زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

simin_sm

کاربر فعال
بچه ها ا ا ا ا ا به نظرتون امکانش هست به خاطر برف شمال ازمون رو یه هفته عقب بندازن.......نخندینا ا ا ا ا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ا ا ا ا ا به نظرتون امکانش هست به خاطر برف شمال ازمون رو یه هفته عقب بندازن.......نخندینا ا ا ا ا

منم ب اون فک کرده بودم البته ی حالت دیگه اش ک مثلن سرجلسه زلزله بشه آنوقت دوبار امتحان میگیرن؟!!!؟؟حح

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اینو گفته 1 درسته امامن میگم 4 میشه........... چرا آخه؟؟
مشاهده پیوست 192876

من هم 4 زدم بعد رفتم دیدم 1 زده با اون توضیح مسخرش اه اه اه

4 اصلا نمیشه....دست خودتو مشت کن.......حالتی که یه چیزی میخوای بلند کنی.......جدا از نیروهایی که به این قسمت وارد میشه راحترین حالت یه دسته Aمیتونه باشه

خدابا با این سوالای درک آخر و عاقبتونو بخیر کن :w06::wallbash::wallbash::wallbash:

simin_sm

کاربر فعال
تو هم شمالی هستی؟؟:D نه امکان نداره !!!

نه شمالی نیستم....از اقوام شمال هستن.....
اون کسایی که تو روستای دور افتاده شمال هستن....جاده هم بستس...مخصوصا کسایی که فردا امتحان دارن چه جوری برن امتحان بدن ؟؟؟
حالا ما که دوست داریم یه هفته عقب بیفته هیییییییییییییچ...خخخخخخخخخخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه شمالی نیستم....از اقوام شمال هستن.....
اون کسایی که تو روستای دور افتاده شمال هستن....جاده هم بستس...مخصوصا کسایی که فردا امتحان دارن چه جوری برن امتحان بدن ؟؟؟
حالا ما که دوست داریم یه هفته عقب بیفته هیییییییییییییچ...خخخخخخخخخخخخ

یادمه یه زمانی زلزله اومده بود یه منطقه ای بعد کنکوریاشو با هلیکوفتر فرستادن سر جلسه ....
خدا کنه یه فرجی بشه ما یه هفته بیشتر بخونیم
هر چند که من بازم تموم نمیکنم ......:biggrin:

mh.memar

عضو جدید
اخبار جدید!! (کنکور ارشد برگزار می شود!)

جزئیات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 اعلام شد

» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 92111510711
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲

مشاورعالی سازمان سنجش و آموزش پزشکی گفت: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 فردا چهارشنبه (شانزدهم بهمن ماه) در دو نوبت صبح و عصر در ساعت‌های 8 و 14:30 برگزار می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر افزود: در آزمون ورودی دوره‌های ارشد ناپیوسته 93 تعداد 950 هزار و 943 داوطلب در 136 کد رشته ثبت‌نام نموده‌اند و تا ساعت 8 صبح امروز 670 هزار داوطلب نسبت به دریافت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون اقدام کرده‌اند.

وی تاکید کرد: به کلیه داوطلبانی که برای دریافت پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نکرده‌اند توصیه می‌شود هر چه سریعتر برای دریافت پرینت کارت ورود به جلسه و برگه راهنمای آزمون مربوطه اقدام کنند.

به گفته مشاورعالی سازمان سنجش، بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 در هفت کد رشته امتحانی در 36 کد رشته شامل کد رشته‌های امتحانی 1122، 1124، 1134، 1142، 1156، 1157 و 1257 با تعداد 176 هزار و 457 داوطلب که از این تعداد 80 هزار و 323 نفر زن و 96 هزار و 152 نفر مرد می‌باشند، از بعدازظهر فردا 16 بهمن 92 در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود.

توکلی ادامه داد: علاوه بر این آزمون 9 کد رشته امتحانی شامل کد رشته‌های 1102، 1126، 1130، 1154، 1155، 1263، 1264، 1283 و 1287 با تعداد 165 هزار و 613 داوطلب که از این تعداد 61 هزار و 461 نفر زن و 14 هزار و 152 نفر مرد می‌باشند، از بعدازظهر فردا (چهارشنبه) 16 بهمن 92 در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود.

وی در مورد نحوه شروع فرآیند برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 خاطرنشان کرد: این آزمون از فردا صبح ساعت 8 و درب‌های حوزه امتحانی در نوبت صبح فردا رأس ساعت 7:30 و در نوبت عصررأس ساعت 14 بسته خواهد شد.

مشاورعالی سازمان سنجش تصریح کرد: پس از بسته شدن درب‌های سالن‌های امتحانی در دو نوبت صبح و عصر آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از ورود کلیه داوطلبانی که تاخیر کرده‌اند، جلوگیری می‌شود.

آزمون کارشناسی ارشد در گیلان همزمان با 60 شهرستان بزرگ کشور برگزار می‌شود

کد خبر: 92111510732
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۱

مسوول روابط عمومی دانشگاه گیلان خبر داد: آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 همزمان با 60 شهرستان بزرگ کشور در روزهای 16 ، 17 و 18 بهمن ماه در شهرستان رشت و لاهیجان برگزار می شود.

سعید رهسپار درگفت وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه گیلان، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 93 ، اظهارکرد: علارغم بارش برف و یخبندان، آزمون کارشناسی ارشد سال 93 برگزار می شود.

مسوول روابط عمومی دانشگاه گیلان افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 همزمان با 60 شهرستان بزرگ کشور در روزهای 16 ، 17 و 18 بهمن ماه در شهرستان رشت و لاهیجان برگزار می شود.

وی تاکید کرد: این آزمون مطابق زمانبندی اعلام شده همزمان با سراسر کشور برگزار می شود، همچنین جهت رفاه دانشجویان سرویس ایاب و ذهاب در میدان مصلی (توشیبا) مستقر هستند.

تعطیلی دانشگاه گیلان به علت بارش برف

» سرویس: دانشگاه و حوزه - صنفي، دانشجويي
کد خبر: 92111510775
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲

دانشگاه گیلان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه به علت بارش برف و یخبندان تعطیل است.

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران ، معاونت آموزشی دانشگاه گیلان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به بارش برف و یخبندان و آمادگی جهت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، تمامی فعالیت های آموزشی دانشگاه گیلان 15 و 16 بهمن ماه تعطیل است.

همچنین بخش‌های اداری دانشگاه گیلان طی این دو روز از ساعت 9 صبح الی 13.30 عصر آماده ارائه خدمات به دانشگاهیان است. البته آزمون کارشناسی ارشد مطابق زمانبندی اعلام شده همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

وضعیت آزمون ارشد در گیلان‌ و مازندران

کد خبر: 92111510400
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها از فردا در حالی در سراسر کشور آغاز می‌شود که جمعی از داوطلبان آزمون در استان‌های گیلان و مازندران که گرفتار برف شدید و کولاک و مشکلات ناشی از آن هستند، خواستار تغییر زمان آزمون در این دو استان شدند .

ابراهیم خدایی – رییس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه در حال حاضر برگزاری آزمون ارشد در این استان‌ها همانند سایر استان‌های کشور به قوت خود باقی است، گفت: فعلا تصمیم خاصی در این باره اتخاذ نکرده‌ایم و پس از گرفتن گزارش نهایی از وضعیت استان، درباره برگزاری آزمون تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
وی افزود: چنانچه قرار باشد زمان آزمون تغییر کند و یا تغییرات دیگری ایجاد شود، به صورت سراسری از طریق رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد.
رئیس سازمان سنجش ادامه داد: پس از گرفتن گزارشات نهایی از سازمان هواشناسی کشور، در این باره اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکسین
میدونین قضیه چی بود من مرکز ول کردم اکسین ثبت نام کردم !!! یه سال پیش با دوستام قرار گذاشتم که هر کدوممون توی یه موسسه ثبت نام کنه که سوالات همه موسسه ها داشته باشیم بعد من رفتم اکسین ثبت نام کردم ولی بقیه ترک تحصیل کردن 2تاشونم ازدواج کرد 3 تاشونم شرکت زدن اونجا مگس میپرونن خلاصه من موندم و اکسین هیییییی :cry:

simin_sm

کاربر فعال
سه خبر جدید!!

مشاورعالی سازمان سنجش و آموزش پزشکی گفت: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 فردا چهارشنبه (شانزدهم بهمن ماه) در دو نوبت صبح و عصر در ساعت‌های 8 و 14:30 برگزار می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر افزود: در آزمون ورودی دوره‌های ارشد ناپیوسته 93 تعداد 950 هزار و 943 داوطلب در 136 کد رشته ثبت‌نام نموده‌اند و تا ساعت 8 صبح امروز 670 هزار داوطلب نسبت به دریافت پرینت کارت ورود به جلسه آزمون اقدام کرده‌اند.

وی تاکید کرد: به کلیه داوطلبانی که برای دریافت پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نکرده‌اند توصیه می‌شود هر چه سریعتر برای دریافت پرینت کارت ورود به جلسه و برگه راهنمای آزمون مربوطه اقدام کنند.

به گفته مشاورعالی سازمان سنجش، بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 در هفت کد رشته امتحانی در 36 کد رشته شامل کد رشته‌های امتحانی 1122، 1124، 1134، 1142، 1156، 1157 و 1257 با تعداد 176 هزار و 457 داوطلب که از این تعداد 80 هزار و 323 نفر زن و 96 هزار و 152 نفر مرد می‌باشند، از بعدازظهر فردا 16 بهمن 92 در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود.

توکلی ادامه داد: علاوه بر این آزمون 9 کد رشته امتحانی شامل کد رشته‌های 1102، 1126، 1130، 1154، 1155، 1263، 1264، 1283 و 1287 با تعداد 165 هزار و 613 داوطلب که از این تعداد 61 هزار و 461 نفر زن و 14 هزار و 152 نفر مرد می‌باشند، از بعدازظهر فردا (چهارشنبه) 16 بهمن 92 در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود.

وی در مورد نحوه شروع فرآیند برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 خاطرنشان کرد: این آزمون از فردا صبح ساعت 8 و درب‌های حوزه امتحانی در نوبت صبح فردا رأس ساعت 7:30 و در نوبت عصررأس ساعت 14 بسته خواهد شد.

مشاورعالی سازمان سنجش تصریح کرد: پس از بسته شدن درب‌های سالن‌های امتحانی در دو نوبت صبح و عصر آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از ورود کلیه داوطلبانی که تاخیر کرده‌اند، جلوگیری می‌شود.

مسوول روابط عمومی دانشگاه گیلان خبر داد: آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 همزمان با 60 شهرستان بزرگ کشور در روزهای 16 ، 17 و 18 بهمن ماه در شهرستان رشت و لاهیجان برگزار می شود.

سعید رهسپار درگفت وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه گیلان، درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 93 ، اظهارکرد: علارغم بارش برف و یخبندان، آزمون کارشناسی ارشد سال 93 برگزار می شود.

مسوول روابط عمومی دانشگاه گیلان افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 همزمان با 60 شهرستان بزرگ کشور در روزهای 16 ، 17 و 18 بهمن ماه در شهرستان رشت و لاهیجان برگزار می شود.

وی تاکید کرد: این آزمون مطابق زمانبندی اعلام شده همزمان با سراسر کشور برگزار می شود، همچنین جهت رفاه دانشجویان سرویس ایاب و ذهاب در میدان مصلی (توشیبا) مستقر هستند.

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران ، معاونت آموزشی دانشگاه گیلان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به بارش برف و یخبندان و آمادگی جهت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، تمامی فعالیت های آموزشی دانشگاه گیلان 15 و 16 بهمن ماه تعطیل است.

همچنین بخش‌های اداری دانشگاه گیلان طی این دو روز از ساعت 9 صبح الی 13.30 عصر آماده ارائه خدمات به دانشگاهیان است. البته آزمون کارشناسی ارشد مطابق زمانبندی اعلام شده همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

چه زرنگ شدن....حالا مسئله دیگه بود....

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون درسته روز آخر من فقط تست درک بزنم؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون درسته روز آخر من فقط تست درک بزنم؟

سوووواااا للل منم هست؟،روز آخر چیکار کنیم کلن هیچی نخونیم یا تست درک ؟؟
البته من میخاستم منظرم بخونم کدوم منظر یا تست درک یا هیجکدام !؟

اصلن نمیخام کنکورو عقب بندازن واقعا نمیکشم بازم بشینم بخونم بااینکه تو بعضی درسا واقعا نیاز دارم

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرف ندا رو دقیقا تو ص 111 درک رفتار سازه نوشته (در یک دهانه مستطیلی تیرها در دهانه کوچکتر و تیرچه ها در دهانه بزرگتر به کار می روند.) ولی تا جایی که ما تو ساختمونا دیدیم برعکسشه که:confused:

اره دقیقا این توی درک رفتار سازه ها نوشته و توی جزوه سروش جون هم همین گفته

mehrnaz.architec

عضو جدید
اخبار جدید!! (کنکور ارشد برگزار می شود!)

وضعیت آزمون ارشد در گیلان‌ و مازندران

کد خبر: 92111510400
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها از فردا در حالی در سراسر کشور آغاز می‌شود که جمعی از داوطلبان آزمون در استان‌های گیلان و مازندران که گرفتار برف شدید و کولاک و مشکلات ناشی از آن هستند، خواستار تغییر زمان آزمون در این دو استان شدند .

ابراهیم خدایی – رییس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه در حال حاضر برگزاری آزمون ارشد در این استان‌ها همانند سایر استان‌های کشور به قوت خود باقی است، گفت: فعلا تصمیم خاصی در این باره اتخاذ نکرده‌ایم و پس از گرفتن گزارش نهایی از وضعیت استان، درباره برگزاری آزمون تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
وی افزود: چنانچه قرار باشد زمان آزمون تغییر کند و یا تغییرات دیگری ایجاد شود، به صورت سراسری از طریق رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد.
رئیس سازمان سنجش ادامه داد: پس از گرفتن گزارشات نهایی از سازمان هواشناسی کشور، در این باره اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

اورایاد....
سلام ،واقعا خیلی نامردیه،تو بعضی شهرهای گیلان 3متر برف اومده بچه هایی که نشستن خوندن حقشون ضایع میشه،حالا ماها هم ک تو رشتیم فقط حدود 70سانت باریده معلوم نیست بتونیم بریم چون همینجور داره میباره

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوووواااا للل منم هست؟،روز آخر چیکار کنیم کلن هیچی نخونیم یا تست درک ؟؟
البته من میخاستم منظرم بخونم کدوم منظر یا تست درک یا هیجکدام !؟

اصلن نمیخام کنکورو عقب بندازن واقعا نمیکشم بازم بشینم بخونم بااینکه تو بعضی درسا واقعا نیاز دارم

نانی من این چند روز هرچی تست درک میزنم خیلی غلطام زیاده...:(
این سوالای دکترا هم خیلییییییی مهمن کاش یکی جوابای درستشو میذاشت:crying2:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان ،الهام،عارف وندا و... میشه شمام جوابایآزمون دکترا که دادین را بذارید...:w30:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانی من این چند روز هرچی تست درک میزنم خیلی غلطام زیاده...:(این سوالای دکترا هم خیلییییییی مهمن کاش یکی جوابای درستشو میذاشت:crying2:
هانی جان من حلشون کردم گذاشتم دیگه گلم از استادم پرسیدم گفت هیچ جا نمیشه پاسخنامه اش پیدا کنین فقط سر سوال درز انقطاع با ozra به تفاهم نرسیدیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم 4 زدم بعد رفتم دیدم 1 زده با اون توضیح مسخرش اه اه اه

دقیقا من هم همین طور مث تو زدم ، خاک تو سر خودشون جواب سوالاتشون ، اصلا من موندم میخوان با چه سوالات مسخره درک ما را از معماری بسنجنن،خاک تو سرشون این سوال دادن شنون سایه هاش که سر از سیدنی و اون ور در میاری ، برا حل بقیه سوالات هم که یک دور باید رفته باشی با سازنده بنا حرف زده باشی و یک دور ریز ریز بنا را دیده باشی،حالا بیا ارشد بده ، خاک توسرشون با این سوالاشون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هانی جان من حلشون کردم گذاشتم دیگه گلم از استادم پرسیدم گفت هیچ جا نمیشه پاسخنامه اش پیدا کنین فقط سر سوال درز انقطاع با ozra به تفاهم نرسیدیم

من فن کم خوندم ولی با توجه به خونده هام به نظرم تقریبا درست بود فقط توی همون درز که اونم گذاشتم دلیل ام را درز.jpg

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا من هم همین طور مث تو زدم ، خاک تو سر خودشون جواب سوالاتشون ، اصلا من موندم میخوان با چه سوالات مسخره درک ما را از معماری بسنجنن،خاک تو سرشون این سوال دادن شنون سایه هاش که سر از سیدنی و اون ور در میاری ، برا حل بقیه سوالات هم که یک دور باید رفته باشی با سازنده بنا حرف زده باشی و یک دور ریز ریز بنا را دیده باشی،حالا بیا ارشد بده ، خاک توسرشون با این سوالاشون

سوال اول منظر 92 بود همه کتابها جزوه ها گفته منظر بخشی از محیطه عقل خودمم همین میگه ولی سنجش جواب درسته اش زده محیط بخشی از منظر است

هدف سازمان سنجش چیه من موندم !!!!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها يه چى بگم برم، ديگه اصل پستو پيدا نمى كنم نقل قول بگيرم، واسه اون سوال فاصله ساختمونا چرا سختش مى كنين، مى شه نصف ارتفاع ساختمون بلندتر! فرمول نمى خواد كه!
خدافس!
يه چيز ديگه هم واسه سوالاى طراحى محصول، سرشون دقت كنين ببينين واقعيشون چه شكليه، اون درسته! مث مگس كشه يا آمبولانسه يا همين سبده... اونقدرا سخت نگيرين!"
خدااااافس!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیاین درد و دل آرزوهاتونو و حلالیت طلبی و امیددهی تونو اینجا بنویسیسن
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-بچه-های-ارشد-معماری-93?p=7283359#post7283359

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا