زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mitra2470

عضو جدید
بچه ها این درصدای من تو مرکز ک الان جواب دادمخ
زبان چون با لب تاب،نشد جواب بدم
فن42
تاریخ 25
درک واقعا متاسفم برای خودم و اینکه سوال 105ک جای گیری روستا دردامنه کوه مگه تا چند روز پیش بحثسو نکردیم پس چرا اینم ی چیز دیگه گفته ؟؟؟خلاصه 10درصد
درک منظرم 35
اولاکه سوال بچه ها ی کم فرق داشت ولی درکل به نظرم زیاد ریز شدن.منم اول شک کردم
واینجا 3 و 4 که کلا هیچی از اون 1 و2 هم 2 که نزدیک آبه هیچی.نه درختی هست نه مانعی نه هیچی

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه دوره با شیوه چه فرقی داره؟؟؟؟:wallbash:

آفرین نیکی خوبه فک کنم بهتر از دفعه پیش شدی نه؟!!راضی بودی؟همونی بود که فک میکردی؟؟؟
منم زبان50:w05:
فن67
تاریخ 39
درک 56
منظر 56
میانگین معماری 55 رتبه 32
دقیقا پیشت یر همیم:w16:
من نمیدونم چرا منظرم بالا نمیره!!!نیکی چی میخونی واسه منظر؟هربار خیلی خوب میزنی
ايولل رتبه هامون خيلي مثل هم شد اين دفعه. ديدي يكي تاريخو ٩٦ زد؟؟؟ من مي خوام اونو ببينم.
منظر من نعيما شاهجراغي طراحي باغ روحاني. عناصر طراحي سايمون بل منظر كنكاش. جزوه بهبي جونو جزوه اون يكي كه اسمشو يادم نيست. من منظر جديدا بهش علاقه مند شدم مي خونم ولي كسي كه ٥٠ در صد بخواد. نعيما كنكاش شاهجراغي و جزوه بخونه مي تونه
اره يكم بهتر شدم ولي هميشه رتبم ٤٥ ميشد يا ٤٤. يه بارم شانسي ٤ شدم. اين دفعه ٣٣ خوبه. راضيم.

mitra2470

عضو جدید
ايولل رتبه هامون خيلي مثل هم شد اين دفعه. ديدي يكي تاريخو ٩٦ زد؟؟؟ من مي خوام اونو ببينم.
منظر من نعيما شاهجراغي طراحي باغ روحاني. عناصر طراحي سايمون بل منظر كنكاش. جزوه بهبي جونو جزوه اون يكي كه اسمشو يادم نيست. من منظر جديدا بهش علاقه مند شدم مي خونم ولي كسي كه ٥٠ در صد بخواد. نعيما كنكاش شاهجراغي و جزوه بخونه مي تونه
اره يكم بهتر شدم ولي هميشه رتبم ٤٥ ميشد يا ٤٤. يه بارم شانسي ٤ شدم. اين دفعه ٣٣ خوبه. راضيم.
آرهههههه یعنی من فقط دلم میخواد بدونم کیه اون که تاریخ 96 زده:neutral::neutral::w43::w43:طرف 29 تا درست زده 1 دونه فقظ نزده
زبان هم بالاترین 91 بود فک کنم خودت بودی:)
چقد کتاب منظر!!!.همینه پس زیاد میزنی آفریین:w17:
من فقط کنکاش خوندم و جزوه شاهچراغی:D

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرهههههه یعنی من فقط دلم میخواد بدونم کیه اون که تاریخ 96 زده:neutral::neutral::w43::w43:طرف 29 تا درست زده 1 دونه فقظ نزده
زبان هم بالاترین 91 بود فک کنم خودت بودی:)
چقد کتاب منظر!!!.همینه پس زیاد میزنی آفریین:w17:
من فقط کنکاش خوندم و جزوه شاهچراغی:D
نمي دونم اخه ٩٦!!!!'
اره زبان كه كار خودم بود :)))) تو كه زبانت خيلي خوب بود اين دفعه درصدت كم شد جرا؟ البته درصد خيلي خوبيه نسبت به قبلت ميكم.
اره اخه شايد بخوام منظر بخونم. و فنم خيلي بده براي همين منظر خوندم كه جبران شه يكم.
ولي كنكاش خيلي از مباحث رو داره. اصلا نكرانش نباش. :)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بروجرد
امامزاده جعفر بروجرد
این بنای مذهبی وتاریخی در قسمت شرقی شهر بروجرد واقع شده است به استناد کتیبه های موجود امام زاده جعفر (ع) فرزند امام موسی کاظم (ع) است اما برخی از منابع و متون تاریخی با پنج (5) واسطه نسبت این امام زاده را به امام سجاد(ع) مرتبط می سازند ساختمان گنبد هرمی شکل این آرامگاه نمونه ای بسیار زیبا از هنر و معماری عهد سلجوقی می باشد. داخل حرم هشت ضلعی است ودروسط آن معجری از چوب و ورشوساخته شده است این معجر روی قبری که شش پله پایینتر از حرم است قرار دارد .طبقات بقعه غیر از مخروط انتهایی 18 طبقه است. تاریخ وفات امام زاده جعفر 525 هـ .ق است اندازه کلی زیر بنای مقبره 22*20 و ارتفاع آن 20 متر است سقف آن روپوش و نمای بیرونی آن هرمی شکل با مصالح آجر و کاشی و داخل بنا آینئه کاری است برروی درب کنده کاری شده آن آیاتی از قرآن کنده کاری شده است . این مقبره در سال 1208 به فرمان تقی خان حاکم آن زمان بروجرد تعمیر و مرمت شده است .در محوطه این امامزاده پنجاه اصله درخت موجود است که دو اصله آن چنار و یکی از آنها 380 سال قدمت دارد . بنای مذکور مربوط به دوره سلجوقی (717هق) وبه شماره 1855 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است

بچه ها یه سوال این گنبد اورچین میشه اسمش آیا؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منم درصدام :
زبان :47.7
فن : 51
تاریخ :55.55
درک 55
منظر 60
میانگین : 53.13
طبق محاسبات میترا جون رتبم میشه 31 خخخخخخ
الهههام درصدامون خيلي شبيه شد. عين هم. فقط من زبانو ٩١ زدم فن رو ٣١. تو فن رو خيلي خوب زدي اففففرين.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهههام درصدامون خيلي شبيه شد. عين هم. فقط من زبانو ٩١ زدم فن رو ٣١. تو فن رو خيلي خوب زدي اففففرين.
آره ایندفه خیلی جالب بود برام ک اینجوری شده خخخخخخ:biggrin:
میدونی چیه .. من حس میکنم شک بیخودی داری واسه فن ک یا نمیزنی یا غلط میزنی... حلش کن تا جمعه.. اعتماد بنفستو بر بالا

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ایندفه خیلی جالب بود برام ک اینجوری شده خخخخخخ:biggrin:
میدونی چیه .. من حس میکنم شک بیخودی داری واسه فن ک یا نمیزنی یا غلط میزنی... حلش کن تا جمعه.. اعتماد بنفستو بر بالا
نه بابا اصلاً سوالارو مي بينم انكار دفعه اولمه مي بينمش :))) اعتماد به نفسم حرف نداره مشكل اينه كه از فن متنفرمو و اونم علاقه اي به من نداره.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا اصلاً سوالارو مي بينم انكار دفعه اولمه مي بينمش :))) اعتماد به نفسم حرف نداره مشكل اينه كه از فن متنفرمو و اونم علاقه اي به من نداره.
خب همین دگ.. هی گفتی علاقه ندارم ک موقع خوندن یا بیدقت میشی یا خط ب خط و ریز ب ریز نمیخونی... این ی هفته رو خواهشا علاقمند شو حالا فوقش بعد طلاق میگیری دگ خخخخ

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نکنم ندا جونم.. ببین اورچین ی حالتی داره ک رج ب رج روی هم اومده و جلو اومده مثه طاق کربل برعکس شده
اما این نه مثه رک و مخروطی تا بالا رفته و فقط نمای اون برجستگی داره ب عنوان تزئین
اما مطمئن نیستمااا.. شایدم ی نمونه ی نادر باشه از اورچین نمیدونم دقیقا

مرسی عزیزم ....میش اسم چندتا گنبد اورچینو بگی ؟ یکی که دانیال نبی بود ....بقیه چی بودن میدونم یه خوندم اما یادم نمیاد:(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم ....میش اسم چندتا گنبد اورچینو بگی ؟ یکی که دانیال نبی بود ....بقیه چی بودن میدونم یه خوندم اما یادم نمیاد:(
این از تعاریف پیر نیاس :
گنبد اورچین شبیه گنبد رک، مخروطی است ولی روی آن پلکانی می باشد. این گنبد به نام های گنبد پلکانی و یا مضرس و در انگلیسی به نام «Pineapple Dome» یا گنبد آناناس خوانده می شود.
معروفترین این نوع گنبد، متعلق به مقبره دانیال نبی در شوش است
مقبره حضرت سربند و بقعه یعقوب لیث در دزفول، امامزاده عبد الله در شوشتر، امامزادهجعفر در بروجرد، امامزاده میر محمد در جزیره خارک، بقعه صلاح الدین محمد در آبدانان از استان ایلام و همچنین گنبد سلطان زبیده و مزار شیخ عمر سهروردی در بغداد نام برد.

طبق این اون عکسه ک گذاشتی هم اورچینه خخخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منم درصدام :
زبان :47.7
فن : 51
تاریخ :55.55
درک 55
منظر 60
میانگین : 53.13
طبق محاسبات میترا جون رتبم میشه 34 خخخخخخ
من هم اینو زدم.
زبان53.333333
فن ساختمان 77.77
تاریخ رو دیدم ترسیدم و نزدم!:cry:
درک 51
منظر 40

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم اینو زدم.
زبان53.333333
فن ساختمان 77.77
تاریخ رو دیدم ترسیدم و نزدم!:cry:
درک 51
منظر 40
واا شاخ داشت مگه ک ترسیدی؟؟؟ ترس داره؟؟؟ میترسم کنکورتو با تاریخ خراب کنی آخرش :|
بشین الان بزنش بینم...بدو

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ی چیزی بگم؟؟
اون سوال ک عاقا ابرام گذاشته... خب؟؟
چادریه دگ؟؟
من ی مرضی دارم ... هرجا ک چادری باشه ب شک میفتم ک نکنه کابل محسوب بشه :|

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلتون نخواد مریض شدم اصن ی وضی... یکی نیس بگه الان وقت تب کردنه

اون موقع ک داشتن شانسو تقسیم میکردن احتمالا من داشتم بند کفش میبستم ندیدن منو :|

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصدهای مرکزمعماریت این جوری بود دیشب میگفتی خوب نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نبودم ک گفتم خوب نشده بوخودا یکی دگ از بچه ها بود :cry:.... من گفتم حضوری نرفتم آزمونو:confused:
من ک اصن حرفی از درصد نزدم دیشب :(
فقط گفتم غلطام 30تا بوده الان شده 10تا

آخرین ویرایش:

aytakin69

عضو جدید
من تو این هفته آخر تازه دام میفهم اصلا ارشد قبول شدن سخت نیس :cry: خوندن واسه کنکور سختره یعنی باید شرایط خوبی داشته باشی انگیزه حسابی واراده اساسی...:Dکه من ندارم نمیدونم چحوری درس خوندین شما ولی من اگه از اواخر مهر که شروع کردم بخوام میانگین ساعات مطالعه ام رو بگیرم میشه روزی 2 3 ساعت....یه روز خوندم 2 روزم استراحت...:confused: شهریور پایان نامه ام رو تحویل دادم که مثلا بخونم ولی نشد که بشه...الانم فقط امیدم به اینه که خونده هام یادم باشه بلکه فرجی شد..............یه چی میگم نخندینا الان که میبینم اوضام خیلی خوب نیس انقد انگیزه دارم واسه سال بعد....:whistle::whistle: من سال اولم بود که میخوندم واسه کنکور تجربه نداشتم خب....:cry:

aytakin69

عضو جدید
کاش زبانم میزدی ک ی میانگین بگیری واسه این آزمونتو مقایسه کنی.. اما در کل عاااالی و مطمئن باش کنکور بهتر هم میشی

ولی امیدی ندام چون درک و منظرش ابکی بود فک کن من منظر 2 تا جزوه خوندم تازه مرورم نکردم هنوز درصدم این شد پس سوالا اسون بوده.......فنم که سوال تکراری زیاد داشت...:D....و اما تاریخ تازه مرور کرده بودم.....

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو این هفته آخر تازه دام میفهم اصلا ارشد قبول شدن سخت نیس :cry: خوندن واسه کنکور سختره یعنی باید شرایط خوبی داشته باشی انگیزه حسابی واراده اساسی...:Dکه من ندارم نمیدونم چحوری درس خوندین شما ولی من اگه از اواخر مهر که شروع کردم بخوام میانگین ساعات مطالعه ام رو بگیرم میشه روزی 2 3 ساعت....یه روز خوندم 2 روزم استراحت...:confused: شهریور پایان نامه ام رو تحویل دادم که مثلا بخونم ولی نشد که بشه...الانم فقط امیدم به اینه که خونده هام یادم باشه بلکه فرجی شد..............یه چی میگم نخندینا الان که میبینم اوضام خیلی خوب نیس انقد انگیزه دارم واسه سال بعد....:whistle::whistle: من سال اولم بود که میخوندم واسه کنکور تجربه نداشتم خب....:cry:

خوش به حالت
کاشکی که منم روزی 2 ساعت میخوندم تا حداقل انقد غصه نخورم که با این همه خوندن چرا همچین شدم:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا