کارتها اومد
هورراااااااااااااا حوزه امتحانیا فرق کرده اومده شهر خودمون

کارتها اومد

کارتها اومد
چجوری معدلمونو عوض کنیم؟
هورراااااااااااااا حوزه امتحانیا فرق کرده اومده شهر خودمون![]()

چ روزی کنکور معماری ها؟؟؟
زمینه ای ک استفاده از نانو موادرا در معماری مهندسی ساختمان بیش از همه ترغیب نمودهر؟؟؟
1)کاهش،هزینه اجرا 2)بازدهی انرژی بیشتر
3)ارتقا کیفیت وکنترل ساختمان 4)کاهش زمان اجرای ساختمان
بچه ها جوای بدید
چ روزی کنکور معماری ها؟؟؟
زمینه ای ک استفاده از نانو موادرا در معماری مهندسی ساختمان بیش از همه ترغیب نمودهر؟؟؟
1)کاهش،هزینه اجرا 2)بازدهی انرژی بیشتر؟؟؟؟؟
بچه ها جوای بدید
من نمیدونم چرا این سایته سنجش اینجوریه همه لینک هاش باز میشه غیر توضیع کارت

بچه ها تو روخدا اگه تست زدن اشتباه تو این چندروز بگید ک فقط مرور کنم اخه دارم کنکورارو مرور میکنم روزی سه سال ..چون اول ماه جواب داذم یادم رفته یازم هرچی خویه تو این چند روز بگیدچ روزی کنکور معماری ها؟؟؟
1)کاهش،هزینه اجرا 2)بازدهی انرژی بیشتر
بچه ها جوای بدید
اگه احیانا با فیلتر شکن میای نت حتما off کن.....اگه نه که دیگه نمیدونم...![]()

بچه ها تو روخدا اگه تست زدن اشتباه تو این چندروز بگید ک فقط مرور کنم اخه دارم کنکورارو مرور میکنم روزی سه سال ..چون اول ماه جواب داذم یادم رفته یازم هرچی خویه تو این چند روز بگید
5شنبه چی میخونید یا استراحت ؟؟؟
آقا من دیروز رفتم سلمونی یارو قورخیده بود میگفت چرا موهات اینهمه شده ..........مشاهده پیوست 192532بچه ها فکر کنم دیگه به این مرحله رسیدیم من خودم که واقعا الان اینجوریم دیر به دیر حموم میرم 2 ماه سلمونی نرفتم![]()
مشاهده پیوست 192532بچه ها فکر کنم دیگه به این مرحله رسیدیم من خودم که واقعا الان اینجوریم دیر به دیر حموم میرم 2 ماه سلمونی نرفتم![]()
استرس کیلو چنده........استرس دیدی برسان سلام ما رانفس کش میخام تو تایپک الان استرس نداشته باشه.نببببببببببببووووووووووووووووووووووووووووووودددددددددددددددددددددددد
عارف کجا قایم شدی
الان ابرو هاي من ديدن داره. فكر كنم اخرين بار راهنمايي بودم اينقدر ابرو داشتم.مشاهده پیوست 192532بچه ها فکر کنم دیگه به این مرحله رسیدیم من خودم که واقعا الان اینجوریم دیر به دیر حموم میرم 2 ماه سلمونی نرفتم![]()

نفس کش میخام تو تایپک الان استرس نداشته باشه.نببببببببببببووووووووووووووووووووووووووووووودددددددددددددددددددددددد
عارف کجا قایم شدی
فقط ی دختر میتونه عمق فاجعه ی ابرو رو پی ببره خخخخخخخخالان ابرو هاي من ديدن داره. فكر كنم اخرين بار راهنمايي بودم اينقدر ابرو داشتم.
اصلن ژست آواتارت پر از استرسه کالاتراوا داره میترکه خوب نگاش کناسترس کیلو چنده........استرس دیدی برسان سلام ما را![]()
چرا تو این دانشگاه اصفهان به این بزرگی، حوزه هنر ساخت من باید نوک قله باشه؟؟؟؟!!!!!!
فک کنم نرم امتحان بدم!![]()
فقط ی دختر میتونه عمق فاجعه ی ابرو رو پی ببره خخخخخخخخ
+اون پسر تخسا که ابروهاشونو بر میدارنفقط ی دختر میتونه عمق فاجعه ی ابرو رو پی ببره خخخخخخخخ