زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aytakin69

عضو جدید
خوش به حالت کاشکی که منم روزی 2 ساعت میخوندم تا حداقل انقد غصه نخورم که با این همه خوندن چرا همچین شدم:(
منم یه بار درصدام خوب شه یه بارم افتضاح اینجاس که میفهمم یه جای کار میلنگه یعنی مسلط نیستم.....خب حتما مرور نکردی....تو این یه هفته باقی مونده فقط تست کار کن و کنارش مرور تا اینجا خوندی این چند روزم روش....در ضمن با این درصدای الان نمیشه پیش بینی کرد که خوب میشه یا بد..... من تحقیق کردم کسایی که رتبه های عالی میارن معمولا دفعه اولشون نیس که کنکور میدن...:D

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه بار درصدام خوب شه یه بارم افتضاح اینجاس که میفهمم یه جای کار میلنگه یعنی مسلط نیستم.....خب حتما مرور نکردی....تو این یه هفته باقی مونده فقط تست کار کن و کنارش مرور تا اینجا خوندی این چند روزم روش....در ضمن با این درصدای الان نمیشه پیش بینی کرد که خوب میشه یا بد..... من تحقیق کردم کسایی که رتبه های عالی میارن معمولا دفعه اولشون نیس که کنکور میدن...:D

خیر سرم من سال دوممه:((((

aytakin69

عضو جدید

عزیزم با این استرس فقط داری به خودت ضرر میزنی چیزی درست نمیشه نا امیدم نباش این چند روزم بخون و یادتم باشه که هنوز یه مرحله دیگه هم داریم و میتونی به این فک کنی که مرحله 2 هم میشه جبران کرد خیلیا با یه رتبه معمولی و اسکیس خوب هم دانشگاه خوب قبول میشن همطور که بر عکسشم اتفاق میفته.....

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

نگران نباش توکل کن به خدا هرچی خدا بخواد همون میشه با استرس فقط به خودت ضرر میزنی سعی کن این چند روز آینده رو از دست نده آرامشت رو حفظ کن حتما موفق میشی عزیزم;)

ببین عزیزم مثل من ریلکس باش ( البته تو دلم دارن رخت میشورن از استرس و اضطراب ) :biggrin::biggrin: صبح از اداره به بهونه کار اداری جیم شدم اومدم لب دریا نشستم خوندم از بس هوا سرد بود و باد میومد الان تمام بدنم درد میکنه فکر کنم دارم سرما میخورم :crying: تا آخر هفته هم مرخصی گرفتم بشینم بخونم یعنی به خودم امیدوارم در حد المپیک :w15::w15:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم آزمون آخری مرکزو زدم
58
54
31
48
56
میانگین49
خیلی غلط زدم... مخصوصا تو تاریخ:razz: نسبت به آزمون 9مرکز که زده یودم میانگینم اومد پایین:cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری خوبی کرد این مهوش پریوش.....:w15: :w15: :w15:
:w15: آره واقعن!!!
نگران نباش توکل کن به خدا هرچی خدا بخواد همون میشه با استرس فقط به خودت ضرر میزنی سعی کن این چند روز آینده رو از دست نده آرامشت رو حفظ کن حتما موفق میشی عزیزم;)

ببین عزیزم مثل من ریلکس باش ( البته تو دلم دارن رخت میشورن از استرس و اضطراب ) :biggrin::biggrin: صبح از اداره به بهونه کار اداری جیم شدم اومدم لب دریا نشستم خوندم از بس هوا سرد بود و باد میومد الان تمام بدنم درد میکنه فکر کنم دارم سرما میخورم :crying: تا آخر هفته هم مرخصی گرفتم بشینم بخونم یعنی به خودم امیدوارم در حد المپیک :w15::w15:
وااااااااى!! بوشهر!! دريا!!!! بندرگاه!!! واااااى! چقد دلم خواست!!!
مرسي كه حالا انداختيش تو كله ما :))))))
:w15: :w15: :w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ی چیزی بگم؟؟
اون سوال ک عاقا ابرام گذاشته... خب؟؟
چادریه دگ؟؟
من ی مرضی دارم ... هرجا ک چادری باشه ب شک میفتم ک نکنه کابل محسوب بشه :|
چادری ها عبارتن از ورزشگاه ریاض ، فرودگاه جده ، فرودگاه دنور ، گنبد میلینیوم ،سالن همایش سن دیگو.
و اینها!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرپاهایی که عضو موربشون به فشار میفته ، نمی تونن دهنه زیادی رو پوشش بدن ، فوقش 30 متر ولی اگه مورب ها به کشش بیفتن می تونن تا 60 متر دهنه رو پوشش بدن. نمونش همین هاوی و پرات در پل هان. خرپا بالتیمور هم تا 100 متر رو می تونه پوشش بده.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانو ذرات همون نانو مواد صفر بعدی هستند.
نانو لوله ها و رشته ها همون نانو ذرات 1 بعدی هستند.
نانو کامپوزریت ها هم همون 2 بعدی ها هستند.
نانو کریستال ها هم 3 بعدی هستند.
نانو ذرات می تونن خاصیت جذب آب داشته باشند یا آبگریزی که تو هر کدوم زاویه بین سلول با سطح به ترتیب کمتر از 30 و بیشتر از 90 می باشد.
نانو ذرات تایتانا و نقره و مس ، ضد میکروبند.
اون کلیسا پوسته ایه که اسمش یادم نیست و 3 تا پوسته منحنی بودن و نور از بالا و کنار ها میومد توش ، دارای نانو ذرات خودتمیز شونده تو پوسته های بتنیش هستند.
نانو ذرات گران هستند.بعضی هاشون فقط تو آزمایش گاه موجوده.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویژگی پارچه و روکش های سازه های چادری غشایی و کابلی.
ضد میکروب و ضد قارچ و کپک
تو سازه پر شده از هوا ، پوسته طوری باشه که یکی بتونه رو پوسته راه بره.
از نانو توش استفاده شه مثل خودتمیزشوندگی و قابلیت ترمیم.
ETFE
PTFE
PVC
پلی وینل با روکش PVC خوبه
پلاستیک مصلح هم خوبه.
فایبر گلاس یا روکش تفلون مرسومه و گنبد هزاره و فرودگاه جده و خیلی ها از این سیستم ساخته شدند.
از پارچه یا فیلم یا تقویت شده اینا استفاده می شه.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانو ذرات همون نانو مواد صفر بعدی هستند.
نانو لوله ها و رشته ها همون نانو ذرات 1 بعدی هستند.
نانو کامپوزریت ها هم همون 2 بعدی ها هستند.
نانو کریستال ها هم 3 بعدی هستند.
نانو ذرات می تونن خاصیت جذب آب داشته باشند یا آبگریزی که تو هر کدوم زاویه بین سلول با سطح به ترتیب کمتر از 30 و بیشتر از 90 می باشد.
نانو ذرات تایتانا و نقره و مس ، ضد میکروبند.
اون کلیسا پوسته ایه که اسمش یادم نیست و 3 تا پوسته منحنی بودن و نور از بالا و کنار ها میومد توش ، دارای نانو ذرات خودتمیز شونده تو پوسته های بتنیش هستند.
نانو ذرات گران هستند.بعضی هاشون فقط تو آزمایش گاه موجوده.

کلیسای ژوبیل ریچارد میر رو میگی؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
منم درصدام :
زبان :47.7
فن : 51
تاریخ :55.55
درک 55
منظر 60
میانگین : 53.13
طبق محاسبات میترا جون رتبم میشه 34 خخخخخخ

زبان :47.7
فن:51.1
تاریخ:36.6
درک:33.3 :(
منظر:58
زبان و فن مثل تو زدم الهام:D
تاریخ و درک افتضاااااااااح.....:(

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااا ی سوال اگه کسی خبر داره بگه واجبه!!

امتحا ن ن کارشناس قوه قضاییه چ زمانی؟؟؟از کجا میتونم بپرسم !!!؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااا ی سوال اگه کسی خبر داره بگه واجبه!!

امتحا ن ن کارشناس قوه قضاییه چ زمانی؟؟؟از کجا میتونم بپرسم !!!؟؟
امتحان كارشناسى حالا مى خواى چى كار؟؟؟؟!؟ سايت كانون كارشناسان شهرتونو سرچ كن اونجا مى زنن.

mitra2470

عضو جدید
بچه ها من فرق این شیوه و دوره رو نمیفهمم که دیروز بحثش شد.لدفن ی توضیح مختصر بدین:w05:
و اینکه آخر مهمترین عامل فرسایش چیه؟شاهچراغی گفته هوازدگی روحانی گفته آب!!!!!!!!!!1

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من فرق این شیوه و دوره رو نمیفهمم که دیروز بحثش شد.لدفن ی توضیح مختصر بدین:w05:
و اینکه آخر مهمترین عامل فرسایش چیه؟شاهچراغی گفته هوازدگی روحانی گفته آب!!!!!!!!!!1
دوره مى شه دوره هاى تاريخى سلسله هاى مختلف ديگه، ولى شيوه همون ٦ تا شيوه پارسى پارتى خراسانى رازى آذرى اصفهانيه. مثلن شيوه اصفهانى هم دوره صفوى داره هم قاجار يا شيوه آذرى هم دوره ايلخانى داره هم تيمورى..
من مى گم آب... تو جغرافى هم آب مهم تر بود! :D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه بچه ها دیشب تا حالا چی کردید به گمونم تا من برسم پست هاتون بخونم ، دوباره این هوا چیز اومده روش من گیر افتادم زیر این همه پست
مرسی بابت اونایی که جواب سوالام دادن ،راستی بچه ها یک جوانمرد سوالات سال 92و 91 دکتر با پاسخ نامه 4گزینه ای که درست و مطمین باشه و گمراه نشم نداره بزاره ما هم دعاش کنیم ، بچه ها حس میکنم هیچی بلد نیستم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا