![]()
اگه کسی ناراحت نمیشه و با عرض شرمندگی اینم جواب میدید...........آیا 4 میشه؟
4 میشه؟
![]()
اگه کسی ناراحت نمیشه و با عرض شرمندگی اینم جواب میدید...........آیا 4 میشه؟
تو ارسن بسطام هم 2 تا گنبد و 1 مناره و 3 ایوان داره.
تو 4 باغ هم 4 ایوان و 2 مناره و 1 گنبد.
بچه ها کسی تعداد مناره گنبد حرم مطهر رو می دونه؟
شرمنده که من خیلی سوال می پرسم والا میترسم فردادیگه نشه ازتون پرسید قرار بود ظهر برم اهواز ولی انگار بوش میاد که صب زود شده باشه به خاطر اینه که من سوال می پرسم
مشاهده پیوست 194697
شرمنده که من خیلی سوال می پرسم والا میترسم فردادیگه نشه ازتون پرسید قرار بود ظهر برم اهواز ولی انگار بوش میاد که صب زود شده باشه به خاطر اینه که من سوال می پرسم
مشاهده پیوست 194697
مشاهده پیوست 194697
مشاهده پیوست 194697

این حالا یعنی 1یا 3 اخه من خودم بین این دوتا شک دارم ولی راستش خودم 1را انتخاب کردم این نکته هم که گفتی میدونستم ولی باز 1 حالا کدوم جوابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3...............
2............
کدوم 3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-28.......
3 نمیشه اون یکی؟
28-1
اون یکی 4
بانک فدرال 3.....
اولیش 3
دومی 3
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
هردو سه هستند مطمئن باشوالا من هم با دوتاش 3 موافقم
معمار باشی از جوابهات مطمینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جواب ندارم خودم هر دو را 3زدم
والا من هم با دوتاش 3 موافقم
معمار باشی از جوابهات مطمینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جواب ندارم خودم هر دو را 3زدم
این حالا یعنی 1یا 3 اخه من خودم بین این دوتا شک دارم ولی راستش خودم 1را انتخاب کردم این نکته هم که گفتی میدونستم ولی باز 1 حالا کدوم جوابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رانش کابل ایجاد فشار در بالا می کنه که با خرپای k شکل اونو حل می کنه.بچه ها نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟
این دو تصویر جدید باران هم که گذاشته اون زیر نوشته سطح پل رانش افقی را و اون دکل رانش اصلی را و صورت سوال هم نوشته رانش افقی به نظر من که جواب همون کف و 1 نظر شما ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
رانش کابل ایجاد فشار در بالا می کنه که با خرپای k شکل اونو حل می کنه.
رانش کابل ایجاد فشار در بالا می کنه که با خرپای k شکل اونو حل می کنه.
آره ببخشید حواسم نبود چی میگید!منظور عارف سوال بانک فدرال ه البته
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

پل آلامیو چی میشد جوابش؟؟؟کف پل یا دکل مورب برای رانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی عارف جان ممنون از بابت جوابای سوال لطف کردی داداشرانش کابل ایجاد فشار در بالا می کنه که با خرپای k شکل اونو حل می کنه.