زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من کلافه شدم این سامانه ثبت نام دانشگاه ازاد کجاست؟؟کارت از کجا باید بخرم؟؟ چرا پیداش نمیکنم؟؟؟/

منم همین طور
تو تایپک مطالعه گروهی پرسیدم
دوستان گفتن از ساعت 18 شروع میشه

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشیــــــــــــــــد..بچه ها یه چیز جالب..امروز از یه آموزشگاه معتبری که گمانم من 2 ماه پیش زنگ زده بودم برا مشاوره!! باهام تماس گرفتن! برگشته میگه الان که وقت رفرنس خوندن نیست :eek:
من یه شماره حساب بهت میدم فلان قدر واریز کن ! کتابای مارو گرفتی زنگ بزن من بهت بگم چجوری برنامه بریزی !!!
به بهانه ی این کنکور مسخره چه سفره ای باز شده !!!
رسما برگشت گفت دیگه وقت نمیکنی بخونی!! شمارشو سیو کرم بعد که قبول شدم زنگ بزنم بهش بگم اینجوری نرین رو مخ بچه های مردم !خدا رو خوش نمیاد !! :cry:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشیــــــــــــــــد..بچه ها یه چیز جالب..امروز از یه آموزشگاه معتبری که گمانم من 2 ماه پیش زنگ زده بودم برا مشاوره!! باهام تماس گرفتن! برگشته میگه الان که وقت رفرنس خوندن نیست :eek:
من یه شماره حساب بهت میدم فلان قدر واریز کن ! کتابای مارو گرفتی زنگ بزن من بهت بگم چجوری برنامه بریزی !!!
به بهانه ی این کنکور مسخره چه سفره ای باز شده !!!
رسما برگشت گفت دیگه وقت نمیکنی بخونی!! شمارشو سیو کرم بعد که قبول شدم زنگ بزنم بهش بگم اینجوری نرین رو مخ بچه های مردم !خدا رو خوش نمیاد !! :cry:

منم 1/5 ، 2 ماه پیش برای 3 تا از آموزشگاه های معتبر فرم رزرو مشاوره پر کردم
ولی تا الان هیچ تماسی با من گرفته نشده :w20:

این قضیه بعدا زنگ زدنو خوب گفتین
آخه منم رفته بودم پیش یه استادی ، با توجه به شرایطم ازش سوالاتی پرسیدم
که در جواب برگشتن گفتن : دولتی که قبول نمیشی احتمالا 10 % ، می مونه آزاد که اونو قبول میشی .
منم اگه خدا بخواد و تلاش کنم می خوام دولتی قبول شم و برم بهشون بگم که دیدی قبول شدم :w11:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هزینه ثبت نام آزاد چقدره؟ ببینم می ارزه برم امتحان بدم یا نه....:D

آخرین ویرایش:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیچن اینجا دارن بزن و برقص میکنن انگار فردا کنکور دارن . بابا 3 ماه دیگه وقت هست .

کسی جدول توابع مثلثاتی رو داره ؟ که توش همه سینوس و کسینوس زوایای 0 و 30 و 45 60 و ... رو نوشته

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیچن اینجا دارن بزن و برقص میکنن انگار فردا کنکور دارن . بابا 3 ماه دیگه وقت هست .

کسی جدول توابع مثلثاتی رو داره ؟ که توش همه سینوس و کسینوس زوایای 0 و 30 و 45 60 و ... رو نوشته
http://www.77math.ir/post/173
در ضمن سه ماه نه و دو ماه:cool: وووووووووووووووووووییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:cry::(:gol:

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
8.50 زبان داره اعصابمو بهم میریزه بلدش نیستم هرچی درک مطلب میزنم فقط یکی درست در میاد اصلا هم بلد نیستم متنارو معنی کنم:w09:

Rozita9197

عضو جدید
:confused::surprised::eek:بچه ها این کتاب رستگارپور واسه زبان چقدر رو اعصابههههههه
اصن پیش نمیره
کسی راه حلی داره واسش؟
چیکار کنم به نظرتون؟
امروز حدود 7 ساعت خوندم که فقط4 ساعتش زبان بود
بعدم 1 ساعت منظر فصل اول آکادمی و یکم از فصل دوم همراه با تست فصل اول
2 ساعت درک فصل اول آکادمی تموم شد

یکی واسه این زبان رستگارپور منو کمک کنهههههه
:confused::surprised::eek:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
:confused::surprised::eek:بچه ها این کتاب رستگارپور واسه زبان چقدر رو اعصابههههههه
اصن پیش نمیره
کسی راه حلی داره واسش؟
چیکار کنم به نظرتون؟
امروز حدود 7 ساعت خوندم که فقط4 ساعتش زبان بود
بعدم 1 ساعت منظر فصل اول آکادمی و یکم از فصل دوم همراه با تست فصل اول
2 ساعت درک فصل اول آکادمی تموم شد

یکی واسه این زبان رستگارپور منو کمک کنهههههه
:confused::surprised::eek:
سلام تا جایی که یادم طبق اون چیزی که اقا ایرانشاهی گفتن این کتاب جز مراحل اخر ...یعنی کسی بخواد خیییییییییییلی بالا بزنه از این کتاب استفاده میکنه
من خودم شخص این کتاب خریدم و گذاشتمش کنار چون سطحش بالا ...حالا شما رو نمیدونم ولی اگه میبینید واستون خیییلی سخت از یه کتاب ساده تر استفاده کنید

faezeh fazi

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین من خودمو باختم دارم دیونه میشم همش استرس دارم فکرمیکنم یادم رفتن الان ۴روزه خدایا چکارکنم نمیخام کسی رو استرس بدم ولی دیگه بخدا نمیتونم طاقت بیارم

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممممممممم.....

منم 1.15 دقیقه عناصر خوندم.......برم برا صبحونه..................من 10 ساعت بخونم امروز رکورد زدم....:D

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین من خودمو باختم دارم دیونه میشم همش استرس دارم فکرمیکنم یادم رفتن الان ۴روزه خدایا چکارکنم نمیخام کسی رو استرس بدم ولی دیگه بخدا نمیتونم طاقت بیارم

دوست من بجای استرس که البته طبیعی و همه کم و بیش دارنش مرور کن تا جا بیفته....اگه دور اول خوندی یا حتی دوم خب طبیعی فراموش کنی این همه مطلب که اکثرا هم حفظیات....اگه میخوای موفق باشی باید به استرسی که مانع تلاشت هس غلبه کنی....فقط یه کمی استرس بمونه که اونم هلت بده سمت جلو :D نگران نباش 2 ما وقت داری مرور کنی و تست بزنی......پس تا میتونی ازش استفاده کن:gol::gol:

Rozita9197

عضو جدید
سلام تا جایی که یادم طبق اون چیزی که اقا ایرانشاهی گفتن این کتاب جز مراحل اخر ...یعنی کسی بخواد خیییییییییییلی بالا بزنه از این کتاب استفاده میکنه
من خودم شخص این کتاب خریدم و گذاشتمش کنار چون سطحش بالا ...حالا شما رو نمیدونم ولی اگه میبینید واستون خیییلی سخت از یه کتاب ساده تر استفاده کنید

مرسی از راهنماییتون
اگه بخوام اینو نخونم چی بخونم واسه زبان
من کتابای 504 و تافل و زبان تخصصی مدرسان شریف و کتاب رستگار پورو دارم
نمیدونم چیکار کنم؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییتون
نمیدونم چیکار کنم؟

تافل و 504 حتما بخون :gol: من الان زیر زره بین میخونم لغات تافل و 504 مهماشو داره اگه احساس میکنی وقت نداری اونو بخون

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
برید کناررررررر....من میخام 25 ساعت بوخونم امروز...

دنی ب پا نری زیر چرخمم :D

Rozita9197

عضو جدید
تافل و 504 حتما بخون :gol: من الان زیر زره بین میخونم لغات تافل و 504 مهماشو داره اگه احساس میکنی وقت نداری اونو بخون

منظورت همون قسمته که نوشته 6000 واژه پربسامد بعد واسه هر درس جدا جدا حدود 110 تا لغت داره؟؟
اونو میگی؟
من از اونجا حدود دو درس خوندم البته میدونم خیلییییییییییی کم خوندم:redface:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییتون
نمیدونم چیکار کنم؟
رستگار پورو بزارشکنار
اسن بزارش تو گنجه
ی جایی ک اسن هوام بهش نرسه
خودتم ندونی اسن داریش یا نداریش:w04:
بیا 504 و تافل سریع استارت بزن جونم
ب جا رستگار پور لغات تخصصی اونم اگه دوس داشتی بوخون
الان وقته رستکارپور دس کرفتن نیس دخترمم
هر چند ک تابسنونم وفتش نبود اس.:D
الان اگه میخای متن بوخونی...بیا درک مطلب های کنکورا بخون و تست هاشم بزن

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنگ تفریح:پوسته های استوانه ای قابل توسعه ان ولی کرویا غیر قابل توسعه هستن ......و پوسته های غیرقابل توسعه محکمتر و مقاومترن....راستی اگه پوسته ای فقط یک انحنا داشته باشه حتما باید سخت کننده داشته باشه تو لبه ها مثل پوسته های استوانه ای....ولی اگه انحنای مضاعف داشته باشه پوستمون اونموقع ذاتا پایداره و لبه ها میتونن آزاد باشن.....:smoke:

با 4 ساعت میرم ناهار صبح 6.30 بیدار شدم مغزم پوکید دیگه.....ایشالا 2 یا 2.30 استارت میزنم دوباره تا شب.........راستی همتون بیباید بگین چه کردین که فک نکنم عین اسکلا دارم برا خودم حرف میزنم.
..:D

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام-دوستان میخوام بهتون روحیه بدم :Dاونم اینجوری که :surprised:: بچه هایی که کارهای دانشگاهشونم انجام میدن فک نکنن که وقت کشیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w09.gifه نه اتفاقا شما هم دارید پیش میرید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w34.gif-!!!!!!!چون در نهایت هم به معدلتون کمک میکنید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w31.gifهم اینکه نکات موجود توی درس خوندنتون کمک میده به کنکور ودر راستای هم هستنhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w16.gif-پس پرتوان تلاش کنید;)موفق باشین

آخرین ویرایش:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
برید کناررررررر....من میخام 25 ساعت بوخونم امروز...

دنی ب پا نری زیر چرخمم :D

من امروز هم مثله دیروز بدجوری دچار خواب آلودگی شدم :D
تا الان 1.5 ساعت درک خوندم

اوه اوه فک کن
4fafa می خواد از رو من با 4 چرخ رد شه
:w08:
میریم ببینینم تا شب چه اتفاقاتی میفته
;)

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

به چیزای اضافی فک نکنین
به کتابای باز نشده و خونده نشده تو قفسه نگاه نکنین
به 100 زدن فک نکنین
خودتون رو با کسی مقایسه نکنین
به علاقتون فک کنین
به این فک کنین که اندازه توانتون باید کار کنین
وقتی به اندازه توانت کار کردی
اون وقت باید به پیشرفت و افزایش توان فک کنی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز هم مثله دیروز بدجوری دچار خواب آلودگی شدم :D