سلام
بچه ها من کلافه شدم این سامانه ثبت نام دانشگاه ازاد کجاست؟؟کارت از کجا باید بخرم؟؟ چرا پیداش نمیکنم؟؟؟/
منم همین طور
تو تایپک مطالعه گروهی پرسیدم
دوستان گفتن از ساعت 18 شروع میشه
سلام
بچه ها من کلافه شدم این سامانه ثبت نام دانشگاه ازاد کجاست؟؟کارت از کجا باید بخرم؟؟ چرا پیداش نمیکنم؟؟؟/
خسته نباشیــــــــــــــــد..بچه ها یه چیز جالب..امروز از یه آموزشگاه معتبری که گمانم من 2 ماه پیش زنگ زده بودم برا مشاوره!! باهام تماس گرفتن! برگشته میگه الان که وقت رفرنس خوندن نیست
من یه شماره حساب بهت میدم فلان قدر واریز کن ! کتابای مارو گرفتی زنگ بزن من بهت بگم چجوری برنامه بریزی !!!
به بهانه ی این کنکور مسخره چه سفره ای باز شده !!!
رسما برگشت گفت دیگه وقت نمیکنی بخونی!! شمارشو سیو کرم بعد که قبول شدم زنگ بزنم بهش بگم اینجوری نرین رو مخ بچه های مردم !خدا رو خوش نمیاد !!![]()
http://www.77math.ir/post/173همیچن اینجا دارن بزن و برقص میکنن انگار فردا کنکور دارن . بابا 3 ماه دیگه وقت هست .
کسی جدول توابع مثلثاتی رو داره ؟ که توش همه سینوس و کسینوس زوایای 0 و 30 و 45 60 و ... رو نوشته
سلام تا جایی که یادم طبق اون چیزی که اقا ایرانشاهی گفتن این کتاب جز مراحل اخر ...یعنی کسی بخواد خیییییییییییلی بالا بزنه از این کتاب استفاده میکنهبچه ها این کتاب رستگارپور واسه زبان چقدر رو اعصابههههههه
اصن پیش نمیره
کسی راه حلی داره واسش؟
چیکار کنم به نظرتون؟
امروز حدود 7 ساعت خوندم که فقط4 ساعتش زبان بود
بعدم 1 ساعت منظر فصل اول آکادمی و یکم از فصل دوم همراه با تست فصل اول
2 ساعت درک فصل اول آکادمی تموم شد
یکی واسه این زبان رستگارپور منو کمک کنهههههه
![]()
سلام بچه ها خوبین من خودمو باختم دارم دیونه میشم همش استرس دارم فکرمیکنم یادم رفتن الان ۴روزه خدایا چکارکنم نمیخام کسی رو استرس بدم ولی دیگه بخدا نمیتونم طاقت بیارم
سلام تا جایی که یادم طبق اون چیزی که اقا ایرانشاهی گفتن این کتاب جز مراحل اخر ...یعنی کسی بخواد خیییییییییییلی بالا بزنه از این کتاب استفاده میکنه
من خودم شخص این کتاب خریدم و گذاشتمش کنار چون سطحش بالا ...حالا شما رو نمیدونم ولی اگه میبینید واستون خیییلی سخت از یه کتاب ساده تر استفاده کنید
مرسی از راهنماییتون
اگه بخوام اینو نخونم چی بخونم واسه زبان
من کتابای 504 و تافل و زبان تخصصی مدرسان شریف و کتاب رستگار پورو دارم
نمیدونم چیکار کنم؟
تافل و 504 حتما بخونمن الان زیر زره بین میخونم لغات تافل و 504 مهماشو داره اگه احساس میکنی وقت نداری اونو بخون
رستگار پورو بزارشکنارمرسی از راهنماییتون
اگه بخوام اینو نخونم چی بخونم واسه زبان
من کتابای 504 و تافل و زبان تخصصی مدرسان شریف و کتاب رستگار پورو دارم
نمیدونم چیکار کنم؟
برید کناررررررر....من میخام 25 ساعت بوخونم امروز...
![]()
دنی ب پا نری زیر چرخمم![]()
سلام بچه ها خوبین من خودمو باختم دارم دیونه میشم همش استرس دارم فکرمیکنم یادم رفتن الان ۴روزه خدایا چکارکنم نمیخام کسی رو استرس بدم ولی دیگه بخدا نمیتونم طاقت بیارم
من امروز هم مثله دیروز بدجوری دچار خواب آلودگی شدم
تا الان 1.5 ساعت درک خوندم
اوه اوه فک کن
4fafa می خواد از رو من با 4 چرخ رد شه
میریم ببینینم تا شب چه اتفاقاتی میفته
![]()