ببخش عزیزم من فکر کردم برعکسشو میگیآره گفتم سوالای زبان آکادمی سخت نبود!!!خب من که نمیگم سوالای زبان اکادمی سخت بود!!!میگم بیش از حد اسونه و دلخوشیه الکی میگیرید با سوالات زبان اکادمی،میگم مال ایوان استانداردتره سوالات زبانش،فک کنم بد خوندین پستمو
ببخش عزیزم من فکر کردم برعکسشو میگیآره گفتم سوالای زبان آکادمی سخت نبود!!!خب من که نمیگم سوالای زبان اکادمی سخت بود!!!میگم بیش از حد اسونه و دلخوشیه الکی میگیرید با سوالات زبان اکادمی،میگم مال ایوان استانداردتره سوالات زبانش،فک کنم بد خوندین پستمو
تعداد جواب های صحیح ضربدر سه
منهای تعداد جواب های غلط
تقسیم بر کل سوالات هر درس ضربدر سه
بله چون خودمم خیلی پرسیدم از اینو اونمطمئنی همین میشه؟؟؟؟؟
بله چون خودمم خیلی پرسیدم از اینو اون
چون من الان هرچی حساب میکنم نمیشه همش زیر ده درصد میشه!!!!!!!نمیدونم متوجه نمیشم چجوریه؟!
مثلا الان اگه از سی تا سوال به 15 درست جواب بدی و ضربدر 3 کنیم میشه 45 و هیچ غلطی هم نداشته باشی و اون وقت بیای تقسیم بر 30 بکنی و بعد ضربدر 3 بکنی میشه 4.5 درصد![]()

هولو مای فرندز....
زبان:7 درست...5 غلط.....17 درصد...اصصصلا نمیتونم درک مطلب بزنم
فن:8 درست....7 غلط...15 درصد
تاریخ:15 درست....8 غلط...41 درصد
درک عمومی:11 درست...4 غلط....48 درصد
منظر:4 درست...1 غلط....18 درصد
البته نمیدونمااا محاسباتم درسته یا نه
ایستایی 2 تا سوال ساده داشت نتونستم حل کنم![]()

هلو مای فرند
شیرین چقدر غلطات زیادهههه
میدونی اگه غلطاتو کم کنی چقدر خوب میشه![]()
8درصد 

منم خیلی خودمو کنترل میکنم ولی بازم....بچه ها من یه چیزی فهمیدم!درسایی که تازه میخونیم رو چون هنوز تو ذهنمون دسته بندی نشدن نمیتونیم خوب بزنیم ! درست میشه با دوره !
شهید باید خودتو کنترل کنی تو زدن تستایی که شک داریمنم خیلی خودمو کنترل میکنم ولی بازم....
بچه ها من خیلی ناراحتم
خیلی غلط داشتم! تازه بعضی از سوالارو هم اشتباه خوندم!

اشکال نداره عزیزم.. کنکور واقعی ک نبود
بنظر من بشینیم همه ایرادات این آزمون رو بنویسیم
نقاط ضعفامون و نقاط قوت
اگر چیکار میکردیم بهتر بود
کدوم مباحث باید بیشتر کار بشن
نحوه ی خوندنمون آیا باید عوض بشه
اینارو مینویسیم میذاریم جلو چشممون تا ملکه ی ذهنمون بشه
من ک اینکارو میکتم

بچه ها میشه منم در جریان برنامه هاتو بزارین آزمون چی حل میکردین امروز ؟؟
ازمون 25% اول آکادمی...10 روز وقت داریم مباحث 25% دوم رو بخونیم و روز 11 ام امتحان میدیم ..گمونم ازمون بعدی 6 دی میشه !!بچه ها میشه منم در جریان برنامه هاتو بزارین آزمون چی حل میکردین امروز ؟؟
اکادمی 25 درصد اول
من ازمون ایوان خانه رو هم میخوام..کسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قرار هر روز آزمون حل کنین؟
ازمون 25% اول آکادمی...10 روز وقت داریم مباحث 25% دوم رو بخونیم و روز 11 ام امتحان میدیم ..گمونم ازمون بعدی 6 دی میشه !!
ویدیوها کجا هستن؟بچه ها جوابهای 25 % رو از ویدیو ها دیدید؟؟
ببینید دیگه...همین الان همه چی درباره 25 % باید حل شه هااااا
من برا فن و منظر دیدم تا حالا
برا تنظیم و نور و این چیز میزا دیگه ویدیو نیس ن؟؟
زبان هم نداره ک؟؟
ای باباااا..
نداره یا من نمیتونم پیدا کنم.؟

الان اینا رو کی بزنیم?یعنی چه روزی همه بچه ها با هم میزنن که درصد ها رو مقایسه کنیم?آزمون های مرحله ای موسسات:
بچه ها آزمون 1 هر 3 موسسه
مجموعه معماری
ینی باشه ک بزنیم
مجموعه هنرهای ساخت:
آزمون 1 هنرهای ساخت آکادمی
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...282f8f46c461c6
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...2f47be08e5c9db
آزمون 1 هنرهای ساخت ایوان
آزمون مرحله اول هنرهای ساخت مرکز معماریHonar_o_Sakht_-_Answer_01.pdfHonar_o_Sakht_-_Question_01.pdf
زبان عمومیشم نگا کردم حق با دیجیتال واقعا آسون بود من 7 تا از لغتارو میدونستم 3تا بقیه هم میدونستم فقط معنی لغات رو فراموش کرده بودم....منی که تو زبان تقریبا شوتم....
تاریخشم منابعش انصافا متنوع بود تو جهان و معاصر که من بیشترشو نخوندمبچه ها درسته با شما پیش نرفتم ولی یه پیشنهاد دارم......الان این 25 درصد دوم رو به جا اینکه 10 روزه بخونین تو یه هفته تموم کنین اگه وقت کم میارین یه جورایی باید یاد بگیرین فشرده کار کنین خیلیاتون هنوز 6 ساعت میخونین در حالیکه حداقل باید 9 ساعت رو شیرین داشته باشین هر روز.... چون واقعا زمان کمه نمیخوام استرس بدم ولی گفتم حواسمون باشه......یا یه کار دیگه تو این 10 روز شما فقط رو 25 درصد دوم کار نکنین رو 50 درصد اول کار کنین روز یازدهم هم آزمون دوم موسسات رو کار کنین هم سوم......
ازمون آکادمی من فقط تاریخ و درکشو زدم....تاریخ 52 درصد درک 20 درصدزبان عمومیشم نگا کردم حق با دیجیتال واقعا آسون بود من 7 تا از لغتارو میدونستم 3تا بقیه هم میدونستم فقط معنی لغات رو فراموش کرده بودم....منی که تو زبان تقریبا شوتم....
تاریخشم منابعش انصافا متنوع بود تو جهان و معاصر که من بیشترشو نخوندم
منم موافقم یه هفته ای بخونیم اگه بچه ها قبول کننحجمش فکر کنم نسبت به اولی کمتر باید دید بچه ها چی میگنمنم موافقم...ولی من یه مشکلی که دارم اینه که خیییلی طول میکشه مثلا یه سر فصل از تاریخ یا یه چیز دیگه بخونم....به زور میرسم بخونم....الان واسه این آزمون خیلی از درسارو نخونده بودم.....مثلا هرچقدرم واسم جنبه مرور داشته باشه یه فصل راحت 1.5 ساعت آب میخورهمنم موافقم یه هفته ای بخونیم اگه بچه ها قبول کنن
معاصر اصلا انتظار نداشتم از از زمان و معماری سوال بیاد...بیشتر سوالا از اون بود!!!