مشاهده پیوست 193462میشه اینم توضیح بدین بچه ها؟
22222222222222222
مشاهده پیوست 193462میشه اینم توضیح بدین بچه ها؟
تو ییش تنیده کابل رو افقی می زارن و اول می کشن و بتن می ریزن. بعد گرفتن بتن ولش می کنن.عارف سوال منم جواب بده گناه دارم خو ....
جواب 3 میشه ..ولی اخه چراااااااااااا22222222222222222
گزینه 3 بود . آزمون مرکز.22222222222222222
تو جزوه معماری معاصر پارسه نوشته بود یکی از کاربرد های حمام ها در قدیم ایران این بوده که برای پسرانشون همسر انتخاب میکردن !
از صبح میرفتن حموم تا عصر !
با خودم گفتم بی خود نبوده این وقت میذاشتن معمارا واسش در کل جای مهمی بوده !
ولی دیگه پارسه نباید این نکته رو میگفت تو جزوش زشته به خدا !![]()
سایه رو کره و استوانه ، بصورت منحنی در میاد پس خطی ها غلطن.4حذفجواب 3 میشه ..ولی اخه چراااااااااااا![]()
به خدا همینجوری نوشته دارم دنبال عین جملاتش میگردم 1نههههههههههههههههههههههههههههه..............مگه اینو نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
گزینه 3 بود . آزمون مرکز.
گزینه 2 وقتی درسته که دو تا قطاع موازی بودن ولی اینجا متقارنن.به نظر تو درسته؟؟؟؟؟نور از چپه یا راست؟؟؟
گزینه 2 می شه؟ممنوووووووووووووووووون....شدیدا در گیر بودم...میشه اینم بی زحمت توضیح بدین؟مشاهده پیوست 193465
به خدا همینجوری نوشته دارم دنبال عین جملاتش میگردم 1
جواب 2 میشه......1به این خاطر حذفه که فرم پایدار ر و به هم نمی زنه؟گزینه 2 می شه؟
تو 2 که شکی نیست فشاریه ولی تو یک چون نیروها مورب وارد شدن زود فکر نکنین کششین چون با عضو های مورب منتقل می شن پس 1 صفر نیرویی.جواب 2 میشه......1به این خاطر حذفه که فرم پایدار ر و به هم نمی زنه؟
به اینکه ممکنه تست غلط باشه هم فکر کنید.جواب 2 میشه......1به این خاطر حذفه که فرم پایدار ر و به هم نمی زنه؟
تو باغ ایرانی اسلامی ،خصوصیت مهم چیه؟سوال دکتری 92
تقارن محوریه یا هندسه؟
اون یکی گزینه ها تقارن مرکزی و محوریت آبه.
هندسه جامع ترهتو باغ ایرانی اسلامی ،خصوصیت مهم چیه؟سوال دکتری 92
تقارن محوریه یا هندسه؟
اون یکی گزینه ها تقارن مرکزی و محوریت آبه.
ممنون ...بله.دقیقا همچین تست هایی رو نباید زود جواب داد ..تو 2 که شکی نیست فشاریه ولی تو یک چون نیروها مورب وارد شدن زود فکر نکنین کششین چون با عضو های مورب منتقل می شن پس 1 صفر نیرویی.
سلاااااااام صبحتون بخیر....
عاغاااااا یه درصد فکر کنید الان سر جلسه بودید و فردا هم کنکور معماری داشتید.....![]()
سلاااااااام صبحتون بخیر....
عاغاااااا یه درصد فکر کنید الان سر جلسه بودید و فردا هم کنکور معماری داشتید.....![]()
عزیزم نترس من و دوستمم اینجاییمچه عجب یکی پیدا شدخیلی خوشحال شدم حس اونی رو الان دارم که توی یه کشور غریب یه هموطن خودش رو میبینه
![]()
مرسییییییی...جقد سوررئالباغ سنگی کرمانباغ سنگی در 40 کیلومتری سیرجان به سمت بافت در استان کرمان واقع است. خالق این اثر که بیشتر جنبه هنری دارد، پیرمردی کر و لال بوده که دیگر در قید حیات نیست.
اونایی که منظر نخوندن مثله من کم خوندندن مثله من میخوان درصد بالا بزنن مثله من دانلود کنید لذت ببرید برای ما هم دعا کنید و برای سازندش هم دعا کنید .....
http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://moeinsaljooghi.persiangig.com/other/%D8%A8%D8%A7%D8%BA%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.pdf