زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ما رفتیم لالا....باران بیا کلید تاپیک دست تووو...حواست به برو بچ باشه...من واقعا نمی تونم بیداربمونم بیشتز از این:confused:

باشه عزیزم برو لالا :biggrin: من هستم فقط خواهشا زودی بیا پستت رو تحویل بگیر :w31::w31:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا ماهم رفتیم بخسبیم .....من که تو خوابم مثه اینکه بیدارم از بس تو فکر این کنکور لعنتی ام آی ایران تو روحت که همه چیزت بر عکسه:mad:

مرگ بر کنکور :cry: که توی این مدت تمام شادیهامون رو ازمون گرفته :biggrin:

cna12

عضو جدید
میدونم اخرش از این فضای عینی سوال می دن و غلط می زنم ...عینی یعنی کدوم قسمتا دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عسکری که این بخشو خوب توضیح نداده

shadmehr2020

عضو جدید
آزمون 10 مرکز معماری با پاسخنامه
مشاهده پیوست 192185مشاهده پیوست 192186

زبان 91
فن 31
تاریخ 58
درک 49
منظر 62

میانگین درصدها معماری: 54
میانگین درصدها منظر: 62

رتبه معماری: 33

رتبه منظر: 3

سلام میخواستم ببینم چجوووووووووووووووری اینقد زبان بالا میزنی؟؟؟؟؟ چقد خوندی؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها کی جواب اینارو داره؟؟؟؟اگه کسی داره بزاره مرسی........این جوابای من
4 1
2؟ 1
3 4
3؟؟؟:confused: 1

4 3؟؟؟؟:(
2 4
2
1
سلاااااااام.صبح همگی بخیر...روز خوب و پرانرژی داشته باشید....:gol:
سلام عزیزم صبح تو هم بخیر...واااای من ک سرتاپا استرس دارم از این موضوع ک این همه تست رو چطور بزنم؟؟؟!!کلی کتاب تست خوب دارم...یکی ک برا نظام مهندسیه ک چند تاش توو آزمونها کپیه همین اومده...برا 2 سالشو زدم اما اصلا فرصت نمیشه...
جهانم دیروز پروندش بسته شد...یه 200 تایی تست زدم براش...ضعفم یکم تو گوتیک و رنسانس و ....
راست ییه سئوال مهم:
رمانسک دینی بود
گوتیک سیاسی اجتماعی
رنسانس اجتماعی؟؟؟
درست میگم؟؟؟
درضمن این کتاب بانی مسعودم کامل نی...حتما اگه دم دستتون راهیان ارشد یا مدرسان هست حتما بناها ها رو هم شده یه گذری نیگاه کنید...تو جهان ک از سر و تهش زده...
من تو جزوه خلاصه پارسالم کلی در مورد معاصر نکته نوشتم ک 5% هم تو بانی ننوشته...اما متاسفانه چسبیدم به بانی فکر کردم مالیه...حالا دو ص از جزوه خودمو ک خوندم کاملا نا امید شدم...ک هیچ جی بلد نیستم...
تووو بانی نوشته سن بازیل برای مسکو هست و گنبد پیازی داره و مربوط به رمانسکه؟؟؟شبیه سن مارکو هست؟؟؟:cry:(رمانسک بود سن مارکو؟؟؟باز قاطی کردمشون)؟؟؟هااااا نهههههه مال بیزانس پسینه یادم اومد با کاتالیکون و تئو تکس هم دوره بوده:cool:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام هانی معمارم اومد کجایی یعنی داشتی خر خونی میکردیااااااااااا.....

سلاااام پویان خان گل...نه بخدا این 1هفته که نبودم درس نخوندم اصلا...از دیروز شروع کردم به زدن سوالای هنرهای ساخت...حتما وقت بذار تستهاشو بزن اگه سوالی داشتید من از پاسخ تشریحی عکس میگیرم میذارم...;)

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام میخواستم ببینم چجوووووووووووووووری اینقد زبان بالا میزنی؟؟؟؟؟ چقد خوندی؟؟
واي من ميميرم اخرش اينقدر كه اينو به همه توضيح دادم :)) من از كودكي ياد كرفتم. از كووودكي انكليس زندكي كردم زبانم خوبه. ببخشيد g ندارم حرفامو اميدوارم بتوني بخوني :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگرم نده مال هممونو نمیده خخخخ دیگه کنکور نمیدیم :D
حالا صبر کن هنوز که اول صبحه

مگه از امروز کارت هارو میدن پس 14نگفتن
میترا جان و کلا بچه ها شماها الان دیگه فقط تست میزنید
من تا سال 84کنکوراسو زدم تاریخ یادم رفته بود الان مرور میکنم هرروز شماها ب کل گذاشتید کنار فقط تست
؟؟؟؟

memare iran

عضو جدید
سلام کجایین؟؟؟ کسی خونه نیست؟؟؟
سایت سنجش دیگه اصلا بازنمیشه به سلامتی

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کجایین؟؟؟ کسی خونه نیست؟؟؟
سایت سنجش دیگه اصلا بازنمیشه به سلامتی

باز میشه کارتها نیومده هنوز

بجه ها کنکور پارسال چقد به آدم اعتماد به نفس کاذب میده... من پارسال فک کنم سر جلسه خواب بودم !!! :w20: اما خداییش جو کنکور آدمو نگیره ها اونوقت میشه گفت کنکور آسان است.......

آخرین ویرایش:

mitra2470

عضو جدید
مگه از امروز کارت هارو میدن پس 14نگفتن
میترا جان و کلا بچه ها شماها الان دیگه فقط تست میزنید
من تا سال 84کنکوراسو زدم تاریخ یادم رفته بود الان مرور میکنم هرروز شماها ب کل گذاشتید کنار فقط تست
؟؟؟؟
لازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت‌نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌اي (نام‌، نام‌خانوادگي، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري) نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي شخصاً براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.
والله من گیر کردم نمیدونم تست بزنم یا مرور کنم.هم تستا مونده هم مرورا خخخخ
اگه از 92 تا 84 زدی که خیلی خوبه.این تاریخو ول نکنین فقط .من میخوام 5 شنبه هم جهان هم اسلامی رو صبح کلا ی مرور دیگه بزنم لامصب خیلی موثره
من دلم میخواد الان ی درسو مرور کنم و کنکور چند سال همون درسو بزنم نمیدونم خوبه یا نه!!!اخه من هنوز فقط تا 89 رو حل کردم:confused:
ولی هر درسی مشکل دارین بردارین کلی تست از همون ی جا بزنین.من خودم نمیدونم چرا با تنظیم مشکل دارم.میخوام اینکارو کنم
اینا تجویزای خودمه ها الکی خخخخ یعنی خودم این کارا میکنم.:whistle:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز میشه کارتها نیومده هنوز

بجه ها کنکور پارسال چقد به آدم اعتماد به نفس کاذب میده... من پارسال فک کنم سر جلسه خواب بودم !!! :w20: اما خداییش جو کنکور آدمو نگیره ها اونوقت میشه گفت کنکور آسان است.......
خوش بحال اونا یی،ک سال پیش ک اگه مثل الان ما خونده بودن مطمنن رتبه اوردن
منم وقتی سوالارو میبینم میگم یعنی چقد من پرت بودم سال پیش ای کاش سال پیش با این اندوخته هام بودم معلوم نیس،ک امسال چی میشه
دوسال از اسانسور سوال میاد ب نظرتون امسال چی بدن از ش؟و اینکه حدقل ابعادش،1*2؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت‌نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌اي (نام‌، نام‌خانوادگي، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري) نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي شخصاً براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.
والله من گیر کردم نمیدونم تست بزنم یا مرور کنم.هم تستا مونده هم مرورا خخخخ
اگه از 92 تا 84 زدی که خیلی خوبه.این تاریخو ول نکنین فقط .من میخوام 5 شنبه هم جهان هم اسلامی رو صبح کلا ی مرور دیگه بزنم لامصب خیلی موثره
من دلم میخواد الان ی درسو مرور کنم و کنکور چند سال همون درسو بزنم نمیدونم خوبه یا نه!!!اخه من هنوز فقط تا 89 رو حل کردم:confused:
ولی هر درسی مشکل دارین بردارین کلی تست از همون ی جا بزنین.من خودم نمیدونم چرا با تنظیم مشکل دارم.میخوام اینکارو کنم
اینا تجویزای خودمه ها الکی خخخخ یعنی خودم این کارا میکنم.:whistle:
دقیقا بلاتکلیفی تورو همه و ازجمله خودم دارم ک هم میهونم هم بازم دارم تستای سال پیش مرور ک چون ی بار حواب دادی زود اند میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا