا بعد که مرور میشه خودش یادآوری میشه و میره حافظه بلند مدت
به همین راحتی به همین خوشمزگی![]()

راستی اسم شهرای معماری جهان خیلی مهمه حفظ کنیم؟؟؟من تو چنتا تست (البته تالیفی) دیدم

زهرا جون خدا نکنه...من فدای دلت خدا نکنه خون باشه ... اسمم زهراست
شیرین جان منم همینطوری ام فکر کنم همه همینطورن ولی تو جمعه ها رو بذار واسه مرور انچه که خوندی ، مباحثی که امروز خوندم خیلی خوب فهمیدم ولی بدون مرور معلومه یادم میره
بانی مسعود خودم کنار کتاب خلاصه مینویسم
منم الان تا 2 ساعت دیگه فکر نکنم برسم بخونم
تازه واسه پایان نامه و طرح باید یه چیزایی ببرم شنبه و یکشنبه
ممنون از روحیه دهی....خواستم ببینم اگه دسته بندی کردی لطف کنی بدی منم بخونم
سلام بچه ها خسته نباشیــــــــــــــد....یه چیزی ..شما هم شب میخوابید هرچیو در طول روز خوندین میبینین؟؟؟
من دیشب تو خوابرفته بودم غارهای آجانتا رو ببینم..اصن یه وضعی دارم..دارم نگران میشم برا خودم..فقط اونجا نبودا خیلی جاهای دیگه باید میرفتم سر میزدم تو خواب![]()
منم خواب دیدم رفتم نقش رستم دارم استودان های داریوش اینارو به خالم اینا نشون میدم و توضیح میدم....نگران نباشین طبییه...من خواب میبینم ماشینمون رو میخواد دزد ببره بعد رفتم پیش دزد کلی توضیح داد که با وجود دزدگیر چطور میشه ماشینو دزدید(اموزش سرقت از ماشین خواستین هر شب یه پارت اش رو بذارم!
)
من کلا از دست رفتم میدونم!!![]()

منم واسه زبان در خدمتم

آخرین ویرایش: