زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrnaz.architec

عضو جدید
اورایاد...
سلام به همه ،میبینم که بازم ما بچه های شمال منبع خیر و خوشی شدیم برای بقیه خالا برید بخونید بعد از هر یه ساعت درس خوندن دعا کنید به جون شمالی ها ،بیچاره اونجاهایی که 3متر برف اومده انقد برف پارو کردن که دیگه حال ندارن،همگی موفق باشید،ماهم همچنان به دعا برای شما ادامه میدیم:w40::w40::w40::w14::w14::w14:

15434

عضو جدید
دوست عزيز ex5*ser
من براي گرايش مطالعات خوندم،فن رو كم خوندم،براي اين وقت اضافي اي كه هست چه منبعي رو بهم پيشنهاد ميدي؟

mahi bano

عضو جدید
بچه ها هر چی سوال فن دارین بیاین بگین که من کمکتون می کنم!!!!!!!!!!!!
برای این یه هفته آخر واسه مرور فن به غیر از تستهای سراسری تستای چه موسسه ای رو توصیه می کنی؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنی.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز ex5*ser
من براي گرايش مطالعات خوندم،فن رو كم خوندم،براي اين وقت اضافي اي كه هست چه منبعي رو بهم پيشنهاد ميدي؟
جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.
سازه بتنی مرکز معماری که تو تاپیک معماریه.یک تا دو سوال.
طراحی لرزه ای کزازی.2 تا سوال حتما میاد

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها آزمونهای که قولش داده بودم رسید دوستم زحمت کشید رفت از پروفایلم آپلود کرد براتون
چقد خوبه که آدم یه دوست داشته باشه که هم سنش باشه که اون دوستش مدیر باشه مهم تر از همه اینکه اسمشم نفیسه باشه :w40::w40: آخه نفیسه ها خیلیییییییییی کم ن ;)

یاشاسین آذربایجان

مرسی لطف کردی

mahi bano

عضو جدید
جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.

تست چی؟ غیر از سراسری تستای کدوم موسسه واسه فن خوبه؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تست چی؟ غیر از سراسری تستای کدوم موسسه واسه فن خوبه؟
تست تالیفی نزن که بدرد نمی خوره.کنکور سال های 90-91-92 بهمراه دکتری 90-91-92 رو بزن و همه گزینه ها رو بررسی کن.چون همون سوال میاد.
مثلا هر سال باید از فرودگاه دالاس یا گنبد لاملا یا پل الا میلو سوال بیاد.
یا از ساختمان بورس و بانک فدرال .این سوالا رو از کتاب پیدا کنی و روشون فوکوس کنی خوب نتیجه می گیری.
سوال دکتری 92 یا 91 امسال تو معماری میاد مطمئن باش.

Art & Design

عضو جدید
یه سوال... اگه کسی میدونه لطفا بگه
دیوار جنوبی بیشترین پرتو آفتاب رو چه زمانی دریافت میکنه؟ آذر یا دی؟

fereshte1111

عضو جدید
بچه ها سلام. اول ارزوی موفقیت دارم برای همتون. دوم اینکه من بخاطر شرایطم نتونستم کارت بگیرم. باید چیکار کنم؟؟ تهران هم نیستم که حضوری برم. راهنماییم میکنید؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تست تالیفی نزن که بدرد نمی خوره.کنکور سال های 90-91-92 بهمراه دکتری 90-91-92 رو بزن و همه گزینه ها رو بررسی کن.چون همون سوال میاد.
مثلا هر سال باید از فرودگاه دالاس یا گنبد لاملا یا پل الا میلو سوال بیاد.
یا از ساختمان بورس و بانک فدرال .این سوالا رو از کتاب پیدا کنی و روشون فوکوس کنی خوب نتیجه می گیری.
سوال دکتری 92 یا 91 امسال تو معماری میاد مطمئن باش.

دکتری 90 سوالاش شما داری؟

saghi23

عضو جدید
بچه ها سلام. اول ارزوی موفقیت دارم برای همتون. دوم اینکه من بخاطر شرایطم نتونستم کارت بگیرم. باید چیکار کنم؟؟ تهران هم نیستم که حضوری برم. راهنماییم میکنید؟
کارتا که اینترنتیه-تازه به دلیل تعویق آزمون هفته آینده دوباره لینکش فعال میشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه حالا که خدا بهمون لطف کرده یک جوان مرد پیدا بشه سوالات فن با پاسخ نامه مال 92و91و 90 +دکتری 92 و 91 یک کاریش کنیم حداقل دمشون گرم شاید 5تا ازش تکراری دادن ما هم دعاشون میکنم

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااام....
تبریک به همه گی.........................من که از خوشحالی این شکلی شدم..:w42::w21:
بچه ها کتابی نیست که جوابای دکترا باشه؟

• Like
واکنش ها: imah

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما تاریخ معماری اسلامی کشورهای همسایه را یمخونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بناهاشون را حفظ میکنید منظورم سمرقند نیست ها چه میدونم اسپانیا و افریقا و ترکیه و اینهاست اونا را هم عکس و پلان هاشون حفظ می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااام....
تبریک به همه گی.........................من که از خوشحالی این شکلی شدم..:w42::w21:
بچه ها کتابی نیست که جوابای دکترا باشه؟

نمی دونم دوست عزیز والا ظاهرا که دکترا بدون جواب هستش نگران نباش تا فردا فک می کنم رفقا جوابها را میدن و روشون بحث میکنیم خودمون جواب مینویسیم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
21-ببینید این سوال نشانه حماقت طرفه!جوابش هم 1 می شه و هم 4.پیچش یعنی برش خمشی.
22-3
23-همشون.خاک تو سر سوال دادنشون!همشون تو جای خودشون بسته به ارتفاع و نوع سیستمشون مفید هستن.من بودم اینو تو کنکور نمی زدم.
24-1
25-3
26-4
27-4
28-2احجام افلاطونی یعنی تعداد وجوه مساوی با رئوس باشن.
29-3
30-2
31-4
32-4
33-4
34-3
36-1
38-4
59-3
60-1
61-4
62-2
63-3
64-1
66-4
67-3
68-4
69-1
70-3
71-3
72-4
در ضمن این سوال تاریخ هم جوابش چی می شه؟58-4؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا دیگه شک ام تبدیل به یقیق شد و مطمئن شدم که خود گلابچی هستی :biggrin: خب میشه یه چند تای دیگه هم بگی تا خیالم از بابت فن راحت بشه :w11:

aytakin69

عضو جدید
21-ببینید این سوال نشانه حماقت طرفه!جوابش هم 1 می شه و هم 4.پیچش یعنی برش خمشی.
22-3
23-همشون.خاک تو سر سوال دادنشون!همشون تو جای خودشون بسته به ارتفاع و نوع سیستمشون مفید هستن.من بودم اینو تو کنکور نمی زدم.
24-1
25-3
26-4
27-4
28-2احجام افلاطونی یعنی تعداد وجوه مساوی با رئوس باشن.
29-3
30-2
31-4
32-4
33-4
34-3
36-1
38-4
59-3
60-1
61-4
62-2
63-3
64-1
66-4
67-3
68-4
69-1
70-3
71-3
72-4
در ضمن این سوال تاریخ هم جوابش چی می شه؟58-4؟

من یه پیشنهاد دارم تو یه تاپیک جدا میذاری اینارو ممکنه خیلیا نبینن اخه هی تعداد صفحه ها زیاد میشه....البته اگه امکانش هس...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا دیگه شک ام تبدیل به یقیق شد و مطمئن شدم که خود گلابچی هستی :biggrin: خب میشه یه چند تای دیگه هم بگی تا خیالم از بابت فن راحت بشه :w11:
من فاستر هستم باران!
سیستم های نوین رو با سازه مشبک و ساختار +مهندس رو هم بخونین هر کدوم یکی میاد.

mitra2470

عضو جدید
عارف این ترتیب سقفو هم اگه میدونی بگو،صبح نبودی بعدشم که تاپیک شلوغ پلوغ شد.الان مثل آخر مهمونیه که دیگه همه رفتن کارا تموم شده و میتونی اروم بشینی و استراحت کنی:D
واسه ترتیب عایق سقف اول سازه اصلی بعد عایق حرارتی یا اول حرارتی بعد سازه سقف؟؟
کنکاش نوشته حرارتی زیر سقف ولی کزازی برعکسشو گفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا