زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف خان
به نظرت وقتی الان فن 70 میزنم برا هنروساخت اوضاعم چطوری میشه؟
کلش بجز زبان 70 باشه می تونه رتبه بین 30 تا 18 بشه.ولی در کل به سختی سوال ربط داره.والا هنر ساخت تکنو که 40 نفر کلا برمی داره و اگه رتبه مناسب نبود هم مهم نیسوشما 70 بزنی تو هنر های ساخت می تونی تو معماری فن رو بالای 60 یا 70 بزنی.
من خودم خیلی خوندم ولی نمیشه گفت کافیه.2 تا غلط کافیه تا حداقل 10 نفر عقب بیفتی.پس سوالیی که مطمئنی بزن.
زبان بالای 60 می تونه درصداتو خیلی خیلی بالا ببره.50 هم خیلی خوبه.
سیستم ساختمانی رو بالای 80 یا 85 بزن.
ایستایی هم 70 کف نمرست یعنی 75 یا 85 خوبه.
اجزای فنی هم 75 کافیه.اونقدر از نشریه 55 و 92 و 2800 و مقررات ملی سوالای بی خود در میارن که همون 70 یا 75 کافیه.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه عذرا جون استادت گفته تو خیلی بچه ای نازییییی
فک کنم چون تک فرزندی خیلی نازنازی

نه استاد بیشوری بود ادمی بود که اهل چاپلوس خوشش می اومد نه کسی که کار کنه ،مثلا همکلاسی داشتم میرفتن درباره سرویس استاد نظر میدادن ،یا رنگ مو استاد ،استادم از ادم اب زیر کاه خوشش می اومد نه والا من هیچ وقت اهل زیر اب زدن کسی بودم و هر وقت هم کسی کارش بهم می افتاد کارش راه مینداختم ،یادم هم نمیاد هیچ وقت از هم کلاسی هام چیزی خواسته باشم همیشه هم سعی می کردم کار گروهی را تکی بردارم ولی بیشتر تلاش کنم به خدا که هیچ وقت نزاشتم کارم کمتر بقیه باشه ،هر وقت گروهی بود همه کارا روی خودم میفتاد از بس همه زیر کار در رو بودن
استادم به درست برخورد کردن و ادم بودن میگه بچگی

من تک دخترم ،ولی هیچ وقت توی عمرم لوس یا وابسته نبودمممممممم

به خدا مورد داشتیم میرفت ول میگشت و ......بعدش میرفت میگفت استاد من استرس دارم اخه میخوام کارم فوق العاده باشه ،بعدش مامان جونش زنگ میزد استاد و......(اخه هم شهری شون بود)
به خدا من یکبار شنیدم این را این قدر خندیدم گفتم مگه کودکستانه که مامانش زنگ میزنه:biggrin:

memare iran

عضو جدید
کلش بجز زبان 70 باشه می تونه رتبه بین 30 تا 18 بشه.ولی در کل به سختی سوال ربط داره.والا هنر ساخت تکنو که 40 نفر کلا برمی داره و اگه رتبه مناسب نبود هم مهم نیسوشما 70 بزنی تو هنر های ساخت می تونی تو معماری فن رو بالای 60 یا 70 بزنی.
من خودم خیلی خوندم ولی نمیشه گفت کافیه.2 تا غلط کافیه تا حداقل 10 نفر عقب بیفتی.پس سوالیی که مطمئنی بزن.
اجزای فنی هم 75 کافیه.اونقدر از نشریه 55 و 92 و 2800 و مقررات ملی سوالای بی خود در میارن که همون 70 یا 75 کافیه.

به نظرت الان همون روال معماری معماری که میخوندم بازم پیش ببرم یا تست های هنرو ساخت بزنم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال توی همه جا تا یادم میاد همه اش خوندیم که حلقه داخلی کششی و حلقه بیرونی فشاریه ولی انگار این اخرا که می خوندم توی فصل پوسته ها و گنبدهای لاملا و گنبد خورشید و تالار ایلنی اینها حلقه داخلی فشاری و بیرونی کششی جریان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از متخصصین اهل فن و ادب بیاد توضیح بده بگه بینیم واقعیت داره یا من اشتب کردم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیر یکسره همان تیر ساده است؟؟؟تو سوالای استاد ازمون اول نمودار نوشته!!
قوس سه مفصلی جهت کاهش تنش حرارتی نیست؟؟
تودرک نوشته مفصل جهت کاهش تنش و مقابله باخمش!
واینکه تیر لانه زنیوری برای مقابله با خمش و نیروی برشی ضعیف میکنه درسته؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سوالای فن هنرهای ساخت بالای 70 و سیستم بالای 80 میزنم معمولا اما دروس فنی معماری تو بهترین حالت 60 میزنم..و معمولا 40-50...:(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف جان روش binixتو کدوم کتابه؟؟
تو هیچ کتابی نیست.شاید تو کتاب تعامل تکنولوژی و معماری باشه که اونو من ندیدم.
این طور سوالا از مقالات میاد.من خودم اینو یه سال قبل تو اینترنت دیده بودم.مهاربندی برون محور و... اینطور چیزا که می گفتم هم از اینترنت بود.
چون احتمال این هست که از مطالب بروز سوال بدن هم هست.
دیگه دیدم نیاز مند مطلب هستید اینو بگم.
ما چند نوع گنبد می تونیم بسازیم:
1.با غشای پر شده از هوا و روش مش گذاری کنیم و بتن بریزیم که اصولا شاتکریت هم خوبه و هم با افزودن سیلیکا یا میکرو سیلیس ، مقاومت فشاری و خمشی عالیی پیدا می کنه.
2.باینی استار:یعنی با غشای پر شده از هوا و سازه مشبک فضایی ، ترجیحا ژئودزیک روش ساخته می شه.

3.BINIX که تخلخل داره واسه سبک بودنش اینطورشده و بتن مسلحه.سطوح تقسیم شونده حتما مثلثی و در کنار هم شش ضلعی هستند.

The first method of construction, called "Binix", was developed to reduce the amount of concrete necessary to build a ribbed dome structure while increasing its span. This method introduced an assembly of prefabricated elements, laid on top of a flat pneumatic system at ground level. These elements were positioned to provide the form-work for the reinforced concrete. The prefabricated steel was properly located between and within the forms and the concrete was poured in at ground level. The entire flat structure was then lifted up and shaped only by air pressure. This System may produce a large, hexagonal-based, monolithic, framed or ribbed dome structure, which may span up to 100 meters. A small Binix prototype was successfully built in Australia in 1976.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 5چرا؟؟میشه توضیح بدید ؟؟؟

پیوست ها

• Screenshot_2014-02-10-14-11-06.jpg
    Screenshot_2014-02-10-14-11-06.jpg
    17.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرت الان همون روال معماری معماری که میخوندم بازم پیش ببرم یا تست های هنرو ساخت بزنم؟
من خودم الان از هنر ساخت دلسرد شدم ، چون شنیدم بعضی دانشگاها مثل ماله من یک سال درمیان تکنو برمی داره.معماری رو که اصلا ول نکن ولی زیاد هم رو هنر ساخت وقت نذار.
هرکی که قبول می شه حتما یه ساله خونده و با دوماه درس خوندن نمی شه نتیجه اونو گرفت.منظورم تو نیستی ها ولی در کل ریسک بالایی داره.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال توی همه جا تا یادم میاد همه اش خوندیم که حلقه داخلی کششی و حلقه بیرونی فشاریه ولی انگار این اخرا که می خوندم توی فصل پوسته ها و گنبدهای لاملا و گنبد خورشید و تالار ایلنی اینها حلقه داخلی فشاری و بیرونی کششی جریان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از متخصصین اهل فن و ادب بیاد توضیح بده بگه بینیم واقعیت داره یا من اشتب کردم
حلقه سه گنبد لاملایی تو درک رفتار سازه ای متفاوتند.اسمشونو نمی دونم و عکساشونو بلدم.
سازه هوافشرده حتما یه حلقه فشاری و شاید خمشی دورش هست.
گنبد هایی که دورشون طاق زدن،یعنی حلقه فشاری گذاشتن ،اینو یادتون نره.یکیش همین ایتگاه لیون کالاتراوا
تو سقف چزخ دوچرخه ای هم حلقه وسط کششی و بیرونی فشاریه حتما.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هیچ کتابی نیست.شاید تو کتاب تعامل تکنولوژی و معماری باشه که اونو من ندیدم.
این طور سوالا از مقالات میاد.من خودم اینو یه سال قبل تو اینترنت دیده بودم.مهاربندی برون محور و... اینطور چیزا که می گفتم هم از اینترنت بود.
چون احتمال این هست که از مطالب بروز سوال بدن هم هست.
دیگه دیدم نیاز مند مطلب هستید اینو بگم.
ما چند نوع گنبد می تونیم بسازیم:
1.با غشای پر شده از هوا و روش مش گذاری کنیم و بتن بریزیم که اصولا شاتکریت هم خوبه و هم با افزودن سیلیکا یا میکرو سیلیس ، مقاومت فشاری و خمشی عالیی پیدا می کنه.
2.باینی استار:یعنی با غشای پر شده از هوا و سازه مشبک فضایی ، ترجیحا ژئودزیک روش ساخته می شه.

3.BINIX که تخلخل داره واسه سبک بودنش اینطورشده و بتن مسلحه.سطوح تقسیم شونده حتما مثلثی و در کنار هم شش ضلعی هستند.

The first method of construction, called "Binix", was developed to reduce the amount of concrete necessary to build a ribbed dome structure while increasing its span. This method introduced an assembly of prefabricated elements, laid on top of a flat pneumatic system at ground level. These elements were positioned to provide the form-work for the reinforced concrete. The prefabricated steel was properly located between and within the forms and the concrete was poured in at ground level. The entire flat structure was then lifted up and shaped only by air pressure. This System may produce a large, hexagonal-based, monolithic, framed or ribbed dome structure, which may span up to 100 meters. A small Binix prototype was successfully built in Australia in 1976.
ممنون عارف جان
من این سه استادو دوتاشو تستاشو زدم اولی 35دومی 28
چیکارکنم من اینطوری نمیزدم اصلا خیلی کم میشد یاغلطا 37اینا میشد
غلطای ازمون دومم فوق العاده زیاد بود
تو اقلیم گرم و مرطوب معتدل مرطوب مگه ظرفیت حرارتی کم انتخاب نمیکنن؟؟
چندروز پیش تو یکی از تستا خونده بودم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیر یکسره همان تیر ساده است؟؟؟تو سوالای استاد ازمون اول نمودار نوشته!!
قوس سه مفصلی جهت کاهش تنش حرارتی نیست؟؟
تودرک نوشته مفصل جهت کاهش تنش و مقابله باخمش!
واینکه تیر لانه زنیوری برای مقابله با خمش و نیروی برشی ضعیف میکنه درسته؟؟؟
تیر یکسره یعنی حداقل سه تا تکیه گاه داره و با تیر ساده فرق داره.تیر ساده یعنی دو تا تکیه گاه داره و 3 تا واکنش تکیه گاهی.تیر ساده هم نمی گن و تیر با تکیه گاه ساده می گن!من یه ماه قبل با یکی تو تاپیک فنی ، یه روز کلنجار رفتم تا بهش ثابت کنم تیر ساده نداریم و تیر با تکیه گاه ساده می گن.
--------------------------
قوس 3 مفصلی جهت کاهش تنش های ناشی از نشست و انبساط و انقباضه.
کتاب درک رفتار منبعه و پس هر چی بگه قبول کن و بی خیال صحتش شو.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون عارف جان
من این سه استادو دوتاشو تستاشو زدم اولی 35دومی 28
چیکارکنم من اینطوری نمیزدم اصلا خیلی کم میشد یاغلطا 37اینا میشد
غلطای ازمون دومم فوق العاده زیاد بود
تست های خوبی بود ولی واسه کنکور مناسب نبود ، چون دیدگاه یه استاد روش بود.
من خودم اولی رو با غلط زدم 72 که بی غلط می شد 81
دومی رو 76 و سومی رو هم 68.

3ehn4z!

عضو جدید
بچه ها میدونین برا اینکه تو کنکور حداقل 3 رقمی بیاریم چه درصدایی باید بزنیم ؟
با اینا میشه ؟
زبان 30
فن 40
تاریخ 40
درک 50
منظر 20

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیر یکسره یعنی حداقل سه تا تکیه گاه داره و با تیر ساده فرق داره.تیر ساده یعنی دو تا تکیه گاه داره و 3 تا واکنش تکیه گاهی.تیر ساده هم نمی گن و تیر با تکیه گاه ساده می گن!من یه ماه قبل با یکی تو تاپیک فنی ، یه روز کلنجار رفتم تا بهش ثابت کنم تیر ساده نداریم و تیر با تکیه گاه ساده می گن.
قوس 3 مفصلی جهت کاهش تنش های ناشی از نشست و انبساط و انقباضه.
کتاب درک رفتار منبعه و پس هر چی بگه قبول کن و بی خیال صحتش شو.
اره بخاطر اینکه زود زود تایپ میکردم تیرساده نوشتم تو سوال استاد بود نمودار خمشی برشی داده بود ی لحظه شک کردم نکنه تکیه گاه ساده تیر یکسره باشه با اینکه میدونستم فرق دارن باهم ..
اقلیم معتدل مرطوب و مغتدل گرم مصالح با ظرفیت حرارتی کم ؟؟؟چند روز پیش ی جا دیدم اما تو ازمون دوم استاد نوشته غلطه؟؟
واون سه مفصلی،هم ک گفتم نوشته غلطه ..اخه چرا !!؟

mahi bano

عضو جدید
بچه ها میدونین برا اینکه تو کنکور حداقل 3 رقمی بیاریم چه درصدایی باید بزنیم ؟
با اینا میشه ؟
زبان 30
فن 40
تاریخ 40
درک 50
منظر 20

یه سر اینجا بزن http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/451277-نتایج-ارشد-92-(-لطفا-جدول-را-تکمیل-کنید)/page35

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بخاطر اینکه زود زود تایپ میکردم تیرساده نوشتم تو سوال استاد بود نمودار خمشی برشی داده بود ی لحظه شک کردم نکنه تکیه گاه ساده تیر یکسره باشه با اینکه میدونستم فرق دارن باهم ..
اقلیم معتدل مرطوب و مغتدل گرم مصالح با ظرفیت حرارتی کم ؟؟؟چند روز پیش ی جا دیدم اما تو ازمون دوم استاد نوشته غلطه؟؟
واون سه مفصلی،هم ک گفتم نوشته غلطه ..اخه چرا !!؟
تو مرطوب و معتدل ----------و--------گرم و مرطوب از مصالح با ظرفیت حرارتی پایین و سبک استفاده می شه.
تو سرد و خشک ------------و--------گرم خشک هم از مصالح با ظرفیت بالا و سنگین استفاده می شه.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه نکته ! کدوم سازه نیاز به ستون داخلی ندارد ؟

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو مرطوب و معتدل ----------و--------گرم و مرطوب از مصالح با ظرفیت حرارتی پایین و سبک استفاده می شه.
تو سرد و خشک ------------و--------گرم خشک هم از مصالح با ظرفیت بالا و سنگین استفاده می شه.
پس درست گفتم ..ممنونم..پس ی نتیجه دیگه ازمون سه استاد بعضی جواباش غلطه ازجمله ازمون دومش جون تو اون ازمون گزینه صحیح ی عنوان گزینه غلط نوشتهربود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا