زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پل آلامیو چی میشد جوابش؟؟؟کف پل یا دکل مورب برای رانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی عارف جان ممنون از بابت جوابای سوال لطف کردی داداش
رانش کابل رو دکل و رانش افقی رو سطح پل رو خود پل.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مشکلش چیه؟
سوال پرسیده کدوم گزینه صحیح نیست!!! خوب 2 هم غلطه دیگه

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

وای خدا خیرت بده معمار باشی 2ساعت دارم فک میکنم خدایا یعنی این همه چیز خوندم نمیشه بهش اعتماد کرد ،دمت گرم من این صحیح نیست ندیدم ،وای :cry:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا را شکر لااقل شما می خندید ،والا من الان دیگه می زنم زیر گریه

حالا من بگم مورد داشتیم مث من داشت گریه می کرد از دست امتحان :(

نگران نباش انشالله فردام میرم جوابهای دکترا رو هم میگیرم تا ظهر میزارم برات یا نهایت اینکه از خونه خاله ت میری کافی نت به بهانه ویرایش کارت ورود به جلسه میای جوابها رو میریزی رو فلش میری خونه دایی یا خاله یا عمو یا.....:D با سوالاچک میکنی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران نباش انشالله فردام میرم جوابهای دکترا رو هم میگیرم تا ظهر میزارم برات یا نهایت اینکه از خونه خاله ت میری کافی نت به بهانه ویرایش کارت ورود به جلسه میای جوابها رو میریزی رو فلش میری خونه دایی یا خاله یا عمو یا.....:D با سوالاچک میکنی

مرسی اقا ابراهیم دست گلت درد نکنه واقعا لطف میکنی

اون که اس دادم بهش گفتم نتتون وصله گفت اره هم ای دی اس ال هم وایمکس دوتاش ،نگران اونش نیستم ،میترسم این همه خوندم ،حس میکنم هیچی بلد نیستم :(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
4میشه به نظرم

والا من هم جواب ندارم ،خودم گفتم چون ارتفاع زیاد میشه خیز هم بیشتر و رانش کمتر میشه در نتیجه رانش یک نیروی افقی و عمودی هم ثابت پس نیروی افقی کاهش و عمودی ثابت
خواستم نظر شما ها را هم بدونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون، به نظرم الان هى خودتونو درگير سوالاى مختلف نكنين، رفع اشكالاى هول هولكى اينجورى دم امتحان هم فقط استرس زاست و گيج كننده. ريلكس باشين و به زحمتا و خونده هاتون اعتماد كنين و الان بشينين نكاتتونو جمع و جور نگاه كنين.. بقيه شم بسپرين به خدا.. انشالا كه هممون بهترين نتيجه رو مى گيريم و همگى دور هم دانشگاهاى تهران هم كلاس مى شيم خيلى هم خوب و عالى!
من رفتم تا جمعه عصر تو افق محو شم .... خوبى بدى ديدين حلال كنين... اميدوارم هممون موفق بشيم. :) جمعه اينجا جشن مى گيريم كه تركونديم همه و تاپيك اسكيس نود و سه رو استارت مى زنيم! بعله!
مااااااااااااااچ به همه! ( آقايونم همديگه رو ماچ كنن به نيابت! :D )
:gol:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا سنجش باز نمیشه!!!! :| من کارت نگرفتم هنووز :|
lمن امتحان کردم مشکلی نداره میخای رمزاتو بده من بگیرم واست ...:biggrin:..
رمزای منو سره کنکور یکی از رفیقام داشت بیچارم کرد شب نتیجه فرت فرت زنگ میزد اس هم داد ولی من تا صبح نخوندمش

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تجرد هندسی و انتزاعی رو میشه یکی توضیح بده واقعا متنفرم از این لغات سخت ..........اونی که اینارو ساخته خودش هم نفهمیده اینا چین

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون، به نظرم الان هى خودتونو درگير سوالاى مختلف نكنين، رفع اشكالاى هول هولكى اينجورى دم امتحان هم فقط استرس زاست و گيج كننده. ريلكس باشين و به زحمتا و خونده هاتون اعتماد كنين و الان بشينين نكاتتونو جمع و جور نگاه كنين.. بقيه شم بسپرين به خدا.. انشالا كه هممون بهترين نتيجه رو مى گيريم و همگى دور هم دانشگاهاى تهران هم كلاس مى شيم خيلى هم خوب و عالى!
من رفتم تا جمعه عصر تو افق محو شم .... خوبى بدى ديدين حلال كنين... اميدوارم هممون موفق بشيم. :) جمعه اينجا جشن مى گيريم كه تركونديم همه و تاپيك اسكيس نود و سه رو استارت مى زنيم! بعله!
مااااااااااااااچ به همه! ( آقايونم همديگه رو ماچ كنن به نيابت! :D )
:gol:

خوش بگذره بهت عزیزم ،والا رفع اشکال که نه یک سری سواله که جوابشون نداشتم خواستم از بچه ها بپرسم همین

و گرنه الان وقت چیزیاد گرفتن نیست و من هم حریص نیستم برا یاد گرفتن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
lمن امتحان کردم مشکلی نداره میخای رمزاتو بده من بگیرم واست ...:biggrin:..
رمزای منو سره کنکور یکی از رفیقام داشت بیچارم کرد شب نتیجه فرت فرت زنگ میزد اس هم داد ولی من تا صبح نخوندمش

خب خوبی اش اینکه تو شماره اش نداری،پ مث منه شماره های کل کلاس داشتم نمره میزدن می رفتم اول مال بقیه را می دیدم بعدش مال خودم تازه همه را یک لیست میکردم و اس می کردم واسه همه :biggrin:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
توی 4 تا درست در میاد ولی توی 2 تا دقیقا برعکس میشه
این 2 تا رو بی شوخی میگم
همیشه برعکس در میاد

دقیقا منم همینطوریم....
ببخشید بچه هامیشه اینو جواب بدید ..
در اقلیم گرم و خشک یک پنجره بزرگ برای جریان هوا مناسب است . اما از نظر تابش آفتاب نامناسب است . راه حل جلوگیری از عامل منفی و اجازه استفاده از عامل مثبت در معماری سنتی ایران کدام است ؟
1- ایجاد ایوان و استفاده از شیشه های رنگی
2- استفاده از بادگیر بدون تغییر ابعادپنجره
3- ایجادکوران هوا با ایجاد بازشو در جبهه مقابل
4- کوچک کردن ابعادپنجره و استفاده از بادگیر
به نظرم 1...جواب صحیح چی بوده حالا؟؟؟آخه هر جا میدیدم بچه ها ج دادن نیگاه نکردم ک تقلب نشه:D

2

مشاهده پیوست 194685
4

بچه ها جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده که من خیلی سوال می پرسم والا میترسم فردادیگه نشه ازتون پرسید قرار بود ظهر برم اهواز ولی انگار بوش میاد که صب زود شده باشه به خاطر اینه که من سوال می پرسم

مشاهده پیوست 194697

1
هر دوش 3؟؟؟

اینارو دیدم و گفتم بیان کنم که اینطور سوال مد شه، یعنی انگلیسی میده و می پرسه چیه؟
mmfx فولاد مقاوم در برابر خوردگی
etc سطوح آسان تمیز شونده
clc و aac بتن گازی
vip عایق خلا
scc بتن خود متراکم
mems سطوح الکترومکانیکی
mac سیمان فعال مکانیکی
cnt سطوح کربنی
chhسیمان خارپشتی

این جوابش نمیشه 4؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 194721
4 میشه عزیزم

وقتی ما هستیم شما نیستید...وقتی ما نیستیم شما هستید:mad:

mehmari

عضو جدید
تجرد هندسی و انتزاعی رو میشه یکی توضیح بده واقعا متنفرم از این لغات سخت ..........اونی که اینارو ساخته خودش هم نفهمیده اینا چین
تجرد از واژه ی جرد هستش. مجرد.
یعنی به اشکال اصلی در آوردن.
تو کوبیسم خوندیش؟؟؟؟؟؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
قیافه من وقتی یه نکته جدید میبینم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب صبح یه سوال پیش اومد و من الان تو خلاصه هام البته خلاصه آرکی تایپی دیدم که نوشتم لوییس کان به شاعر نورپرداز معروفه.پس اون مشکلمون حل شد که گفته بود نور در بیشتر آثار وی می باشد.
در کل تادائو آندو با کلیسای نورش و لوکوربوزیه با کلیسای رونشان نوتردام هم در نور مطرح هستند.
کعبه زرتشت و 4 طاقی هم همینطور ولی بهترین نمونه نورپردازی تو آرکی تایپی رو تو ایران 4 طاقی گفته.

orkide69

عضو جدید
تو قوس عمودی ثابت افقی افزایش و تو کابل عمودی ثابت . افقی کاهش میابد..درسته یا من قاطی کردم؟؟؟؟

شکلهای صفحه 75 و 151 سازه در معماری رو یه نیگا کن(در هر دو اگه خیز زیاد بشه مولفه عمودی ثابت ،افقی کاهش می یابد اینجا هم که گفته طول زنجیر زیاد شده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا