نفیسه جان چقده شکلکات بامزه ن وووویییی خیلی باحالن..دامنشووووسلام سلام سلام![]()
من بعد از 3 روز ترک درس دوباره از امروز شروع کردم![]()
تا الان 1 ساعتنخندین .![]()
کی بلد این تمرین حل کنه #7917
نفیسه جان چقده شکلکات بامزه ن وووویییی خیلی باحالن..دامنشووووالان وسط اینهمه درس من توجهم به شکلکات هست
![]()
آخ نفیسههههاز صبح با سوالات ایستایی درگیرم هیچی نخوندم من هنوز همون یک ساعتم. نخند جانم نخند تا شب فرصت زیاده
زیاد زیاد![]()
4فافا بیا خونه من مهمون دست پختم خوبه ...میشینیم با هم سوال ایستایی حل میکنیم![]()
آخ نفیسهههه
هعی نفیسه
خدااا
وای مهمونیو ایستایییی...
پس شب درو وا بزار...
قربونت ک انقد با وسواس چایی میریزی،سمورتم آتیش کن...فقط سماورهااا..ن چیز دیگه.
خوش به حالتون بچه ها....همه اینجورینساعت 8 و نیم
تا الان 6 ساعت و 15 مین
1 ساعت و 15 مین تاسیسات مکانیکی سلطاندوست (تجهیزات تبادل حرارت ، 20 صفحه) اضافه شد
می بینم که همه این شکلین --->![]()
![]()
سلام شیرین نگران نباش واسه همه مهمون میادخوش به حالتون بچه ها....همه اینجورینجز من که اینجوریم
![]()
مهمونامون تمومی نداررررن![]()
ساعت 8 و نیم
تا الان 6 ساعت و 15 مین
1 ساعت و 15 مین تاسیسات مکانیکی سلطاندوست (تجهیزات تبادل حرارت ، 20 صفحه) اضافه شد
می بینم که همه این شکلین --->![]()
![]()
تا حالا واسه کدومتون یک ضررررب 2 هفته مهمون اومده؟؟؟سلام شیرین نگران نباش واسه همه مهمون میاد
وای این شکلکاتو که دیدم ی دفعه خندیدم گفتم الان میریزن تو اتاق که ببینن چی شده![]()
تا حالا واسه کدومتون یک ضررررب 2 هفته مهمون اومده؟؟؟![]()
از شنبه داریم مهمون را میندازیم....بابا مامانم حالش خوبه به خداااا.....تا اواسط هفته بعد عیادت کننده داریم.....فک ککککن از هفته پیش 4 شنبه درسو بوسیدم گذاشتم کنااارااااا![]()
تا میام برم تو حس درس میان از حس درم میارن نامردا![]()
الان میگین این دختر چه مهمون گریزوووونه....ولی به خخخخدا وقتش نیست.....به قران وقتش نیست...میخوام تو لاک خودم باشم....میخوام راه ریاضت پیشه کنم![]()
![]()
![]()
http://sheeklaak.mihanblog.com/post/6 بفرما عزیزم....شیرین جان یک سوال این شکلکای قشنگ رو از کجا میاری منم میخووووووووووووووام![]()
سلام چرا کسی اعلام نمیکنه؟؟؟
من امروز 9.21 دقیقه خوندم
موفق باشید
سلام چرا کسی اعلام نمیکنه؟؟؟
من امروز 9.21 دقیقه خوندم
موفق باشید
دنی حتی من؟؟
منی ک هنوز امرو چیزی نخوندمم؟
تا الان 2 ساعت و نیم گرامر زبان
کتاب گرامر آکادمی نوشته استاد تقی زاده
خیلییییی کند میخونم....به نظرتون چطوری سرعتمو بالا ببرم
![]()