بچه ها شودان توی کدوم قسمت خونه قرا میگرفته؟؟؟؟؟/
زیر تابستان نشین
بچه ها شودان توی کدوم قسمت خونه قرا میگرفته؟؟؟؟؟/
زیر تابستان نشین
مشاهده پیوست 192135بچه ها بیاید یه خورده بخندید![]()
اره خب من هم همین فکر میکنم الان یک عکس دیدم که تقریبا شودان که نشون داده بودتقریبا توی غرب میفتاد ،حالا نمی دونم جهت شمالش را اشتباه زدن یا چی؟؟؟؟؟
اره خب من هم همین فکر میکنم الان یک عکس دیدم که تقریبا شودان که نشون داده بودتقریبا توی غرب میفتاد ،حالا نمی دونم جهت شمالش را اشتباه زدن یا چی؟؟؟؟؟
دیگه دارم دیوونه میشم حس میکنم هیچی بلد نیستم 

بچه ها من یه مطلبی تو یادداشتام نوشتم که ویژگی های شوادن ....نمیدونم همون شودان یا نه
ویژگیهاب شوادن:
دارای کانال مودی برای تامین روشنایی
محل نگهداری آب خنک و مواد غذایی بوده
درج حرارت آن برابر معدل درجه حرارت زمین در طول سال است
دمای آن تقریبا 25 درجه در طول سال است
این همون شودان؟؟؟؟؟
یعنی نمیدونستم والااااا اینقدر کم حافظه امدیگه دارم دیوونه میشم حس میکنم هیچی بلد نیستم
کاش زودتر این کنکور لعنتی تموم میشد 7 ماه آرزوی یه بیرون رفتن درست و حسابی بدون فکر درس به دلم موند
یه سوال ؟؟؟؟
یه روش درست و درمون کسی بلده بگه واسه این سوالهای فن که در مورده پایدار و ناپایدار بودن خرپا![]()
بچه ها من یه مطلبی تو یادداشتام نوشتم که ویژگی های شوادن ....نمیدونم همون شودان یا نه
ویژگیهاب شوادن:
دارای کانال مودی برای تامین روشنایی
محل نگهداری آب خنک و مواد غذایی بوده
درج حرارت آن برابر معدل درجه حرارت زمین در طول سال است
دمای آن تقریبا 25 درجه در طول سال است
این همون شودان؟؟؟؟؟

ممنونم ولی من اصلا نمیدونم j / m / R اصلا چی هست![]()
دمت گرم میگم مهندس یک راه حل برای تشخیص کششی یا فشاری بودنش؟؟؟؟تقریبا صفر نیرویی را یاد گرفتم کشش و فشارش مونده![]()
تو كه خودت جنوبى هستى كه بايد ديده باشى!! نكته مهمش اينه كه اونى كه زير زيرزمينه شوادانه، واسه همينم تو دزفولو شوشتره بيشتر، چون خيلى گرمه!!! در نتيجه يه نكته ديگه هم داره و اونم اينه كه برعكس زيرزمين ديگه نمى تونه پنجره به حياط داشته باشه، ولى در كل طرف تابستان نشينه. اون شوادانايى كه من توى شوشتر ديدم، خيلى بزرگ بودن و ممكنه بيشتر از فقط سمت تابستان نشين هم باشن، واقعن هم خيلى خنك بودن و خيلى مرطوب و خفقان آور!!! بعضى وقتا هم چنتا خونه از طريق شواداناشون به هم ربط دارن يعنى ديگه اصن لازم نيس از اون پايين دربياى تا برى به صغرا خانوم همسايه بغلي سر بزنى!بچه ها شودان توی کدوم قسمت خونه قرا میگرفته؟؟؟؟؟/
توى شوشتر مى گفتن كه تقريبن يه شبكه از شواداناى مثل هم زير شهر هم تشكيل شده كه ديگه اصلن لازم نيس تو هواى گرم بيان رو زمين!! ديگه اين قسمتشو نمى دونم چقد صحت داره! 
تو كه خودت جنوبى هستى كه بايد ديده باشى!! نكته مهمش اينه كه اونى كه زير زيرزمينه شوادانه، واسه همينم تو دزفولو شوشتره بيشتر، چون خيلى گرمه!!! در نتيجه يه نكته ديگه هم داره و اونم اينه كه برعكس زيرزمين ديگه نمى تونه پنجره به حياط داشته باشه، ولى در كل طرف تابستان نشينه. اون شوادانايى كه من توى شوشتر ديدم، خيلى بزرگ بودن و ممكنه بيشتر از فقط سمت تابستان نشين هم باشن، واقعن هم خيلى خنك بودن و خيلى مرطوب و خفقان آور!!! بعضى وقتا هم چنتا خونه از طريق شواداناشون به هم ربط دارن يعنى ديگه اصن لازم نيس از اون پايين دربياى تا برى به صغرا خانوم همسايه بغلي سر بزنى!توى شوشتر مى گفتن كه تقريبن يه شبكه از شواداناى مثل هم زير شهر هم تشكيل شده كه ديگه اصلن لازم نيس تو هواى گرم بيان رو زمين!! ديگه اين قسمتشو نمى دونم چقد صحت داره!
![]()
خواهش میکنم منم مشکل دارم تو این زمینه عارف عزیز تو این زمینه استاده....

میشه برا قاب هارو هم بگی؟؟؟من قاب اصلن نمیفهممدمت گرم میگم مهندس یک راه حل برای تشخیص کششی یا فشاری بودنش؟؟؟؟تقریبا صفر نیرویی را یاد گرفتم کشش و فشارش مونده![]()
من فک نمیکنم این حرف درست باشه،با توجه به چیزی که من خوندم خود مهار کننده یعنی امتداد کابل به جای اینکه به زمین با اون قظعه بتنی متصل بشه برای مهار نیروی جانبی به انتهای سطح پل متصل میشه.میتونین به ص 140 درک رفتار یازه مراجعه بکنید.پاراگراف اولشدر مورد دکل های خود مهار کننده فقط یه مثال میزنم با زبان ساده دکلهای که نسبت به خط عمود بر راستای خود زاویه دارند اونایی که کج هستند مثله اون پل الامیوالامینو
کالاتراوا یا اون کارخانه کارتن سازی که دکلاش شبیه یه ادم هستند که دارن یه چیزی رو از پشت میکشن منظور اوناست که با توجه به کج بودنشون و وزن خود سازه و رانشی که کابل ها در طرف دیگر ایجاد میکنه به وسیله این کج بودن خنثی میشه
بچه ها میانکرت با محور اصلی مگه فرق داره؟؟من خوندم اینا یکین که.تازی ی عکس هم دیدم محور اصلی رو نوشته بود میانکرتآورین
میان کرت ها : اسپست یا آبنما... درختان بلند نمیذاشتن ک منظر رو مسدود نکنه (منبع :باغهای ایرانی)
کرت های دور باغ : مو
حاشیه های فرعی : توت (چون کثیف کاری میکنه خخخ)
پیرامون استخر : نارون ، افرا، مورد ، بید و ارغوان
محور اصلی باغ : سرو و چنار
منبع : حسینی
درختان غیر مثمر رو تو خیابونهای فرعی باغ میکاشتن.. مثلا تو اقلیم گر م مرطوب ممکن بوده حتی نخل هم بذارن... یا دالان با گیاهان میذاشتن (منبع :باغهای ایرانی)

بچه ها من یک سری مشکل توی درک دارم اگه یک یا چند تا جوان مرد بتونن جواب این سوالات ممنون میشم ثواب داره به خدا
1.سوال اول اینه که توی سوالاتی که بحث سایه است چطور باهاشون برخورد کنیم همیا که میگه تابستون و زمستان صبح و ظهر و شب سیدنی و مسکو و.... چطوری فصل و نیم کره و .....باید پیدا کنیم ؟؟؟؟؟واسه تایستون زمستون که باید مسیر حرکت خورشید ص 36 تنظیم قیابکلو رو بلد باشی و اینکه مسیرا تو چه روزایی مثل همن عنی عکس ص96
صبح و ظهر نمودارص 88 که مسیر خورشیدو توی 1 روز نشون داده و ص 98 -100
واسه کشورای دیگه هم اول باید تشخیص بدی توی کدوم نیمکره است و بعد با توجه به مسیر حرکت خورشید توی هر نیمکره سایه رو تعیین کنی
![]()
2.کسی یک سری اطلاعات درباره سازه خلاصه تر تمیز یعنی چیزی که بشه ازش مباحث سازه ای را فهمید؟؟؟؟؟؟؟
3.این ابعاد و استانداردها مال نویفرت چی ها را باید بخونیم ؟؟؟؟؟؟کسی چیزی نداره بزاره ما هم دعاش کنیم
اینو بچه ها توی تاپیک نکات گذاشته بودن#431
4.این تصاویر حقیقی و مجازی هم اگه یکی توضیح بده دمش گرم مربوط به کجاست این؟مربوط به کجاست این؟
5.یک سوال هست توی سال84فک کنم سوال94 عکس کنار یک حوض توی اقلیم سرد میگه چرا این جوریه اخرش به خاطر سرما یا سازه و ایستایی والا من دوتاش ددیم زدن
عصر کنکاش گفته به خاطر سرما که یخ میزنه منبسط میشه بتونه بره بالا.مثلا اگه صاف باشه ی چوب میذاستن که آب بتونه بهش فشار بیاره
به نظر من خب این میشه جزوه ایستاییش وسوال بیخودیه
6.از این سوالا ت مث برش پرتقال و این چیزاها را چه طور باید حل کرد؟؟؟؟؟/
باید درک وتحلیل ذهنیت بالا باشه که قاطی نکنی و به قول بچه ها هدف خبیث طراح رو بتونی حدس بزنی(خو مرکز پرتقال وسطه دیگه چرا باید با قاچ کج مرکز جابهجا بشه!به خودم میگم که منم گول خوردم)
7.یک سوال خیلی ساده ولی خواهشا نخندید ،این نقشه روستا را که میدن شمال و جنوب میخوان یا چه میدونم تپه شمال و جنوب چطور معلوم کنیم مگه اون سمتی که نور جنوب میگره جنوب نیست؟؟؟؟؟نه نور جنوب از سمت جنوب میاد میخوره به سمت شمالی اخه کوهه شیب داره مثل حیاط مرکزیه جهتای نورگیریش
![]()
مثلا اینجا 1و 2 سمت شمالیه ولی نور جنوب میگیره.3 و 4 سمت جنوبیه ولی نور شمال میگیره
خلاصه اگه یکی بتونه تکلیف من با این شمال و جنوب و شرق و غرب کلا مشخص کنه خدا خیرش بده
8.قبل هم این سوال پرسیدم برا پلاک شمال و جنوبی یکی از بچه ها یک چیزی نوشت من هم رفتم توی سوال نگاه کردم ولی جواب اشتباه بود حالا اگه یکی دوباره بگم ممنون میشم اخه میخوام ببینم جواب سوال اشتباه یا چی؟
9.بچه ها توی طراحی سایت بیمارستان توجه به کدوم دسترسی از اهمیت بیشتری برخورداره ؟؟1.مترو 2.پیاده 3.معلولین 4.اتومبیل سوال 110سال89
خدااااااااااای ناکرده اگه تو حالت بد بشه با چیری میری بیمارستان؟با مترو یا پیاده روی میکنی تا اونجا.خب با ماشین یریع میرسونی خودتو حالا یا آمبولانس یا آژانس یا ماشین خودتون
10کدوم یکی از وسایل زیر در استفاده انسان متحمل نیروی کششی و فشاری و پیچشی میشه ؟؟؟؟1.صندلی 2.توپ فوتبال 3.تاب 4.میز
11.این سوالات ابعاد پارکینگ میخواد را چطور حل کنیم#431
پیشاپیش از همتون ممنونم که جواب میدید
پس فك كنم اين كرم ملاهاس!! آخه اونم خونه آخوند شوشتر بود كه ديده بودم! خيلييييييي بزرگ بود شوادونش!!!!! ولى واقعن رطوبت غير قابل تحملى داشت، نمى دونم چه جورى اونجا زندگى مى كردن قبلن!!!ببین ما توی شهرمون شودان نداریم خودمون ولی درباره اش خوندم اتفاقا سیستم جالبی دارن حتی احتمال این که میگن زیر زمینشون بوده هم ممکنه باشه اخه من خودم دیدم توی خونه یکی از علمای بزرگ شهرمون که حتی زیر خونه اش یک تونل بوده که دوتا کوچه را وصل میکرده البته فقط برا استفاده خودش بوده یک جور سیستم امنیتی برا این عالم بوده که شنیدم چند سال پیشا میراث خونه را خریده و راهش هم بسته
دوستان این گنبد گایگر با فولر خیلی مشکوک میزنن احتمال داره سوال بیاد ولی من فرقشونو ندونستم چیه یکی یه توضیحی بده ؟؟؟؟؟/
عکس ص 63 درک رفتار عکس گذاشته دیگهدوستان این گنبد گایگر با فولر خیلی مشکوک میزنن احتمال داره سوال بیاد ولی من فرقشونو ندونستم چیه یکی یه توضیحی بده ؟؟؟؟؟/
من فک نمیکنم این حرف درست باشه،با توجه به چیزی که من خوندم خود مهار کننده یعنی امتداد کابل به جای اینکه به زمین با اون قظعه بتنی متصل بشه برای مهار نیروی جانبی به انتهای سطح پل متصل میشه.میتونین به ص 140 درک رفتار یازه مراجعه بکنید.پاراگراف اولش
بچه ها میانکرت با محور اصلی مگه فرق داره؟؟من خوندم اینا یکین که.تازی ی عکس هم دیدم محور اصلی رو نوشته بود میانکرت![]()