زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف سوال منم جواب بده گناه دارم خو ....
تو ییش تنیده کابل رو افقی می زارن و اول می کشن و بتن می ریزن. بعد گرفتن بتن ولش می کنن.
افقی گذاشتن این نوع سیستم بدلیل ایجاد خیز رو به بالا می باشد که با اومدن بار گسترده یکنواخت روی اون ، قوس افقی می شه.واسه آمفی تئاتر و جاهایی با دهانه زیاد ، بهترین سیستمه.
تو پس کشیده کابل رو تو غلاف بصورت قوسی طنابی میزارن و بتن می ریزن و بعد گرفتن بتن ، شروع به کشیدنش می کنن.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو جزوه معماری معاصر پارسه نوشته بود یکی از کاربرد های حمام ها در قدیم ایران این بوده که برای پسرانشون همسر انتخاب میکردن !:D
از صبح میرفتن حموم تا عصر !
با خودم گفتم بی خود نبوده این وقت میذاشتن معمارا واسش در کل جای مهمی بوده !:biggrin:
ولی دیگه پارسه نباید این نکته رو میگفت تو جزوش زشته به خدا !:love::love::love::w02:

نههههههههههههههههههههههههههههه..............مگه اینو نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟:w15::w15::w15::w15::w15::w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب 3 میشه ..ولی اخه چراااااااااااا:confused:
سایه رو کره و استوانه ، بصورت منحنی در میاد پس خطی ها غلطن.4حذف
هر قدر استوانه جلوتر از کناریش باشه ، طول سایش هم کمتره .1حذف
دو هم تابلوه چون سایه راستی اونطور در بیاد ، چپیش متقارن اونه ولی عمیق تر ، پس 2 هم حذف می شه.
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=193462&d=1391637309&thumb=1

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایه رو کره و استوانه ، بصورت منحنی در میاد پس خطی ها غلطن.4حذف
هر قدر استوانه جلوتر از کناریش باشه ، طول سایش هم کمتره .1حذف
دو هم تابلوه چون سایه راستی اونطور در بیاد ، چپیش متقارن اونه ولی عمیق تر ، پس 2 هم حذف می شه.
ممنوووووووووووووووووون....شدیدا در گیر بودم...میشه اینم بی زحمت توضیح بدین؟:redface:DSC06482.jpg

p.yari

عضو جدید
به خدا همینجوری نوشته دارم دنبال عین جملاتش میگردم 1

نه ببخشیدتو جزوه تنظیم شرایط ص 153 :
حمام به عنوان یک مکان گفت وشنود و مراکز اجتماعی خانم ها محسوب میشده وآخرین اخبار ویا انتخاب دختر جهت خواستگاری در این محل انجام میشده . در بعضی از مواقع استحمام خانم ها از یک صبح تا ظهر ویا بیشتر طول میکشیده.

:w23:
مامان کجا میری ؟

دارم میرم حموم !:w36::w42:
هوای منم داشته باش !

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام دوستان خدا قوت
عارف آقا میشه نکاتی که در مورد فن تو این تاپیک گذاشتی تو تاپیک نکات مهم م بذاری ممنوووووووووووووون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو باغ ایرانی اسلامی ،خصوصیت مهم چیه؟سوال دکتری 92
تقارن محوریه یا هندسه؟
اون یکی گزینه ها تقارن مرکزی و محوریت آبه.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو باغ ایرانی اسلامی ،خصوصیت مهم چیه؟سوال دکتری 92
تقارن محوریه یا هندسه؟
اون یکی گزینه ها تقارن مرکزی و محوریت آبه.
هندسه جامع تره
تو 2 که شکی نیست فشاریه ولی تو یک چون نیروها مورب وارد شدن زود فکر نکنین کششین چون با عضو های مورب منتقل می شن پس 1 صفر نیرویی.
ممنون ...بله.دقیقا همچین تست هایی رو نباید زود جواب داد ..

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااام صبحتون بخیر....:w30:
عاغاااااا یه درصد فکر کنید الان سر جلسه بودید و فردا هم کنکور معماری داشتید.....:w47::w37:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااام صبحتون بخیر....:w30:
عاغاااااا یه درصد فکر کنید الان سر جلسه بودید و فردا هم کنکور معماری داشتید.....:w47::w37:

سلام صبح بخیر عزیزمممم

میگم این تاپیک همش شده مربوط به فن :w06: خیلی خسته کننده شدههههه :w16:

یه سر به این سایت بزنید شاید به دردتون بخوره

http://www.darsiran.com/download/cat/87/1/

cna12

عضو جدید
اینجانب اصلا متوجّه نمی شم منبع زبان ارشد چیه... واقعا عجیب غریبه... تورو خدا اگه چیزه دیگه ای هم هست بگید بچه ها...هم 504 هم تافل و هم لغات چن سال کنکورارو و در عین حال 300-400 لغت متفرقه خوندم ولی بازم چیزای جدید می بینم
یکی نیس بگه عزیزه من ...من معمارم نه معلم زبان اگه از منبعی چیزی سوال در میاری خوب بگو...خداوکیلی اگه تافل بدم قبول می شم ولی این ارشد به غایت مخ فرسوده کنه
جمع کنید این بساط تزویر و ریا را

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باغ سنگی کرمانباغ سنگی در 40 کیلومتری سیرجان به سمت بافت در استان کرمان واقع است. خالق این اثر که بیشتر جنبه هنری دارد، پیرمردی کر و لال بوده که دیگر در قید حیات نیست.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

cna12

عضو جدید
اونایی که منظر نخوندن مثله من کم خوندندن مثله من میخوان درصد بالا بزنن مثله من دانلود کنید لذت ببرید برای ما هم دعا کنید و برای سازندش هم دعا کنید .....
http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://moeinsaljooghi.persiangig.com/other/%D8%A8%D8%A7%D8%BA%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.pdf

بابا دمت گرم به همچین چی احتیاج داشتم ...چقد هم خوش خط و لطیف

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا