زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان دیروز یه سوال درباره محل قرارگیری بافت روستا درکوهستان بود کلی تحلیل کردیم ها...یکمی اشتباه تحلیل شد ودرستش اینه
بافت روستادروسط کوهپایه وبه سمت جنوب قرار میگیره
1.اگر روستا پایین دره باشد خطر سیل دارد
2.اگر روستا دربالای کوه باشد سمت شمال کوه همیشه سایه دارد وسرده بعلاوه دسترسی مناسب نداره وبادهای نامطلوب داره
3. زمین های بین روستا ودره برای مزرعه وچراگاه مناسبه وسبب میشود روستاییان دید بهتری به مزارع واحشام داشته باشن
میخواستم عکسش براتون بزارم نشد دیگه خودتون مهندسین تصورکنید.فقط اون غلط رو از ذهنتون پاک کنید که سرجلسه اشتباه نکنید

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان دیروز یه سوال درباره محل قرارگیری بافت روستا درکوهستان بود کلی تحلیل کردیم ها...یکمی اشتباه تحلیل شد.
چون بافت روستادروسط کوهپایه وبه سمت جنوب قرار میگیره
1.اگر روستا پایین دره باشد خطر سیل دارد
2.اگر روستا دربالای کوه باشد سمت شمال کوه همیشه سایه دارد وسرده بعلاوه دسترسی مناسب نداره وبادهای نامطلوب داره
3. زمین های بین روستا ودره برای مزرعه وچراگاه مناسبه وسبب میشود روستاییان دید بهتری به مزارع واحشام داشته باشن
میخواستم عکسش براتون بزارم نشد دیگه خودتون مهندسین تصورکنید.فقط اون غلط رو از ذهنتون پاک کنید که سرجلسه اشتباه نکنید

عزیزم اگه تونستی حتما عکسشو بذار و گزینه درستو مشخص کن...خیلی ممنون میشم .... یادم نیس کدوم سوال بود:(

memare iran

عضو جدید
این یکی هم کلی بحث درباره ش شد اما من توجیه نشدم میشه لطفا توضیح بدین
نسبت سرعت صوت با کدام گزینه متناسب نخواهدبود؟
1دمای محیط
2فشارهوای محیط
3رطوبت نسبی
4سرعت جریان
تو کتاب آکوستیک قیابکلو گفته سرعت صوت به دمای هوا،رطوبت هوا،جنس محیط بستگی داره

memare iran

عضو جدید
عزیزم اگه تونستی حتما عکسشو بذار و گزینه درستو مشخص کن...خیلی ممنون میشم .... یادم نیس کدوم سوال بود:(

درستش همینه که توضیح دادم...یعنی از بالای کوه که قله هست سرده
بعدش میشه بافت روستا
بعدش زمین کشاورزی
بعدم دره
(تو تحلیل دیروز جای زمین کشاورزی و بافت روستا اشتباه گفته شد)

memare iran

عضو جدید
1دمای محیط
2فشارهوای محیط
3رطوبت نسبی
4سرعت جریان

کجارفتین؟؟؟جواب این سوال بدین دیگه
آیا کسی هست مرا یاری کند

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
درستش همینه که توضیح دادم...یعنی از بالای کوه که قله هست سرده
بعدش میشه بافت روستا
بعدش زمین کشاورزی
بعدم دره
(تو تحلیل دیروز جای زمین کشاورزی و بافت روستا اشتباه گفته شد)

این همون سوال دیروزه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
حساسیت چشم در طول موج
0/555میکرون
یا555میکرون؟؟؟؟
کاشی پیش بر چ نوع کاشی هست؟؟؟؟
هرقطعه ان را از یک کاشی،هندی،تسکیل شده
همان کاش معقلی اشت
همان کاشی معرق
ب قطعات کاشی بین اجرها گفته میشه
لطفا ب سوالام اکه بلدید جواب بدید

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
همان کاش معقلی اشت
همان کاشی معرق
حساسیت چشم به 0.555میکرون که میشه 555 نانومتر حدود نور سبز
کاشی پیش بر اولی میشه؟

memare iran

عضو جدید
همان کاش معقلی اشت
همان کاشی معرق ...فک میکنم این درسته

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]انواع کاشی تزیینی:[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] 1) کاشی پیش بر: قبل از لعاب دادن قسمت های کاشی جدا شده و پس از لعاب کنار یکدیگر قرار می گیرند. قطعات به شکل های هندسی برش می خورند ( مسجد جامع یزد)[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]2) کاشی نگین: کاشی هایی که بصورت ریز گونه در میان خشت ها و آجرها قرار می گیرند. (خواجه اتابک کرمان )[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]3) کاشی معقلی: قطهات بزرگتر کاشی که در میان خشتها و آجرها کار می شوند.[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]4) کاشی معرق: قطعات بریده بریده کاشی که با رنگ های مختلف و با سطوح منحنی بریده می شوند. هر قطعه یک رنگ خاص دارد.[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]5) کاشی مُهری: بیسکویت خام کاشی را مُهر می زنند و سپس آنرا می پزند.[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]6) کاشی حمیل: کاشی های کشیده طولی که بصورت خطی می باشند. این کاشی در حاشیه اغلب کاشی کاری ها موجود است.[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]7) کاشی زغره: کاشی پیچیده ( مارپیچ ) حمیل می باشد ( ستونهای پیچ در پیچ داخل مقبره شیخ لطف اله اصفهان )[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]8) کاشی هفت رنگ: روی بیسکویت خام کاشی یک رنگ سفید کشیده شده و سپس طرح کشیده شده بصورت رنگارنگ کشیده شده و سپس پخته می شود. (همانند کاشی های امروزی)[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]9) کاشی زرین فام: از رنگ طلایی بیشتر در آن استفاده میشده است و در دوران عباسیان رواج داشته است.[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]10) کاشی لعاب پَر: نقش روی بیسکویت خام کشیده می شده است و پس از پختن در کوره برخی از قسمت ها با ابزار لعاب آنها برداشته می شده است[/FONT]

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
1دمای محیط
2فشارهوای محیط
3رطوبت نسبی
4سرعت جریان

این همون سوال 3 درسته

نکته اینجاست اگه قبابک گفته رطوبت هوا منظورش رطوبت مطلق هستش..........................پس نتیجه این میشه که رطوبت مطلق با رطوبت نسبی فرق داره...................وجواب درست رطوبت نسبی میشه

memare iran

عضو جدید
این همون سوال 3 درسته

نکته اینجاست اگه قبابک گفته رطوبت هوا منظورش رطوبت مطلق هستش..........................پس نتیجه این میشه که رطوبت مطلق با رطوبت نسبی فرق داره...................وجواب درست رطوبت نسبی میشه
خوب چرا فشارهوادرسته؟
گزینه دما وسرعت جریان درسته مشکلی هم نداریم..اما فشارهواچی؟تاثیرش توصوت چیه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه بچه ها ک جواب دادید منم فک میکردم همون معقلی اما کتکاش ی چیز دیگه روزده بود جواب گفتم از دوستای باسوادم بپرسم و مطمن ننننن بشممم ممنونم از توضیحات کامل و جامع تون ..با دکمه تشکر نتونستم خودم
راضی کنم ..

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
همان کاش معقلی اشت
همان کاشی معرق

و اما در مورد این سوال

کاشی معرق که از نظر ساخت سخترین نوع کاشی میباشد و به خاطر عرق ریختن زیاد هنگام تراش کاشی به این عنوان لقب گرفته

حالا فرقش با کاشی پیش بر تو این هست که کاشی معرق رو بعد از اینکه قطعات کاشی لعاب دار رو از کوره بیرون میارن با دست تراش میدن و به شکلی خاصی در میارن و قطعات برش خورده رو باهم هم دسته میکنن و به دیوار نصب میکنن

ولی کاشی پیش بر اسمش با خودشه قبل از اینکه بخان وارد کوره کنن اونرو برش میدن و به کوره میبرن و لعاب میدن.......نمیدونم مطلب رو ادا کردم یا نه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب چرا فشارهوادرسته؟

اختلاف فشار هوا باعث ایجاد باد میشه و باد هم تاثیر داره تو سرعت صوت...تحلیل خودمه:D

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب چرا فشارهوادرسته؟

در مورد فشار هوا هم من این استدلال رو برا خودم دارم

وقتی سرعت صوت به رطوبت هوا ربط داره......پس نتیجه میگیریم با افزایش رطوبت هوا فشار هوا هم بالا میره و در نتیجه بر سرعت صوت اثر گذاره;)

memare iran

عضو جدید
در مورد فشار هوا هم من این استدلال رو برا خودم دارم

وقتی سرعت صوت به رطوبت هوا ربط داره......پس نتیجه میگیریم با افزایش رطوبت هوا فشار هوا هم بالا میره و در نتیجه بر سرعت صوت اثر گذاره;)
من میگم خوب وقتی از رطوبت مطمنیم چرا لقمه رو بپیچونیم...بازم ممنون ازتون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست Album3(1)-resized.pdfIMG_3546.jpg

اینا دو تا از تالیفات سه سوته من! :D پی دی اف جانمایی مدرسه ۴باغ و کاروانسرای مادرشاه تو شهر و ساختار اصفهانه.. عکسه هم دسته بندی اینکه به چه پلاکایی جنوبی می گیم به چی شمالی و اینا...
خودافس!

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه این دو تا سوال رو با پاسخ تشریحی حل کنین؟ ممنون:D
aaaaaaa.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا