رانش کابل رو دکل و رانش افقی رو سطح پل رو خود پل.پل آلامیو چی میشد جوابش؟؟؟کف پل یا دکل مورب برای رانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی عارف جان ممنون از بابت جوابای سوال لطف کردی داداش
رانش کابل رو دکل و رانش افقی رو سطح پل رو خود پل.پل آلامیو چی میشد جوابش؟؟؟کف پل یا دکل مورب برای رانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی عارف جان ممنون از بابت جوابای سوال لطف کردی داداش
222222222
این عکس ببین ؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 194713
خوب مشکلش چیه؟
سوال پرسیده کدوم گزینه صحیح نیست!!! خوب 2 هم غلطه دیگه
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
مورد داشتیم.........................بقیه ش یادم نیست![]()
این جوابش نمیشه 4؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 194721
مورد داشتیم.........................بقیه ش یادم نیست![]()
خدا را شکر لااقل شما می خندید ،والا من الان دیگه می زنم زیر گریه
حالا من بگم مورد داشتیم مث من داشت گریه می کرد از دست امتحان![]()
3 نیس یعنی؟این جوابش نمیشه 4؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 194721
نگران نباش انشالله فردام میرم جوابهای دکترا رو هم میگیرم تا ظهر میزارم برات یا نهایت اینکه از خونه خاله ت میری کافی نت به بهانه ویرایش کارت ورود به جلسه میای جوابها رو میریزی رو فلش میری خونه دایی یا خاله یا عمو یا.....با سوالاچک میکنی
4میشه به نظرم
3 نیس یعنی؟![]()
lمن امتحان کردم مشکلی نداره میخای رمزاتو بده من بگیرم واست ...چرا سنجش باز نمیشه!!!! :| من کارت نگرفتم هنووز :|
بچه ها جون، به نظرم الان هى خودتونو درگير سوالاى مختلف نكنين، رفع اشكالاى هول هولكى اينجورى دم امتحان هم فقط استرس زاست و گيج كننده. ريلكس باشين و به زحمتا و خونده هاتون اعتماد كنين و الان بشينين نكاتتونو جمع و جور نگاه كنين.. بقيه شم بسپرين به خدا.. انشالا كه هممون بهترين نتيجه رو مى گيريم و همگى دور هم دانشگاهاى تهران هم كلاس مى شيم خيلى هم خوب و عالى!
من رفتم تا جمعه عصر تو افق محو شم .... خوبى بدى ديدين حلال كنين... اميدوارم هممون موفق بشيم.جمعه اينجا جشن مى گيريم كه تركونديم همه و تاپيك اسكيس نود و سه رو استارت مى زنيم! بعله!
مااااااااااااااچ به همه! ( آقايونم همديگه رو ماچ كنن به نيابت!)
![]()
lمن امتحان کردم مشکلی نداره میخای رمزاتو بده من بگیرم واست .....
رمزای منو سره کنکور یکی از رفیقام داشت بیچارم کرد شب نتیجه فرت فرت زنگ میزد اس هم داد ولی من تا صبح نخوندمش
توی 4 تا درست در میاد ولی توی 2 تا دقیقا برعکس میشه
این 2 تا رو بی شوخی میگم
همیشه برعکس در میاد
به نظرم 1...جواب صحیح چی بوده حالا؟؟؟آخه هر جا میدیدم بچه ها ج دادن نیگاه نکردم ک تقلب نشهببخشید بچه هامیشه اینو جواب بدید ..
در اقلیم گرم و خشک یک پنجره بزرگ برای جریان هوا مناسب است . اما از نظر تابش آفتاب نامناسب است . راه حل جلوگیری از عامل منفی و اجازه استفاده از عامل مثبت در معماری سنتی ایران کدام است ؟
1- ایجاد ایوان و استفاده از شیشه های رنگی
2- استفاده از بادگیر بدون تغییر ابعادپنجره
3- ایجادکوران هوا با ایجاد بازشو در جبهه مقابل
4- کوچک کردن ابعادپنجره و استفاده از بادگیر
2بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 194682
شرمنده که من خیلی سوال می پرسم والا میترسم فردادیگه نشه ازتون پرسید قرار بود ظهر برم اهواز ولی انگار بوش میاد که صب زود شده باشه به خاطر اینه که من سوال می پرسم
مشاهده پیوست 194697
هر دوش 3؟؟؟
اینارو دیدم و گفتم بیان کنم که اینطور سوال مد شه، یعنی انگلیسی میده و می پرسه چیه؟
mmfx فولاد مقاوم در برابر خوردگی
etc سطوح آسان تمیز شونده
clc و aac بتن گازی
vip عایق خلا
scc بتن خود متراکم
mems سطوح الکترومکانیکی
mac سیمان فعال مکانیکی
cnt سطوح کربنی
chhسیمان خارپشتی
4 میشه عزیزماین جوابش نمیشه 4؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 194721
تجرد از واژه ی جرد هستش. مجرد.تجرد هندسی و انتزاعی رو میشه یکی توضیح بده واقعا متنفرم از این لغات سخت ..........اونی که اینارو ساخته خودش هم نفهمیده اینا چین
این جوابش نمیشه 4؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 194721
تو قوس عمودی ثابت افقی افزایش و تو کابل عمودی ثابت . افقی کاهش میابد..درسته یا من قاطی کردم؟؟؟؟
شکلهای صفحه 75 و 151 سازه در معماری رو یه نیگا کن(در هر دو اگه خیز زیاد بشه مولفه عمودی ثابت ،افقی کاهش می یابد اینجا هم که گفته طول زنجیر زیاد شده)