زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
باز میگم خیلی مطمین نیسم :)))) ولی این نمودترت یکیش فک کنم برا زلزلس یکیش باد.....یعنی 4 برا زلزلس ، نه؟؟؟؟؟

ببینید این نمودارهای سمت راست که نیرو از بغل وارد شده مربوط به زلزله و باده که زیرشون نوشته نمودار نیروی برشی و خمشی......و نموداری که نیرو از بالا وارد شده مربوط به بار ثقلی و وزن

3ehn4z!

عضو جدید
اگه کسی بلده (اشاره نمیکنم به عارف :biggrin: )میشه زیر این نمودارارو بنویسه؟کودوم خمش ،برش، کودوم برا زلزله یا باده ؟

معمارباشی

عضو جدید
چون شما فقط 60 درصد حق ساخت داری و فقط میتونی دو متر دیگه هم پیش روی کنی در حیاط به شرط این که در دو طرف ساختمان پخ 45 درجه ایجاد کنی که پیشروی شما باعث سایه اندازی روی ساختمان بغلی نشه

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

3ehn4z!

عضو جدید
چون شما فقط 60 درصد حق ساخت داری و فقط میتونی دو متر دیگه خم پیش روی کنی درجیاط به شرط این که در دو طرف ساختمان پخ 45 درجه ایجاد کنی که پیشروی شما باعث سایه اندازی روی ساختمان بغلی نشه
حل شد . میسیییییی

ببینید این نمودارهای سمت راست که نیرو از بغل وارد شده مربوط به زلزله و باده که زیرشون نوشته نمودار نیروی برشی و خمشی......و نموداری که نیرو از بالا وارد شده مربوط به بار ثقلی و وزن

پس یعنی اون وقت 2 تا جواب داره ؟ هم 3 هم 4؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام کو خخخخخخخخخخخ

باران طلایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کالاتراواخخخخخخخخخخخ

ندا...........

عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پویان خان خخخخخخخخخخخخخخخخ

معمار ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و در نهایت نفیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه؟

حاضررررررررررررررررررررررررررر:w14::w14:

atrali

کاربر ممتاز
پس یعنی اون وقت 2 تا جواب داره ؟ هم 3 هم 4؟

د.................نیروی برشی بار ثقلی
و.......نیروی خمشی بار ثقلی

ج......نیروی برشی بار باد و زلزله............بار جانبی منظوره
ه.............نیروی خمشی بار باد و زلزله

امیدوارم متوجه شده باشید

معمارباشی

عضو جدید
سمت راستی ها :
اولی:بارگزاری نیروهای جانبی (باد و زلزله)
دومی: نمودار برشی (باد و زلزله)
سومی: نمودار خمشی (باد و زلزله)

سمت چپی ها:
اولی:بارگزاری نیروهای ثقلی
دومی: نمودار برشی (ثقلی)
سومی: نمودار خمشی (ثقلی)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیکی جان عزیزم تسلیت میگم انشالاه غم آخرت باشه و انشالاه ک امتحانتو عالی بدی منو شریک غمت بدون

علی جان ن برات آرزوی بهترین هارو دارم انشالاه ک فردا روز خوبی برات اینقد ک تو ب بجه ها کمک کردی خدا کمکت میکنه

عارف پویان داداش، الهام جان ،باران عزیزم ،نفیسه جان ندای عزیز،عارفه گلم
ترنج عزیزم ،mon@نازم با اون آواتار خوشگلت برای تک ب تک تون ارزوی موفقیت میکنم

سمانه جان و سجاد عزیز ک چند وقته نیستید براشماهام بهترین هارو میخام ،معمارباشی عزیزم موفق باشی و امسالم برامون تخمین رتبه بزنی

مطمنم شک ندارم وباور قلبیم اینه امسال ماهمه مون ی جوری جواب زحنتمونو میگیریم و قبول میشیم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام امروز اولین روز برگزاری کنکور 93 هست بچه ها چه گرایشهای امروز کنکور دادن ؟ سوالاتش از کجا میشه پیدا کرد؟

atrali

کاربر ممتاز
نیکی جان عزیزم تسلیت میگم انشالاه غم آخرت باشه و انشالاه ک امتحانتو عالی بدی منو شریک غمت بدون

علی جان ن برات آرزوی بهترین هارو دارم انشالاه ک فردا روز خوبی برات اینقد ک تو ب بجه ها کمک کردی خدا کمکت میکنه

سمانه جان و سجاد عزیز ک چند وقته نیستید براشماهام بهترین هارو میخام ،معمارباشی عزیزم موفق باشی و امسالم برامون تخمین رتبه بزنی

مطمنم شک ندارم وباور قلبیم اینه امسال ماهمه مون ی جوری جواب زحنتمونو میگیریم و قبول میشیم

مرسی نانی جان.....منتظر خبرهای خوبت هستم.........ببخشید این تشکرای من امروز داره موش و گربه با من بازی میکنه:biggrin:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات 93 کی میشه گیر آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر گرایشی مهم نی کمکککک توکلیییییییییی جون مادر بزرگت امتحان نگیررررر

memare iran

عضو جدید

memare iran

عضو جدید

پس من چی؟؟؟من کلا دیده نشدم:razz:

3ehn4z!

عضو جدید
د.................نیروی برشی بار ثقلی
و.......نیروی خمشی بار ثقلی

ج......نیروی برشی بار باد و زلزله............بار جانبی منظوره
ه.............نیروی خمشی بار باد و زلزله

امیدوارم متوجه شده باشید

سمت راستی ها :
اولی:بارگزاری نیروهای جانبی (باد و زلزله)
دومی: نمودار برشی (باد و زلزله)
سومی: نمودار خمشی (باد و زلزله)

سمت چپی ها:
اولی:بارگزاری نیروهای ثقلی
دومی: نمودار برشی (ثقلی)
سومی: نمودار خمشی (ثقلی)

فهمیدم بالاخره . مرسی دست گل جفتتون درد نکنه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام کو خخخخخخخخخخخ

باران طلایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کالاتراواخخخخخخخخخخخ

ندا...........

عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پویان خان خخخخخخخخخخخخخخخخ

معمار ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و در نهایت نفیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه؟

عاررررررررررف من اینجام

بچه ها یه نصیحت خواهرانه این سوالات کنکور که 93 دادن بشینین سوالاتشو حل کنین

بعد از ظهر سایت میزارن؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی نانی عزیز که انقد مهربونی منم برات آرزوی موفقیت دارم امیدوارم عالی بدی

فقط یه سوال نیکی چی شده ؟ چرا تسلیت گفتی؟

معمارباشی

عضو جدید
Re: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

اين هفته براي من خيلي بد بود...
داييم عمل كرده حالش اصلا خوب نيست.
ديشب هم مادر بزركم فوت كرد...
شانس كه ندارم.
اميدوارم اين روز اخرو خوب بخونيد :(

بخاطر این پست نیکی جون

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی نانی جون ایشالا هممون بهترین نتیجه رو میگیریم:gol::gol::gol:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات 93 کی میشه گیر آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر گرایشی مهم نی کمکککک توکلیییییییییی جون مادر بزرگت امتحان نگیررررر

نفیسه جووون منم دلم میخواد دوباره کنکور بیفته عقب :biggrin: موافقی شایعه پراکنی کنیم که سوالها لو رفته :w16::w25: شاید اینجوری دوباره کنکور عقب بیفته اااااااااای که چقدر حال میده :w15::w15::w15::w15::w15:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس من چی؟؟؟من کلا دیده نشدم:razz:

عزیزمممممم چون اسم کوچیکه خیلی هارو میدونستم ببخشیدددد ب قول خاهر زادم ححح برای تک ب تک تون ارزوی موفقیت میکنم وااای هانی معمار عزیزم یادم رفته ،هانی جان خیلی زحمت کشیدی انشالاه نتیجه شو بگیری با مریم معروف ب تاریخ شناس ..

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفیسه جووون منم دلم میخواد دوباره کنکور بیفته عقب :biggrin: موافقی شایعه پراکنی کنیم که سوالها لو رفته :w16::w25: شاید اینجوری دوباره کنکور عقب بیفته اااااااااای که چقدر حال میده :w15::w15::w15::w15::w15:

بیا توکلی زنگ بزنیم بگیم سوالارو پیدا کردیم اگه پرسید ی سوا ل بگو ببینم زود قطع کنیم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزمممممم چون اسم کوچیکه خیلی هارو میدونستم ببخشیدددد ب قول خاهر زادم ححح برای تک ب تک تون ارزوی موفقیت میکنم وااای هانی معمار عزیزم یادم رفته ،هانی جان خیلی زحمت کشیدی انشالاه نتیجه شو بگیری با مریم معروف ب تاریخ شناس ..

مرسی نانی عزیزم...من که کاری نکردم...ایشالا که توام به هرچی میخوای برسی دوست گلم....:gol::gol::gol::gol::gol:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا توکلی زنگ بزنیم بگیم سوالارو پیدا کردیم اگه پرسید ی سوا ل بگو ببینم زود قطع کنیم

بریم فیسبوک اونجا جواب میده هاااااا . اگه گفتن سوالها رو بگید همینایی رو که جناب گلابچی گفته :biggrin: ( اسمش نمیدونم خیلی سخته ) از هر درسی چند سوال میاد رو بهشون نشون میدیم :w15::w15::w15::w15:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این سردر مربوط ب تیموری یا ایلخانی ها؟؟؟؟؟سوال تاریخ 89اومده !!!

من ب قول حکیم بزرگ ابوعلی سینااااااااااااااا

ب جایی رسیدمک فهمیدم هیچ نمیدانم

بااین تفاوت ت ت ت ک من ن ن ن واقعا هیچ نمیدانم

اما خدایی باید ریلکس بریم سرامتحان ..سال پیشو همه الان میگیم چقد راخت بوده ...یرای اینکه تو کنکوررجوگیر شده بودیم فک میکردیم سخته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا