اقا فعلا پخت نداریم برید فردا صبح زود بیاید وایستید تو صف![]()
اقا فعلا پخت نداریم برید فردا صبح زود بیاید وایستید تو صف![]()
همتون هم ک برید منو همزادم هستیم در خدمت معمولا تا 4منم گفتم برید صبح بیاین،گفتن ما تازه سرشبمونه
همتون هم ک برید منو همزادم هستیم در خدمت معمولا تا 4
بیا تائید کن همزاد جوونی (حالا خوبه شانس نباشه الان و ضایع شم ...برم آب حوض بکشم خخخخ)

لااااایک
بدون شرح
لامصب حالا از اونور... وقتی میخوان نتیجه هارو بزنن... سرعت گذر زمان میشه حلزون قطع نخاع شده :|

بیخیال دیر تر بیاد بهتر بذار خوش باشیم![]()

همتون هم ک برید منو همزادم هستیم در خدمت معمولا تا 4
بیا تائید کن همزاد جوونی (حالا خوبه شانس نباشه الان و ضایع شم ...برم آب حوض بکشم خخخخ)
منظورت از همزاد من بودم دیگه آرهههههههههههههه![]()
اینو نگو ک یاد پارسال افتادم ... خاک عالم بر سر بگم کی!!!!دو روز بعدش سوالا میاد رو سایت میریم درصد میزنیم![]()
خخخخخخخ هرکی بیداره همزاد منه خخخخخمنظورت از همزاد من بودم دیگه آرهههههههههههههه![]()
تو هم همزاد پسرباران اومد وسط من کنار میکشم چون اون همیشه بیداره![]()
خخخخخخخ هرکی بیداره همزاد منه خخخخخ
تو همزاد دختری
تو هم همزاد پسر
خخخخخخخخخخ

ولی برام سواله این باران طلایی کی میخوابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
فردا اول وقت بیا (همون لنگ ظهر خودمون خخخ) برات سفارش میدیم

من امروز نبودم هنوز کوپن تشکر دارم....
تو رو خدا میبینی تو تشکرم تحریمیم این چه دنیاییه آخه لطفا مسئولین رسیدگی کنن.....ممنون![]()
من امروز نبودم هنوز کوپن تشکر دارم....![]()

آره اینو از ته دل معتقدم.....سنجش خر است .![]()
کجا رفتید پس همزادهای عزیزمممممم بلند بشید من تنها اینجا میترسم 
من اینجا واسه شما نکات مهم میزارم بعد شماها دارید خواب قبولی توی کنکور رو میبینید

و از فردا هم دیگه تحریمتون میکنم و دیگه نکات مهم نمیزارم ایییی عزیزم....زرنگ اگه بودم باید 2 سال پیش ارشد قبول میشدم و الان واسه دکترا میخوندم...نه اینکه صمیمی ترین دوستم به خودش خواهرم میدونست از پشت به هم خنجر زد...ک هر وقت یادم میاد واسه خودم تاسف میخورم...بچه ها چیزی براش نزاریداااااا![]()
واااااای خداااا این دختر چقدر زرنگهههههه فقط میاد مطلب میگیره
خب عزیزم تو هم یه خورده از اون مطالبت رو اینجا بزار دیگه
![]()
بزار ماهم از مطالبت استفاده بکنیم
حداقل اینجوری زکات علمی که یاد گرفتی رو پرداخت میکنی خخخخخخ

اي خوابالوهاااااا بلند بشيد ديگه من رفتم و اومدم شما هنوز خوابيد ؟؟؟؟ خوابتون رو بزاريد واسه ٩ روز ديگهههههه
پنج صفحه پر از هذيون!!! راضيم ازتون به خدا!!! بعد از كنكور كل اين تاپيكو به عنوان اسپم پاك مى كنن مديرا به خدا!

ایییی عزیزم....زرنگ اگه بودم باید 2 سال پیش ارشد قبول میشدم و الان واسه دکترا میخوندم...نه اینکه صمیمی ترین دوستم به خودش خواهرم میدونست از پشت به هم خنجر زد...ک هر وقت یادم میاد واسه خودم تاسف میخورم...
اما من ک گفتم جمعه هستم از صبح بیاااید یه سری سئوال و یه سری نکته هست اونها رو میزارم ک سئوالها رو با هم حل و نکات هم مرور کنیم....![]()
دلم گرفت 
جواب سوال شما : ساعت 4/30 تا 6 صبح![]()