زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید

یادمون باشه اگه از ی کلید مدتی استفاده نشه زنگ میزنه ولی تا هنگامی که کلید ، در قفلِ در میچرخه و ازش استفاده میشه ؛ هر روز براق تر و درخشان تر میشه
درس هم همین طوره ! وقتی ی مدت خونده نمیشه و به یک باره میریم سراغش در واقع مغزمون سلول های خاکستریش به کار گرفته میشه ک تا الان خاک خورده :D
اگه ی موضوعی رو میخونیم و بعدش احساس میکنیم فراموش کردیم به این خاطره که هنوز ذهنمون انقد درگیر نشده و به اون مرحله نرسیده ک مطلب رو پرورش بده و جای نگرانی هم نداره قرار نس در وهله اول همه چی رو عالی یاد بگیریم
این مروره که باعث میشه مطلب ملکه ذهن بشه و اون نکاتی که احساس میکنیم فراموش میشه تقویت میشن توو حافظمون
ی نکته هم عرض کنم که کاملأ طبیعیه بعد از ی بار مطالعه هرچند دقیق بعضی نکات فراموش بشه .. به خاطر اینکه مغز هنوز اون اطلاعات رو پردازش نکرده و خطای کارش بروز میکنه .. ولی با استراحت به موقع ( در شب ، و همینم دلیل تأکید روانشناساست که بهترین زمان استراحت شب.. شب به هیچ وجه زمان مناسبی برای مطالعه نیست پس مرور کنید شبا قبل خواب کافیه .. ) مغز این فرصت رو پیدا میکنه که اطلاعات رو پردازش کنه
دیدین بعضی وقتا همون موضوعی که کلی بهش فک میکردیم و یادمون نیومده روز بعدش بلافاصله یادمون میاد ؟؟
پس بعد اینکه هر مبحثی رو خوندیم کلیک نکنیم که یادمون رفت چی به چی بود... همون قسمت ک تمام شد بمونه تا بعد که مرور میشه خودش یادآوری میشه و میره حافظه بلند مدت :)
به همین راحتی به همین خوشمزگی :D
سلام ممنون داداش ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من معماری جهان رو بار دوم نیست که میخونم اولاشو تا هند حداقل 4 بار خوندم ولی بازم هر دفعه بازش میکنم یه نکته جدید میبینم:eek:
راستی اسم شهرای معماری جهان خیلی مهمه حفظ کنیم؟؟؟من تو چنتا تست (البته تالیفی) دیدم:(
من فدای دلت خدا نکنه خون باشه ... اسمم زهراست
شیرین جان منم همینطوری ام فکر کنم همه همینطورن ولی تو جمعه ها رو بذار واسه مرور انچه که خوندی ، مباحثی که امروز خوندم خیلی خوب فهمیدم ولی بدون مرور معلومه یادم میره
بانی مسعود خودم کنار کتاب خلاصه مینویسم
منم الان تا 2 ساعت دیگه فکر نکنم برسم بخونم
تازه واسه پایان نامه و طرح باید یه چیزایی ببرم شنبه و یکشنبه
زهرا جون خدا نکنه...
ممنون از روحیه دهی....خواستم ببینم اگه دسته بندی کردی لطف کنی بدی منم بخونم
سلام بچه ها خسته نباشیــــــــــــــد....یه چیزی ..شما هم شب میخوابید هرچیو در طول روز خوندین میبینین؟؟؟
من دیشب تو خوابرفته بودم غارهای آجانتا رو ببینم..اصن یه وضعی دارم..دارم نگران میشم برا خودم..فقط اونجا نبودا خیلی جاهای دیگه باید میرفتم سر میزدم تو خواب:D:cry::eek:

من خواب میبینم ماشینمون رو میخواد دزد ببره بعد رفتم پیش دزد کلی توضیح داد که با وجود دزدگیر چطور میشه ماشینو دزدید:surprised:(اموزش سرقت از ماشین خواستین هر شب یه پارت اش رو بذارم!:w11::w11:)
من کلا از دست رفتم میدونم!!:weirdsmiley::weirdsmiley:
منم خواب دیدم رفتم نقش رستم دارم استودان های داریوش اینارو به خالم اینا نشون میدم و توضیح میدم....نگران نباشین طبییه...:biggrin:

منم واسه زبان در خدمتم;):)

آخرین ویرایش:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کجایید پس؟؟؟ چرا اینجا انقدر خلوته؟! :)
هرکاری میکنم صبحا زودتر از هفت نمیتونم بیدار بشم:(
کارای دامشگاه عقب افتاده زیاد دارم نمیرسم درست درس بخونم ولی سعی میکنم مثل امروز حداقل دو ساعت هم ک شده بخونم ک سرد نشم
حتی به این فکر کردم ک طرح 5 رو ناتمام بزنن برام بعد کنکور جمعش کنم:(

منم هستم دوست جونا واسه در آوردن لغات زبان.. امر بفرمایید نفیسه جان :)) ولی ترجمم ضعیفه ها :(
مرسی از راهنمایی همه دوستان در مورد زبان چ این تاپیک چ اون یکی
منم جزو زبان ضعیف ها هستم و واقعا به 30 درصد راضی ام :)
امروز یک ساعت و نیم زبان (120 تا لغات ،100تاش دوره بود + درک مطلب)
مابقی معماری یونان دیروز رو هم در نیم ساعت امروز خوندم

خیلی اینجا و شما هارو دوس دارم.. اینجا بهم انگیزه و انرژی میدید
ممنون ازتون
شب خوبی داشته باشید و خوابی آرام (نه خواب مرور و دزدی :) )

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ممنون داداش ممنون از راهنماییت ولی متاسفانه من معماری جهان رو بار دوم نیست که میخونم اولاشو تا هند حداقل 4 بار خوندم ولی بازم هر دفعه بازش میکنم یه نکته جدید میبینم:eek:
راستی اسم شهرای معماری جهان خیلی مهمه حفظ کنیم؟؟؟من تو چنتا تست (البته تالیفی) دیدم:(

سلام
این که نکات جدید اضافه میشه بحثش جداس با اینکه فراموش میکنید
ولی پیشنهاد میکنم هر سری که میخونید ی خلاصه برداری کنید یا نکاتش رو مشخص کنید که سری بعد + نکات جدید اونا رو هم دارین و پر تکرار ک میشه دیگه بیشتر آشنایی داره براتون و یاد میگیرین ایشالا
براتون آرزوی موفقیت دارم :gol:

فاطیما8

عضو جدید
همگی خسته نباشید...:redface:
امروز 2ساعت و نیم جهان خوندم هند و ژاپن وچین و مرور قبلیا و خلاصه برداری.. 2ساعت و نیم فن خوندم 50 صفحه بخش سیستم و خلاصه برداری...5درس تافل و خوندم درک مطلب و مرور لغات داشتم ساعتشو نمیدونم...درکم میخاستم بخونم ک دیگه خسته شدم چون 2ساعتم باشگاه بودم ک دیگه از کت و کول افتادم به درک نرسیدم:razz:
بچه ها این خلاصه برداریها خیلی خوبه حتما خلاصه برداری کنین البته اگه خیلی زمان نمیبره چون من خلاصه برداریم خیلی زمان نمیبره ....
بچه ها شمام وقتی زیاد میخونین سرتون سنگین میشه؟؟؟؟من اصن گردن و سرم از نا میفته و کلا تا هوا عوض نکنم نمیتونم برم سراغ درس بعدی و بشینم سر کتاب...:(

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
این که نکات جدید اضافه میشه بحثش جداس با اینکه فراموش میکنید
ولی پیشنهاد میکنم هر سری که میخونید ی خلاصه برداری کنید یا نکاتش رو مشخص کنید که سری بعد + نکات جدید اونا رو هم دارین و پر تکرار ک میشه دیگه بیشتر آشنایی داره براتون و یاد میگیرین ایشالا
براتون آرزوی موفقیت دارم :gol:
آخه مساله اینه که میبینم قبلا زیرش خط کشیدم....ولی انگار نه انگار:surprised:
چاره ای ندارم جز اینکه کوتاه نیام و صدبارم که شده بخونم

چقد حرف میزنید....................... بجای این کارا برید بدرسید:D من نمیتونم این همه صفحرو بخونم از طرفی حس فوضولی:razz:
کلا این روزا بیمارم... همین با شروع ابان....... خیلی زود رنج شدم و هرکی چیزی بم میگه ناراحت میشم....... البته حرفا ناراحت کننده بم میزنن منم بی سر زبون همش میریزم تو خودم....:(
بچه ها حالم خیلی بده اصلا تمرکز ندارم .... درس میخونم اما از هر 1 ساعت باید 10 دقیقه و از هر 2 ساعت 15 برای حواس پرتیم کم کنم............ بیشتر غصه میخورم تا درس:(:crying2:

خستگیم بستگی ب درسه و حجمش داره
مثلا بعضی درسارو باز میکنم نگاش میکنم دلم میخاد برم تو تایم استراحت اما بعضیا مثل مرور تاریخ جهان اگه 5 ساعتم مرور کنم استراحت نمیخام........ ولی مثلا سبکو باز میکنم میرسم به مسجد اصفهان میگم دیگه بسته کی میشه زنگ بخوره .....اینو فردا میخونم :D
درسایی که هم برا بار اول میخونمشون باس زودی برم استراحت.......چون خیلی مغزم فشار میاد:redface:

آزی جون دلم واست تنگ شده بود...میخواستم بپرسم کجایی...دلم هواتو کرده...هوای اون زبون درازت:D
نبینم غمتو عژژژیییییژژژژم.....نگران نباش رفتیم تو مود درس از عواقبشه که دلمون ظریف شده....الان همه چی رم به درس خوندن نسبت میدم:redface:
آخ سبک شناسی رو نگو که دلم ازش پره.....نور به قبر دکی پیرنیا بباره با این ادبیاتش که هر بار میخونم اینجوری
میشم.....حالا نمیشد اصالت ایرانی رو حفظ نمیکرد عربی مینوشت....من ظرفیتشو ندارم:redface:
انصافا به پیرنیا جونم خیلی افتخار میکنم مخصوصا به کتاب سبکش.....ولی از دور افتخار میکنم اونم از فاصله 10 متری...نه اینکه باز کنم بخونمش:w00::w06:
فردا هم چنتا سوال از پارتی دارم که میپرسم ازتون
من برم تو مود درس یهو دیدی سه ساعت خوندم که همیشه منهای یه رب میکنم...ولی بعضی وقتام انگار به دقیقه ها جملات سنگین سبک شناسی رو بستن (جمله سنگینی بود صلوات ختم کنین:biggrin:)....نمیگذره لاممممصب:w06:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 ساعت تاریخ ایران ، تمدن ایلام ، حدودا 30 صفحه
با خلاصه نویسی
یه فکری باید واسه خلاصه نویسیم بکنم چون طولانی میشه

2 ساعتم درک ، که 30 مین تست زدم . فصل دو عصر کنکاش تا هوای گرم و خشک .

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مساله اینه که میبینم قبلا زیرش خط کشیدم....ولی انگار نه انگار:surprised:
چاره ای ندارم جز اینکه کوتاه نیام و صدبارم که شده بخونم

آزی جون دلم واست تنگ شده بود...میخواستم بپرسم کجایی...دلم هواتو کرده...هوای اون زبون درازت:D
نبینم غمتو عژژژیییییژژژژم.....نگران نباش رفتیم تو مود درس از عواقبشه که دلمون ظریف شده....الان همه چی رم به درس خوندن نسبت میدم:redface:
آخ سبک شناسی رو نگو که دلم ازش پره.....نور به قبر دکی پیرنیا بباره با این ادبیاتش که هر بار میخونم اینجوری
میشم.....حالا نمیشد اصالت ایرانی رو حفظ نمیکرد عربی مینوشت....من ظرفیتشو ندارم:redface:
انصافا به پیرنیا جونم خیلی افتخار میکنم مخصوصا به کتاب سبکش.....ولی از دور افتخار میکنم اونم از فاصله 10 متری...نه اینکه باز کنم بخونمش:w00::w06:
فردا هم چنتا سوال از پارتی دارم که میپرسم ازتون
من برم تو مود درس یهو دیدی سه ساعت خوندم که همیشه منهای یه رب میکنم...ولی بعضی وقتام انگار به دقیقه ها جملات سنگین سبک شناسی رو بستن (جمله سنگینی بود صلوات ختم کنین:biggrin:)....نمیگذره لاممممصب:w06:

شیرین جون شما فقط کتب اصلی رو میخونید؟ منظوورم منابع اصلی
من خودم هروقت کتاب سبک شناسی رو میخونم همش فکر میکنم بچه ها حتما در کنارش ی چیزی میخونن
من کتاب تاریخ ارشد سپاهان رو دارم قسمت سبک شناسیش خیلی خوبه.. خوب دسته بندی کرده دوره ها و بناهاشو
نمیدونم شما چطوور میخونید ولی پیشنهاد میکنم حتما در کنار کتب اصلی حداقل توی مرور از کتاب جزوه یا چیزی ک دسته بندی خوبی کرده باشه استفاده کنی.. خیلی کمک میکنه
من کتاب ججناب پیرنیارو فقط روخوانی میکنم
موفق باشی دوست عزیزم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین جون شما فقط کتب اصلی رو میخونید؟ منظوورم منابع اصلی
من خودم هروقت کتاب سبک شناسی رو میخونم همش فکر میکنم بچه ها حتما در کنارش ی چیزی میخونن
من کتاب تاریخ ارشد سپاهان رو دارم قسمت سبک شناسیش خیلی خوبه.. خوب دسته بندی کرده دوره ها و بناهاشو
نمیدونم شما چطوور میخونید ولی پیشنهاد میکنم حتما در کنار کتب اصلی حداقل توی مرور از کتاب جزوه یا چیزی ک دسته بندی خوبی کرده باشه استفاده کنی.. خیلی کمک میکنه
من کتاب ججناب پیرنیارو فقط روخوانی میکنم
موفق باشی دوست عزیزم
هانی جون ممنون بابت راهنماییات...راستش من جزوه نسیم عسگری و عصر کنکاشو دارم ولی واقعیتش نمیتونم بهشون اعتماد کنم احساس میکنم مطالبو جا انداختن.....البته بعد از دیدن فلش کارتهایی که بچه ها زحمتشو کشیدن و درست کردن به این نتیجه رسیدم.....نمیدونم شمام از فلش کارت استفاده کردی یا نه....ولی از موقعی که دو فصل پارسی و قبل از پارسی رو ازش خوندم و استرسی عجیبی عییین خوره افتاده به جوونم احساس میکنم باید واژه به واژه کتابارو حفظ کنم....میدونم اینکارم عاقبت نداره و از اینجا مانده از آنجا رانده میشم....ولی دست خودم نیست....
در مورد فلش کارتا یخورده بهم روحیه میدی؟؟؟؟
خودم میدونما کنکور با فلش کارت فرق داره و چون گزینه داره کمک بزرگیه واسه آدم....ولی چه کنم....خیلی نگرانم:cry:
سلام.

بچه ها من امرو 7:15 پا شدم...

باورم نمیشه...
برم بخابم پس.:redface:
(ینی 6.30 بیدار بودما...ولی 7:30 موفق شدم خودمو از رخت خاب بکنمممم
)

آفرین عزیزم منم 7 بیدار شدم و الان که ساعت 20 دقیقه به 10 فقط یک ساعت مفید درس خوندم به دلیل حساسیت شدید که اومونمو بریده...
اونم مرور چین و نصف ژاپن بود....

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
هانی جون ممنون بابت راهنماییات...راستش من جزوه نسیم عسگری و عصر کنکاشو دارم ولی واقعیتش نمیتونم بهشون اعتماد کنم احساس میکنم مطالبو جا انداختن.....البته بعد از دیدن فلش کارتهایی که بچه ها زحمتشو کشیدن و درست کردن به این نتیجه رسیدم.....نمیدونم شمام از فلش کارت استفاده کردی یا نه....ولی از موقعی که دو فصل پارسی و قبل از پارسی رو ازش خوندم و استرسی عجیبی عییین خوره افتاده به جوونم احساس میکنم باید واژه به واژه کتابارو حفظ کنم....میدونم اینکارم عاقبت نداره و از اینجا مانده از آنجا رانده میشم....ولی دست خودم نیست....
در مورد فلش کارتا یخورده بهم روحیه میدی؟؟؟؟
خودم میدونما کنکور با فلش کارت فرق داره و چون گزینه داره کمک بزرگیه واسه آدم....ولی چه کنم....خیلی نگرانم:cry:

آفرین عزیزم منم 7 بیدار شدم و الان که ساعت 20 دقیقه به 10 فقط یک ساعت مفید درس خوندم به دلیل حساسیت شدید که اومونمو بریده...
اونم مرور چین و نصف ژاپن بود....

اینقد به خودتون فشار نیارین
تست قضیش با سوال تشریحی فرق داره
اصن کنکور با امتحان دانشگاه فرق داره
تو امتحان اگه نصف سوالا رو جواب ندی میفتی
ولی تو کنکور با زدن نصف سوالا می دونین که دیگه چی میشه ............ :w11::w42:

یه خورده آرامش
Dont Worry :w16:

mohsen.aph

عضو جدید
سلام
من از جمعه قبل شروع کردم به خوندن
بسته آکادمی رو میخونم
ولی ساعت مطالعه روزانم از 5 ساعت بیشتر نمیشه :(
تا همین هفته قبل که میرفتم سر کار صبحا 7 بیدار بودما ولی این هفته زودتر از 9 بیدار نشدم، امروز هم ظهر شد هنوز هیچی نخوندم :(
راستی واسه زبان هم نمیدونم چیکار کنم، چی بخونم به نظرتون؟ 504 یا چیز دیگه؟ سطح زبانم متوسط هستش

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من از جمعه قبل شروع کردم به خوندن
بسته آکادمی رو میخونم
ولی ساعت مطالعه روزانم از 5 ساعت بیشتر نمیشه :(
تا همین هفته قبل که میرفتم سر کار صبحا 7 بیدار بودما ولی این هفته زودتر از 9 بیدار نشدم، امروز هم ظهر شد هنوز هیچی نخوندم :(
راستی واسه زبان هم نمیدونم چیکار کنم، چی بخونم به نظرتون؟ 504 یا چیز دیگه؟ سطح زبانم متوسط هستش
504 استارت بزن...
بزن بزن...
تافل هم باید بخونی ها.
میرسی ..بدووووو:D

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممممممممم
من الان سر کلاسم .. هورا خیلی خوشحالم استاد طرحمو قبول کرد :)
به به فاطمه خانوم چ عجب ازین ورا :)
شیرین جون من فلش کارتارو ندیدم عزیزم :( ولی حساسیتت خیلی زیاده .. چرا انقدر تست تالیفی میزنی آخه؟؟؟ من برگردم خونه حتما فلش کارتارو نگاه میندازم
ولی بنظر من فقط تستای کنکورا رو بزن و کنکورای آزمایشی
نفیسه جون بخدا من نگفتم ک عذر خواهی کنی :-( مقصر من بودم باید بلدتر می نوشتم .. خیلی یکنواخت نوشتم

روزی پر بازده داشته باشید عزیزان

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون خسته نباشید شما برای تاریخ جهان فقط کتاب زارعی و بانی مسعود میخونین؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاممممممممم
من الان سر کلاسم .. هورا خیلی خوشحالم استاد طرحمو قبول کرد :)
به به فاطمه خانوم چ عجب ازین ورا :)
شیرین جون من فلش کارتارو ندیدم عزیزم :( ولی حساسیتت خیلی زیاده .. چرا انقدر تست تالیفی میزنی آخه؟؟؟ من برگردم خونه حتما فلش کارتارو نگاه میندازم
ولی بنظر من فقط تستای کنکورا رو بزن و کنکورای آزمایشی
نفیسه جون بخدا من نگفتم ک عذر خواهی کنی :-( مقصر من بودم باید بلدتر می نوشتم .. خیلی یکنواخت نوشتم

روزی پر بازده داشته باشید عزیزان
عزیزم خوشحالم که طرحتو قبول کردن....ایشالا با نمره عااالی پاس میشی:)
یعنی به نظرت مو به موی کتابارو نخونم؟؟؟؟

منظورم از فلش کارتا همون فایلایی هستش که زیتون جان برای نرم افزار جی ممورایز گذاشته .....
فایلای خوبین ولی خیلی استرس زا شد واسم فک کنم بهتر باشه ماه آخر ازشون استفاده کنم....
تستای تالیفی تو کتاب کنکاش ادامه تستای کنکوره....فک کنم مال همون موسسه ها باشه...
ولی اگه تونستم بزنم که چه بهتر اگه نه که از این به بعد کلللا بیخیال میشم

بچه ها میام اینجا آروم میشم......چقدر خوبه که هستین

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها جون خسته نباشید شما برای تاریخ جهان فقط کتاب زارعی و بانی مسعود میخونین؟

ممنون شمام خسته نباشین....
من فقط جهان زارعی رو دارم....ولی کنارش عصر کنکاش و جزوه خانوم قابوسی رو هم میخونم....اگه تونستم یه خلاصه از بانی پیدا میکنم میخونم

azi sadeghi

عضو جدید
سلام بچه ها جون.خسته نباشین همگی
من کل تدریس سایه رو گوشیدم خیلی خوب بود
معماری شیوه پارتی و خراسانی رو مرور کردم
کلا میخوام سبک شناسیو یه نگاه بندازم
فقط یه سوال کاخ هترا چند ایوانیه؟
کاخ نسا چند ایوانی؟
آخه تو جزوه مانا هرجا یه چیز گفته گیج شدم ای خدا

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 10 و نیمه
از ساعت 7 شروع کردم
2 ساعت درک
نیم ساعتش تست
نیم ساعتش مرور
1 ساعت درس جدید

همگی خسته نباشین :)

ساعت 3 و نیم
3 ساعت و نیم تاریخ معاصر
2 ساعتش درس جدید (ورک بوند و مکتب شیکاگو)
1 ساعت خلاصه نویسی
30 مین مرور

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاخ نسا چند ایوانی؟

تو کتاب پیرنیا صفحه 105
یه عکسی از کاخ الحضرا (هترا) گذاشته
تو عکس 3 تا ایوان وجود داره

برای کاخ نسا هم از تعداد ایوان چیزی نگفته

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیاید هرکی پاکت گلشو بر داره ببینمممم
اصاب مصاب ندارماااا..
:D
آیداااااا اون یکی ک گلش ی کمی همچین ی جور خاصیه روش ی تیکه شبنم نشسته اون برا توعه...برش دار زوددد...اونم برا اینکه طرحت مورد قیول استادت واقع شده.........(مگه تو پیامه منو نگرفتییییی؟؟؟)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاخ نسا چند ایوانی؟
خدا قوت عزیزم
در مورد کاخ هترا دو ایوانی هستش
کاخ نسا رو هم ندیدم راجع به ایوانش چیزی بگن؟!

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیاید هرکی پاکت گلشو بر داره ببینمممم
اصاب مصاب ندارماااا..
:D
آیداااااا اون یکی ک گلش ی کمی همچین ی جور خاصیه روش ی تیکه شبنم نشسته اون برا توعه...برش دار زوددد...اونم برا اینکه طرحت مورد قیول استادت واقع شده.........(مگه تو پیامه منو نگرفتییییی؟؟؟)

مرسی فاطمه جونممممممممممممممم kiss2.gif

من که پاکت گل سفارشیمو برداشتم:redface:

منم گل سرخ میدم بهت عزیزم

پیوست ها

• 611813_6joq4o.gif
    611813_6joq4o.gif
    2.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم خوشحالم که طرحتو قبول کردن....ایشالا با نمره عااالی پاس میشی:)
یعنی به نظرت مو به موی کتابارو نخونم؟؟؟؟

منظورم از فلش کارتا همون فایلایی هستش که زیتون جان برای نرم افزار جی ممورایز گذاشته .....
فایلای خوبین ولی خیلی استرس زا شد واسم فک کنم بهتر باشه ماه آخر ازشون استفاده کنم....
تستای تالیفی تو کتاب کنکاش ادامه تستای کنکوره....فک کنم مال همون موسسه ها باشه...
ولی اگه تونستم بزنم که چه بهتر اگه نه که از این به بعد کلللا بیخیال میشم

بچه ها میام اینجا آروم میشم......چقدر خوبه که هستین

مرسییییییی شیرین جون
خدارو شکر که فرمم رو تایید کرد وگرنه قصد داشتم ناتمام بذارمش
من طرز کار این نرم افزارا رو بلد نیستم:(
خوبه که آروم میشی ... منم همین طورم نسبت به اینجا:w16:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
:cry::crying::crying:
سلام بچه ها من دو روز مامانم نیست هیچی نخوندم خوشبحالتون که مامانتون خونه....
الان هم مهمون داریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا