زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان اساتید نشستن دارن دندون تیز می کنن واس ما ...

گلابچی:اقا از من می پرسی این سوالو بزارید نهایتش چی میشه یکم دور همی می خندیم دیجه..
سروشنیا: وا بده محمود فک کن بچه خودتو دلت میاد تو این سن بره خدمت بدبخت شه معتاد شه ..... شه استغفر ا...
گلابچی:جهندم ضرر...ولی گفته باشم نمی تونی واسه کتابه بعدی(کلّیات تنزّل دهنده معماری) جلومو بگیریا ...را نیوفتی دوباره قبل از چاپ کتاب خلاصشو بدی بچه ها
سروشنیا:تو خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووبی

بچه ها خدمتم شد 24 ماه....واقعا جا داره تبریک بگم این دست اورد بزرگو.....اصلن من یه علاقه عجیبی به خدمت سربازی دارم...خدایی
تا آخر امسال وقت دارينا!! فوقو بيخيال شين دفترچه بفرستين واسه سربازى بيست و يك ماهه! :D ستاد حذف رقيب در لحظات آخر! :D

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
a4n6466.jpg؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cna12

عضو جدید
تا آخر امسال وقت دارينا!! فوقو بيخيال شين دفترچه بفرستين واسه سربازى بيست و يك ماهه! :D ستاد حذف رقيب در لحظات آخر! :D

والّا همونطور که عرض کردم بنده به خدمت سربازی عُلقه و اشتیاق زایدالوصفی دارم معهذا این این ازمون رو هم به جهت پریشری که از خانواده به من وارده شرکت می کنم...خیالتان راحت من رقیب جدی نیستم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضیه ی این شوادون چیه؟؟ سوالتون کوووجاشه؟؟ انقد پست تو پست میاد ک نمیفهمم سوال چیه جواب کیه

بنام خدا خخخ

والاااا این شوادوناااا قضیشون اینه ک ارتفاعشون از 30 پله باید بیشتر بشه... بعد اینکه ی دریچه دارن تو حیاط ک از اونجا میرن تو...بعد از پله ها میرسن ب ی فضایی خنک واسه تابستوناشون.. ک اینم فقط تو دزفول و شوشتر بوده چون زمینای اونجا اجازه حفر تا این عمق رو میداده.... دگ دگ اینکه... این شوادونا از زیر ب هم راه دارن ب خونه های دگ.. بخاطر رابطه های نزدیک همسایه ها.. بعد اینکه ی سری دریچه دارن سمت کوچه ها ک از اونجا ی حالت دودکشی ایجاد میشده.... محلشم(تابستون نشین و زمستون نشینش) تو خونه های مختلف متفاوته .. تنها نکته ی مهمی ک جا موند اینه ک ب اصطلاح محلیشون اگه اگه 30 پله کمتر بشه بهش شبستان میگن
این بود انشای ما ...

آخرین ویرایش:

number 0ne

عضو جدید
آزمون معماری چندم هست کارت ها کی میدن ببخشید من زیاد وقت ندارم میشه سریعتر جواب بدین ممنون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یک سری مشکل توی درک دارم اگه یک یا چند تا جوان مرد بتونن جواب این سوالات ممنون میشم ثواب داره به خدا
1.سوال اول اینه که توی سوالاتی که بحث سایه است چطور باهاشون برخورد کنیم همیا که میگه تابستون و زمستان صبح و ظهر و شب سیدنی و مسکو و.... چطوری فصل و نیم کره و .....باید پیدا کنیم ؟؟؟؟؟

ببين واسه فصل و زاويه تابش. اينا، كتاب كسمايى رو وردار و نموداراى حركت خورشيدو ببين، تابستونا روزا بلندن، زمستونا كوتاه، پس مسير حركت خورشيد تابستون طولانى تره و بالاتر از شرق شروع و بالاتر از غرب تموم مى شه، زمستونم برعكس، اعتدالين هم منطبق بر شرق و غرب. واسه نيمكره ها هم، هرچى تو نيمكره شمالى واسه ضلع جنوب صدق مى كنه تو نيمكره جنوبى واسه ضلع شماله! به همين راحتى!

2.کسی یک سری اطلاعات درباره سازه خلاصه تر تمیز یعنی چیزی که بشه ازش مباحث سازه ای را فهمید؟؟؟؟؟؟؟
اينو ديگه هرچى خوندى واسه فن ديگه......
3.این ابعاد و استانداردها مال نویفرت چی ها را باید بخونیم ؟؟؟؟؟؟کسی چیزی نداره بزاره ما هم دعاش کنیم

من چيزى ندارم ولى خيلياشو واسه طرحات باهاشون آشنايى ديگه....

4.این تصاویر حقیقی و مجازی هم اگه یکی توضیح بده دمش گرم

ها؟؟؟

5.یک سوال هست توی سال84فک کنم سوال94 عکس کنار یک حوض توی اقلیم سرد میگه چرا این جوریه اخرش به خاطر سرما یا سازه و ایستایی والا من دوتاش ددیم زدن

سوالارو تحليل كن ديگه، ممكنه دو تا گزينه منطقى باشن ولى وقتى حرف اقليمو زده تو صورت سوال پس سرما مهم تره اصولن

6.از این سوالا ت مث برش پرتقال و این چیزاها را چه طور باید حل کرد؟؟؟؟؟/

من خودم تجسم مى كنم راه خاصى نيس كه بگم فرمولش اينه حتمن..

7.یک سوال خیلی ساده ولی خواهشا نخندید ،این نقشه روستا را که میدن شمال و جنوب میخوان یا چه میدونم تپه شمال و جنوب چطور معلوم کنیم مگه اون سمتی که نور جنوب میگره جنوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگه یکی بتونه تکلیف من با این شمال و جنوب و شرق و غرب کلا مشخص کنه خدا خیرش بده

تو بحث روستا سمتى كه نور جنوب مى گيره رو به جنوبه و خودش تو دامنه ى شمالى قرار گرفته و بالعكس. به همين سادگى.... توى مقطع كوهستانى هم، جاى ساخت روستا رو مى پرسن، تو خط القعر نبايد ساخت چون سيل گيره، تو خط الراس هم باد زياد مياد، از كنار رودخونه يه فاصله مي دن واسه زراعت و وسط كوهپايه روستا رو مى سازن.

8.قبل هم این سوال پرسیدم برا پلاک شمال و جنوبی یکی از بچه ها یک چیزی نوشت من هم رفتم توی سوال نگاه کردم ولی جواب اشتباه بود حالا اگه یکی دوباره بگم ممنون میشم اخه میخوام ببینم جواب سوال اشتباه یا چی؟

اينم كه فايلو واست گذاشتم.

9.بچه ها توی طراحی سایت بیمارستان توجه به کدوم دسترسی از اهمیت بیشتری برخورداره ؟؟1.مترو 2.پیاده 3.معلولین 4.اتومبیل سوال 110سال89

ماشين ديگه، مهم تر از همه دسترسى راحت آمبولانسه.
10کدوم یکی از وسایل زیر در استفاده انسان متحمل نیروی کششی و فشاری و پیچشی میشه ؟؟؟؟1.صندلی 2.توپ فوتبال 3.تاب 4.میز

اينو عسگرى زده صندلى ولى من نمى دونم چرا!

11.این سوالات ابعاد پارکینگ میخواد را چطور حل کنیم

يه ماشين آكس تا آكس 2.5
دو تا ماشين آكس تا آكس 5
سه تا ماشين آكس تا آكس 7

پیشاپیش از همتون ممنونم که جواب میدید

...........

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه درجه سه بود ، نوک تیز می شد ولی درجه دو راه نداره ، چون نقطه عطف نداره.

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ تشریحی داری؟چون نوک تیز نمی شه.

آره نوک تیز نمیشه ولی بین دوتا شکست یه قوس میاد تیزشو باید بیشتر کنه که سه تیزش رو به حذفه که خطه بار متمرکز از بار گسترده بیشتره پس تیزش شدیدتره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هیچکدوم نمیشه چون باید انحنای نمودار اونجاهایی که بار متمرکز داریم فرق کنه-اشتباه میکنم؟
نه این خیلی سادست ولی گزینه درست 3 نمی شه. چون بیزه.
تو این طور نمودارها باید درجه خمش رو دونست که اینجا 2 می باشد و دو ---نقطه عطف نداره یعنی مماس مساوی صفر و گزینه 2.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا