8 تا بود دیگه؟بچه ها یکی لطف کنه اعضای صفر اینو علامت بزنه.......
![]()
8 تا بود دیگه؟بچه ها یکی لطف کنه اعضای صفر اینو علامت بزنه.......
![]()
8 تا بود دیگه؟
آره عارف جان فقط یه علامت بزن برام اگه زحمتی نیست......![]()
8 تا بود دیگه؟
منم 9تا شمردم9 تاست
منم 9تا شمردم![]()
من اینارو معمولا یکی کم یا یکی زیاد میشمرم![]()
بیا ...8میشه .........
اینم حل منمهندس اگر جوابشو داری برامون بذار
دوباره شمردم شد 7 تا
7 شد.... 9 شد.... اما 8 نشد :|
این دفه بشمارم فکر کنم فقط تکیه گاه میمونهباز جای امیدواریه .......یه بار دیگه قشنگ بشمار ببین 10 نمیشه![]()
444444444444444444444
باز جای امیدواریه .......یه بار دیگه قشنگ بشمار ببین 10 نمیشه![]()
اینم حل منمهندس اگر جوابشو داری بذار
این دفه بشمارم فکر کنم فقط تکیه گاه میمونه
نخواستیم بابا قیدشو زدیم.... سوال بعد![]()
گره پایین نگا کن دو عضویه بهشم نیرو وارد نشده پس صفر نیروی میشهجوابشو زده 8تا تشریحی نیست...........فقط اون عضو سمت راست که نیرو تو راستاش وارد شده چرا صفر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دفه بشمارم فکر کنم فقط تکیه گاه میمونه
نخواستیم بابا قیدشو زدیم.... سوال بعد![]()
سانتیاگو این روزا کم پیدایی؟
دوست عزیز فکر کنم اشتباه جواب دادی ، اون عضو هایی که به تکیه گاه وصل هستند که اصلا صفر نمیشه !اینم حل منمهندس اگر جوابشو داری بذار
بچه ها من اینارو پیدا کردم... میشه بقیش رو بگین چرا؟مشاهده پیوست 193454
سلام - دوستان خسته نباشید در این لحظات وقت اضافه : کسی میتونه جواب صحیح این تست رو برام توضیح بده به طور تشریحی : سوال : کدام گزینه از مزایای استفاده از شبکه های فضایی محسوب نمی شود ؟ 1) تقسیم بار ها- اجزای مدولار 2) هندسه منظم - امکان نصب تاسیسات 3)مقاومت در برابر آتش سوزی - هزینه کمتر 4) سهولت نصب - آزادی در انتخاب محل تکیه گاه
با تشکر
چون فلزی هستند و پوشش ندارن مقاومتشون در برابر آتش کمهسلام - دوستان خسته نباشید در این لحظات وقت اضافه : کسی میتونه جواب صحیح این تست رو برام توضیح بده به طور تشریحی : سوال : کدام گزینه از مزایای استفاده از شبکه های فضایی محسوب نمی شود ؟ 1) تقسیم بار ها- اجزای مدولار 2) هندسه منظم - امکان نصب تاسیسات 3)مقاومت در برابر آتش سوزی - هزینه کمتر 4) سهولت نصب - آزادی در انتخاب محل تکیه گاه
با تشکر
سلام - دوستان خسته نباشید در این لحظات وقت اضافه : کسی میتونه جواب صحیح این تست رو برام توضیح بده به طور تشریحی : سوال : کدام گزینه از مزایای استفاده از شبکه های فضایی محسوب نمی شود ؟ 1) تقسیم بار ها- اجزای مدولار 2) هندسه منظم - امکان نصب تاسیسات 3)مقاومت در برابر آتش سوزی - هزینه کمتر 4) سهولت نصب - آزادی در انتخاب محل تکیه گاه
با تشکر