برای این یه هفته آخر واسه مرور فن به غیر از تستهای سراسری تستای چه موسسه ای رو توصیه می کنی؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنی.بچه ها هر چی سوال فن دارین بیاین بگین که من کمکتون می کنم!!!!!!!!!!!!
جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.دوست عزيز ex5*ser
من براي گرايش مطالعات خوندم،فن رو كم خوندم،براي اين وقت اضافي اي كه هست چه منبعي رو بهم پيشنهاد ميدي؟
بچه ها آزمونهای که قولش داده بودم رسید دوستم زحمت کشید رفت از پروفایلم آپلود کرد براتون
چقد خوبه که آدم یه دوست داشته باشه که هم سنش باشه که اون دوستش مدیر باشه مهم تر از همه اینکه اسمشم نفیسه باشهآخه نفیسه ها خیلیییییییییی کم ن
![]()
جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.
سازه بتنی مرکز معماری که تو تاپیک معماریه.یک تا دو سوال.
طراحی لرزه ای کزازی.2 تا سوال حتما میاد
تست تالیفی نزن که بدرد نمی خوره.کنکور سال های 90-91-92 بهمراه دکتری 90-91-92 رو بزن و همه گزینه ها رو بررسی کن.چون همون سوال میاد.تست چی؟ غیر از سراسری تستای کدوم موسسه واسه فن خوبه؟
شاید دی.یه سوال... اگه کسی میدونه لطفا بگه
دیوار جنوبی بیشترین پرتو آفتاب رو چه زمانی دریافت میکنه؟ آذر یا دی؟
پس قرار بود جواب دکترارو بدی ساعتد12از صبح اینترنتم قطع بود ، الان که خبر تعویق رو دیدم خیلی خوشحال شدم!خیلی خوشحالم!!!!!!!!!!!!!!
می شینم معاصر و جهان و منظر می خونم!
![]()
الان شروع کنم.اینترنتم قطع بود.پس قرار بود جواب دکترارو بدی ساعتد12
شاید دی.
تست تالیفی نزن که بدرد نمی خوره.کنکور سال های 90-91-92 بهمراه دکتری 90-91-92 رو بزن و همه گزینه ها رو بررسی کن.چون همون سوال میاد.
مثلا هر سال باید از فرودگاه دالاس یا گنبد لاملا یا پل الا میلو سوال بیاد.
یا از ساختمان بورس و بانک فدرال .این سوالا رو از کتاب پیدا کنی و روشون فوکوس کنی خوب نتیجه می گیری.
سوال دکتری 92 یا 91 امسال تو معماری میاد مطمئن باش.
آخه پرتو تابش خورشید تو دی ، مایل تر از آذره و بیشتر به سطح جنوبی می تابه واسه همین دی بهتره.شایدم آذز!
کارتا که اینترنتیه-تازه به دلیل تعویق آزمون هفته آینده دوباره لینکش فعال میشهبچه ها سلام. اول ارزوی موفقیت دارم برای همتون. دوم اینکه من بخاطر شرایطم نتونستم کارت بگیرم. باید چیکار کنم؟؟ تهران هم نیستم که حضوری برم. راهنماییم میکنید؟
یه سوال... اگه کسی میدونه لطفا بگه
دیوار جنوبی بیشترین پرتو آفتاب رو چه زمانی دریافت میکنه؟ آذر یا دی؟
آذر ...فک کنم یه جا خونده بودم....
سلااااااااااااااااااااااااام....
تبریک به همه گی.........................من که از خوشحالی این شکلی شدم..
بچه ها کتابی نیست که جوابای دکترا باشه؟
جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.
سازه بتنی مرکز معماری که تو تاپیک معماریه.یک تا دو سوال.
طراحی لرزه ای کزازی.2 تا سوال حتما میاد
21-ببینید این سوال نشانه حماقت طرفه!جوابش هم 1 می شه و هم 4.پیچش یعنی برش خمشی.
22-3
23-همشون.خاک تو سر سوال دادنشون!همشون تو جای خودشون بسته به ارتفاع و نوع سیستمشون مفید هستن.من بودم اینو تو کنکور نمی زدم.
24-1
25-3
26-4
27-4
28-2احجام افلاطونی یعنی تعداد وجوه مساوی با رئوس باشن.
29-3
30-2
31-4
32-4
33-4
34-3
36-1
38-4
59-3
60-1
61-4
62-2
63-3
64-1
66-4
67-3
68-4
69-1
70-3
71-3
72-4
در ضمن این سوال تاریخ هم جوابش چی می شه؟58-4؟
من فاستر هستم باران!حالا دیگه شک ام تبدیل به یقیق شد و مطمئن شدم که خود گلابچی هستیخب میشه یه چند تای دیگه هم بگی تا خیالم از بابت فن راحت بشه
![]()