زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا فعلا پخت نداریم برید فردا صبح زود بیاید وایستید تو صف:biggrin:

منم گفتم برید صبح بیاین،گفتن ما تازه سرشبمونه
همتون هم ک برید منو همزادم هستیم در خدمت معمولا تا 4
بیا تائید کن همزاد جوونی (حالا خوبه شانس نباشه الان و ضایع شم ...برم آب حوض بکشم خخخخ)

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
همتون هم ک برید منو همزادم هستیم در خدمت معمولا تا 4
بیا تائید کن همزاد جوونی (حالا خوبه شانس نباشه الان و ضایع شم ...برم آب حوض بکشم خخخخ)

تایید شد دددددددددددددددددددددددددددد;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون شرح...

بدون شرح...

من وقتی این روزا به تقویم نگاه میکنم !

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو روز بعدش سوالا میاد رو سایت میریم درصد میزنیم :)
اینو نگو ک یاد پارسال افتادم ... خاک عالم بر سر بگم کی!!!!
من با کلید کمترین درصدم
33 بود.. تو کارنامه درصد ماکسم شد 33.33
آخرشم دلیلشو نفهمیدم ک چی بود
من خودمو با این گول زدم ک شاید تو پاسخنامه یکیو اشتباه وارد کردمو باقی هم جا ب جا شدن (در صورتی ک دوبار گزینه هارو قبل از تحویل پاسخنامه چک کرده بودمااا)
دگ چی بگم.... لابد قسمت نبوده
ایشالا امسال حداقل دگ ب هدفم برسم
وگرنه میرم سراغ مرگ موش خونم میفته گردن توکلی(رئیس سنجش) خخخخخخ

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه سکوتی بدی اینجا رو گرفته :eek: کجا رفتید پس همزادهای عزیزمممممم بلند بشید من تنها اینجا میترسم :cry::cry: من اینجا واسه شما نکات مهم میزارم بعد شماها دارید خواب قبولی توی کنکور رو میبینید

حالا که اینجوره منم میرم میخوابم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها چیزی براش نزاریداااااا :biggrin: :biggrin: واااااای خداااا این دختر چقدر زرنگهههههه فقط میاد مطلب میگیره :book: خب عزیزم تو هم یه خورده از اون مطالبت رو اینجا بزار دیگه :wallbash: :w00:بزار ماهم از مطالبت استفاده بکنیم :w10: حداقل اینجوری زکات علمی که یاد گرفتی رو پرداخت میکنی خخخخخخ
ایییی عزیزم....زرنگ اگه بودم باید 2 سال پیش ارشد قبول میشدم و الان واسه دکترا میخوندم...نه اینکه صمیمی ترین دوستم به خودش خواهرم میدونست از پشت به هم خنجر زد...ک هر وقت یادم میاد واسه خودم تاسف میخورم...
اما من ک گفتم جمعه هستم از صبح بیاااید یه سری سئوال و یه سری نکته هست اونها رو میزارم ک سئوالها رو با هم حل و نکات هم مرور کنیم....:cry:

اي خوابالوهاااااا بلند بشيد ديگه من رفتم و اومدم شما هنوز خوابيد ؟؟؟؟ خوابتون رو بزاريد واسه ٩ روز ديگهههههه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15: :w15: :w15: :w15: :w15: پنج صفحه پر از هذيون!!! راضيم ازتون به خدا!!! بعد از كنكور كل اين تاپيكو به عنوان اسپم پاك مى كنن مديرا به خدا! :w15:
من مى ترسم بعد كه كليد اومد برم بزنم و درصد بگيرم..... يا الكى اميدوار مى شم يا نا اميد! :(

ديشب ساعت 2 اس ام اس اومد از آتليه صديق كه از نوزده بهمن ثبت نام واسه كلاس اسكيس ارشد شروع مى شه، از خط عادى بود، مى خواستم زنگ بزنم درى ورى بار يارو كنم كه تو كه نمى فهمى آدم كه كنكور داره و خوابيده رو با اس ام اس كلاس اسكيس بيدار نكنى غلط كردى اصن كلاس برگزار مى كنى!!! اگه مى خواستم بيام كلاستونم ديگه نميام! :D

:w15:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایییی عزیزم....زرنگ اگه بودم باید 2 سال پیش ارشد قبول میشدم و الان واسه دکترا میخوندم...نه اینکه صمیمی ترین دوستم به خودش خواهرم میدونست از پشت به هم خنجر زد...ک هر وقت یادم میاد واسه خودم تاسف میخورم...
اما من ک گفتم جمعه هستم از صبح بیاااید یه سری سئوال و یه سری نکته هست اونها رو میزارم ک سئوالها رو با هم حل و نکات هم مرور کنیم....:cry:

عزیز دلمممممم شوخی کردم باهات اینجوری نکن دیگه :w24:دلم گرفت :cry:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هرچقد تلاش ک صبا زود بیدارشم شبش نمیتونم بخابم دیشب شاید تا 2بیخاب بودم نتونستم بخابم
خوااااب میدیدم سرجلسه کنکوریم بعد نقلب میکنیم ححمح
آفت زده زبونم از استرس واقعا جونم داره میاد ازدردش
کاش زود تموم بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا