زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای کلیسا نگو سوهان روح بوگو:razz:اصصصصلا از زمان و معماری رو نگیییرااا....من مهر خریدم به دردم نمیخوره.....داره تو کتابخونه خاک میخوره

خب مرد حسابیا من از اول آبان میگم ساعت مشخص بیاییم قبول نمیکنین

منم با ساعت 9 موافقم

وااااای استرس گرفففتم رففففت
فشارم افتاد...پاهام یخ کرد....
خواب قبل از کنکور خیییلی مهمه....من تو عمرم اینهمه کنکور دادم تو هیچکدوم شبو از استرس نخوابیدم :Dرفتم سر جلسه منگ میزدددماااا....میخوام اینبار آدم شم:wallbash:
من تشکرام تموم شدن :w05: گفتماا الان میای منو با تیر میزنی :D باشه نمیگیرم همتون میگین خوب نیس :D :D از شما چه پنهون غمم گرفته بود بوخونمش..

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای کلیسا نگو سوهان روح بوگو:razz:اصصصصلا از زمان و معماری رو نگیییرااا....من مهر خریدم به دردم نمیخوره.....داره تو کتابخونه خاک میخوره

خب مرد حسابیا من از اول آبان میگم ساعت مشخص بیاییم قبول نمیکنین

منم با ساعت 9 موافقم

وااااای استرس گرفففتم رففففت
فشارم افتاد...پاهام یخ کرد....
خواب قبل از کنکور خیییلی مهمه....من تو عمرم اینهمه کنکور دادم تو هیچکدوم شبو از استرس نخوابیدم :Dرفتم سر جلسه منگ میزدددماااا....میخوام اینبار آدم شم:wallbash:
من تشکرام تموم شدن :w05: گفتماا الان میای منو با تیر میزنی :D باشه نمیگیرم همتون میگین خوب نیس :D :D از شما چه پنهون غمم گرفته بود بوخونمش..

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w05::w05::w05::w06::w06:
من فکر میکنم برا تاریخ باید تست جدا و طبقه بندی کار کرد..

بابا وضعتون خوبه یکی برا منم بخرین بفرستین برام......برا منکه جالب نیس تست طبقه بندی شده چون به ذهنم زیادی جهت میده ......در ضمن داد نزن خو ترسیدم....:confused:

Rozita9197

عضو جدید
منم اومدممممم
بچه ها من امروز هیچی نخوندم درست :)
فردا رو عقب نندازینا
اینجوری هی بعدیارو هم عقب میندازیم
فک کنید دارید تست میزنید
تموم شد و رفت
مستر دنی گول فاطمه و رزیتا رو نخوریا :)

آیدااااا بیا تو جناح ماا

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا وضعتون خوبه یکی برا منم بخرین بفرستین برام......برا منکه جالب نیس تست طبقه بندی شده چون به ذهنم زیادی جهت میده ......در ضمن داد نزن خو ترسیدم....:confused:
نه نه نه اون داد نیس که...اصن من الان اینقد حیوونکی ام داد ماد بهم نمیاد اصن ریختمو ببینین انگار کشتی هام غرق شدن..من و دااد؟ :w05:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
لاک چ رنگی خریدی؟؟
دامن گلنگی گل گلی خریدی؟؟
چی خریدی ؟؟
چی خریدی؟؟
ببینم ببینم...

هیچی رفتم پسند کردم اومدم امشب فک کنم بعد فردا برم بخرم.....:D الانم دارم به اونا فک میکنم واقعا مغزم ظرفیت نداره فکر درس باشم....:biggrin: الان قیافه خونوادم از دست کارم این شکلیه...:eek:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم اسن تست جدا مدا نزدم

انقد تست برا کنکور هس کووو
ب نظرم حتی اسن فکرش رو هم نکن.
والاه

اره بابا یادمه پارسال بعضی از بچه ها نرسونده بودن خیلی از کنکورارو حل کنن.....خیلی از تستاشون مونده بود....زمان کمهههههههههههههه...خیلی

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه غصه نداره ....من ازت تشکر میکنم:Dبابا این روزا اعصاب ندارم همش داد زدنم میاد...تحملم کنین میگذره:redface:
برو خوشحال شو که کتاب به اوووون کلللفتی رو نمیخونی
بچه ها جون شبتون بخیر من به دلایل نامعلومی دارم بیهوش میشم..تاریخمم مونده :( شبتون پرستااااااره

شبت بخیر گلم....خوش به حالت فقط تاریخت مونده:w05:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه غصه نداره ....من ازت تشکر میکنم:Dبابا این روزا اعصاب ندارم همش داد زدنم میاد...تحملم کنین میگذره:redface:
برو خوشحال شو که کتاب به اوووون کلللفتی رو نمیخونی

شبت بخیر گلم....خوش به حالت فقط تاریخت مونده:w05:
وای مرسییییی عزیییزمم..توجه کردین اعتیاد به باشگاه از اعتیاد به فیسبوک و وایبر بدتر و بیشتره؟؟؟یعنی دارم کوووور میشماااا باز میگم یه رفرش کنم ببینم چی گفتن بچه ها :w05: شیرین جون من منظورم برنامه خودم بود :( به اکادمی نرسیدم :(

Rozita9197

عضو جدید
وای مرسییییی عزیییزمم..توجه کردین اعتیاد به باشگاه از اعتیاد به فیسبوک و وایبر بدتر و بیشتره؟؟؟یعنی دارم کوووور میشماااا باز میگم یه رفرش کنم ببینم چی گفتن بچه ها :w05: شیرین جون من منظورم برنامه خودم بود :( به اکادمی نرسیدم :(

واقعااااااا اعتیاد داره باشگاه

منم یه کلمه میخونم میام اینجا رو رفرش میکنم

galexy s4

عضو جدید
اطلاعیه....اطلاعیه....خیییییییییییلللللی مهههم
بچه ها همین الان تو کانال 2 یه برنامه نشون میداد همممه گوشه و کنار میدان نقش جهان رو با توضیح فارسی نشون میداد....یعنی مسجدا با کدوم کاشی ساخته شدن....دونه دونه همممه طبقه های کاخ عالی قاپو رو با سازه و مصالح توضیح میداد....میدونستم طول میکشه ضبطش میکردم ولی از اونجایی که هر موقه دست میبرم ضبط کنم برنامه تموم میشه این کارو نکردم....ولی قشششنگ عرض نیم ساعت همه چی رو خوب توضیح داد....نه زیاد تخصصی ولی خوب بود.....من رفتم آپارات پیداش نکردم...کسی پیدا کرد بذاره اینجا بچه ها استفاده کنن .........ممنون:redface:

سلام شیرین جان ....فکر کنم منظورت این هست...ولی این شبکه ی 1 نشونش داد:redface:

http://www.telewebion.com/1212309/اصفهان/مستند-ایران.html

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم برات تنگ شده بود دوستای خوبم :w36:

این مدت من درس نخوندنم برای همین نمیومدم

ولی از فردا....نه از همین الان با انرژی بیشتر و کمک خدا شروع میکنم :rambo:

...................................................................................................

ببخشید اشتباه نوشتم الان ویرایشش کردم :biggrin:

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چه خبر؟ برای دی برنامه تون چیه ؟
سلام.:gol:
والا نفیسه من الان گنگم اسن...
نمیدونم چطور باید بخونم..ولی دیشب تو خاب و بیداری ی فکری کردم ک دلم آروم بگیره و کتابا چطور اول ی دور انگار ی جور ک فردا امتحان داری کلی مرور کنم ...بهش نگاه کنم..تصاویرش...پلاناش..هر جا نیاز شد متناش..
ی دسته بندیه سریع ...نمیدونم ی چیز تو این مایع هااا
حالا امروز بعداز ظهر بششه روش فک میکنم باز..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها صفه ی من چرا اینطوری شده.؟؟
فضایی شده...
ببین چطور اعصابه آدمو بهم میریزن
سلام ب دوستای گلم

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها ب نظر منم همین برنامه ای ک خودمون گذاشتیم با آزمونای آکادمی پیش بریم خیلی خوبه.. حالا ب هرچقدرش ک برسیم
فقط فردارو وقت داریم واسه آزمون اول.. هر درسی ک مهم تره و مونده رو بخونیم فردا
ی پیشنهادی هم دارم
ی تعداد درس رو مشخص کنیم (از سرفصل های آزمون اول) هر کس یکیش رو برداره نکات خیلی خیلی مهم نهایت تو 10 جمله رو ب اشتراک بذاره
از ی ساعت مشخص همه نکاتشون رو میذارن(البته فک کنم باید ی تاپیک جدا بذاریم یا نهایت تو همون تاپیک نکات مهم من میذارم)
دروس پیشنهادی: تاریخ - تنظیم شرایط - تاسیسات - منظر
نظراتتون رو بگید حتما دوستان :)
بچه ها یکی بدادم برسه من ازمون دانلود نکرد صفحه هام ی جوری شدن نمیتونم پیداش کنم؟؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیر
بچه ها چرا اینطوری شده اینجا؟!
آزمون رو شروع کنیم؟

sh.enayati

عضو جدید
مراحلش اینطوریه که شما یه کلمه رو 10 بار تکرار میکنی و بعدش به سوال جواب میدی (بدون فک کردن)، اولین جوابت مد نظره
شما 10 بار پشت سر هم و سریع بگو (آروم) : پنگال pangal
پنگال

پنگال
پنگال
پنگال
پنگال
پنگال
پنگال
پنگال
پنگال
پنگال
آش رو با چی میخورن؟
اقا میلاد جدیه این تسته؟!من بعد ار10بار بلافاصله گفتم چنگال!!!!!!!!!خودمم تنوع درسی بخوام تو یه روز داشته باشم 3تاست که یکیش مربوط به دانشگامه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا