زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
با استفاده از مدل سازی پارامتریک منطق رفتاری، سیستم به طور مداوم بهینه سازی می شود. این پروژه وابسته به شکل شناسی زیستی که طرحی از LAVA است، از طبیعت الهام گرفته و تلاش می کند با استفاده از تکنیک های پیشرفته طراحی، به یک ساختار سبک، کارآمد و با شکوه برسد.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
المپیک آبی لندن

المپیک آبی لندن

ایده اولیه:شکل موج های آب رودخانه تیمز لندن
تیم طراحی:زاها حدید

این مرکز که شبیه به یک سفره‌ماهی عظیم با باله‌هایی متحرک طراحی‌شده، انتظار می‌رود به یکی از زیباترین جلوه‌های بصری این مرکز و یکی از مناطق توریستی شهر لندن تبدیل شود.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
برج سنجاقک نیویورک

طراح این برج، شرکت بلژیکی Vincent Callebaut Architecture می باشد. این گروه، یک مزرعه عمودی را با الگوبرداری از بال های سنجاقک طراحی کرده است. این برج که در شرق جزیره روزولت در ایالت نیویورک واقع شده، یک ارگانیسم زنده است که در مصرف آب، انرژی و تولید غذا خودکفاست. این آسمانخراش دارای 132 طبقه و 600 متر ارتفاع است که برای تولید 28 زمین زراعی مختلف شامل میوه، سبزیجات، حبوبات، گوشت، لبنیات و تخم مرغ تطبیق داده شده است.

این مزرعه عمودی کاربرد پایدار کشاورزی ارگانیک براساس تولید فشرده است که طبق دوره های فصلی تنوع می یابد. این نوع کشاورزی با توجه به استفاده مجدد از زباله های زیست تجزیه پذیر و حفاظت از انرژی و منابع تجدید شدنی برای طراحی یک اکوسیستم است. در این آسمانخراش هیچ چیز هدر نمی رود و همه چیز در یک چرخه پیوسته قرار دارد.
در این پروژه علاوه بر حفظ زمین طبیعی، ارتباط بین تولیدکننده و مصرف کننده راحت تر می شود و حرکت اتومبیل ها و ترافیک شهری برای رساندن مواد غذایی به مصرف کننده و مصرف سوخت و آلودگی های ناشی از آن نیز کاهش می یابد. مفهوم سازماندهی پخش محصولات تازه در مسیرهای کوتاه، ارتباط مستقیم با مصرف کننده است. برای حل بحران زمین، این ساختمان با فرم یک برج بیونیک به صورت عمودی امتداد می یابد و باغی برای گیاهان و جانداران و محلی برای تولید غذا توسط ساکنان ایجاد می کند.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در برج های فیلوتاکتیک، کف طبقات مشترک نیست و این تفاوت اساسی بین سیستم فیلوتاکسی و سیسنم دومینوی لوکوربوزیه است. در برج های فیلوتاکتیک، هر واحد آپارتمانی حیاط روباز شخصی خودش را دارد، بنابراین می توان هر واحد این برج ها را یک خانه نامید.

مطالعات نشان می دهد که آرایش برگ ها بر ساقه گیاهان به گونه ایست که آن ها را قادر به حداکثر بهره مندی از انرژی های طبیعی می گرداند. این الگوها فیلوتاکسی نامیده می شود و در برج های فیلوتاکتیک برخی از این الگوها برای سازماندهی خانه ها به دور هسته مرکزی به کار می رود. با استفاده از الگوهای مختلف فیلوتاکسی می توان فواصل افقی و عمودی بین خانه ها را بر اساس منطقه جغرافیایی و شرایط اقلیمی تغییر داد. بدین ترتیب می توان برج های فیلوتاکتیک را با تغییر تراکم واحد ها در ارتفاع برج با برخی اقلیم های مختلف انطباق داد.الگوهای دوتایی، سه تایی و چهارتایی برخی از الگوهای فیلوتاکتیک معماری هستند.

تقریبا تمامی قسمت های برج های فیلوتاکتیک دسترسی مستقیم به نور خورشید و هوای آزاد دارند. خانه ها به واسطه بهره مندی از چیدمان فیلوتاکسی به دور هسته مرکزی، کمترین میزان سایه اندازی بر هم را دارند، دقیقا مانند برگ ها در گیاهان.در مجموع در برج های فیلوتاکتیک هر واحد مسکونی حیاط شخصی روباز خودش را دارد. به علاوه می تواند بیشترین میزان نور خورشید را دریافت کند و نور خورشید از منابع اصلی انرژی در معماری پایدار و شهرسازی پایدار آینده خواهد بود.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینارو از چه موجودی گرفتن؟؟:D
تو بیونیک باید تنها کپی کاری نکن باید از عملکرد و فرم آنها درس بگیرن و استفاده کنن.
الان تورسو از چرخش پیچک می تونه الهام گرفته باشه که در برابر باد و نیرو جانبی مقاومه یا تالار شهر لندن از یه فرد که با دستاش پاهاشو گرفته و .....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو بیونیک باید تنها کپی کاری نکن باید از عملکرد و فرم آنها درس بگیرن و استفاده کنن.
الان تورسو از چرخش پیچک می تونه الهام گرفته باشه که در برابر باد و نیرو جانبی مقاومه یا تالار شهر لندن از یه فرد که با دستاش پاهاشو گرفته و .....
:biggrin:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ویلا ساوا و اون ساختمون بالاییش چی؟ الان وبلا ساوا بیونیکه؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی لطفا برام من این پلاک جنوبی و شمالی را توضیح بده ممنون میشم

این بیت المقدس کدوم وریه ؟؟؟؟؟؟؟؟

انشاله از فردا شب میام سوالات درک ازتون بپرسم هم برا من توضیح بدید ثواب داره هم برا خودتون مرور میشه :D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویلا ساوا و اون ساختمون بالاییش چی؟ الان وبلا ساوا بیونیکه؟
خب اون فرم پیلوتیش و راه پله شبه مارپیچش از طبیعت الهام گرفته شده خخخخخخخخخخخخخ الهام جون مادرت گیر نده! خخخخخخخخخخ

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اون فرم پیلوتیش و راه پله شبه مارپیچش از طبیعت الهام گرفته شده خخخخخخخخخخخخخ الهام جون مادرت گیر نده! خخخخخخخخخخ

خوب اگه اینجور باشه خونه مام بیونیکه الان :D
بیچاره الهام!!!:D

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی لطفا برام من این پلاک جنوبی و شمالی را توضیح بده ممنون میشم

این بیت المقدس کدوم وریه ؟؟؟؟؟؟؟؟

انشاله از فردا شب میام سوالات درک ازتون بپرسم هم برا من توضیح بدید ثواب داره هم برا خودتون مرور میشه :D

خیلی ساده و روان و ثلیث برات توضیح میدم

یه کوچه شرقی غربی رو در نظر بگیر ......خونه های که در سمت بالایی کوچه یعنی شمال کو چه قرار گرفتن شمالی

و خونه هایی که در سمت پایین کوچه قرار گرفتن جنوبی

بیت المقدس اگه اشتباه نکنم در سمت شمال غربی هستش

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها جووون برای درک اون بخش مفاهیم...کسی مطلبی چیزی داره ک مفید باشه بزاره ما بخونیم دعاش کنیم کنکور رتبه زیر 50 بیاره؟؟؟
از اون کلمه ها ک خر هستن و من متوجه نمیشم....فکر کنم میشه بخش مبانی نظری آره؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شماااا آزاد شرکت کزدید؟؟؟میکنید؟؟؟!!شهریه اش چقدره؟؟
کارت خریدس چنده؟؟ارزش داره ثبت نام کتم اما خببب انشالاه قبول میشم سراسری اپووممممممم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه به نظر من دیگه سوال پرسیدن ها رو تمام کنیم و استراحت کنیم ....

بچه ها میشه سوال کنم بهترین مقاطع به ترتیب برش و خمش و فشار و کشش و .... کدوماست ؟ :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شماااا آزاد شرکت کزدید؟؟؟میکنید؟؟؟!!شهریه اش چقدره؟؟
کارت خریدس چنده؟؟ارزش داره ثبت نام کتم اما خببب انشالاه قبول میشم سراسری اپووممممممم

والا من میخواستم بگیرم و برم ولی خب الان پشیمون شدم ،اخه اگه دوباره پشیمون شم از این قضیه غیرانتفاعی را کارتش گرفتم نهایتش اون اخه ما توی شهرمون دانشگاه ازاد نداریم اگه داشتیم که خودم خسته نمی کردم برا سراسری خوندن

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جووون برای درک اون بخش مفاهیم...کسی مطلبی چیزی داره ک مفید باشه بزاره ما بخونیم دعاش کنیم کنکور رتبه زیر 50 بیاره؟؟؟
از اون کلمه ها ک خر هستن و من متوجه نمیشم....فکر کنم میشه بخش مبانی نظری آره؟

بچه ها چیزی براش نزاریداااااا :biggrin: :biggrin: واااااای خداااا این دختر چقدر زرنگهههههه فقط میاد مطلب میگیره :book: خب عزیزم تو هم یه خورده از اون مطالبت رو اینجا بزار دیگه :wallbash: :w00:بزار ماهم از مطالبت استفاده بکنیم :w10: حداقل اینجوری زکات علمی که یاد گرفتی رو پرداخت میکنی خخخخخخ

sasname

عضو جدید
سلام بچه ها . اگه شما میخواستین تو این 5و6 روز مونده چند تا منبع رو بخونین که خیلی سوال خیز بود و حتما به کمک همونا به تنهایی یه مقدار میتونستین تستارو ج بدین اون منابع چیا بود که تمام وقتتونو روش میزاشتین و ریسک نداشت و اومدن سوال بیشتر ازش قطعی بود

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاشید برید بخوابین یعنی چی هرشب تا صبح بیدارید
همه تون همه درس هارو بلدین برید بخوابید صبح با انرژی بیدارشین:tooth:

کجا بریم عزیزم تازه سر شب ما باید تا پاسی از شب اینجا بمونیم شما برید بخوابید . شب خوش

memare iran

عضو جدید
سلام بچه ها . اگه شما میخواستین تو این 5و6 روز مونده چند تا منبع رو بخونین که خیلی سوال خیز بود و حتما به کمک همونا به تنهایی یه مقدار میتونستین تستارو ج بدین اون منابع چیا بود که تمام وقتتونو روش میزاشتین و ریسک نداشت و اومدن سوال بیشتر ازش قطعی بود

به توصیه مشاورها وبقیه بچه ها تست کنکورسالهای قبل با بررسی پاسخ های تشریحیش خیلی کمک میکنه و اینکه تو هر درسی قوی هستی اونوبیشتر تقویت کنی چون اینجوری امکان غلط زدنت کم میشه..مخصوصا درک عمومی
الان دیگه کتاب جدید نخون

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
به توصیه مشاورها وبقیه بچه ها تست کنکورسالهای قبل با بررسی پاسخ های تشریحیش خیلی کمک میکنه و اینکه تو هر درسی قوی هستی اونوبیشتر تقویت کنی چون اینجوری امکان غلط زدنت کم میشه..مخصوصا درک عمومی
الان دیگه کتاب جدید نخون

به نظر شما چند درصد امکانش هست که از سوالهای کنکور سالهای قبل هم بدن؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

زیاد یک نگاه کن به سوالات عزیزم متوجه میشی که توشون تکراری هست یا اینکه توی ریتم هستن یعنی اگه بتونی اینا را بزنی احتمالا مشابه هستن ،یک دوست دارم پارسال دختر عمه اش برنامه ریزی قبول شد میگفت فقط خلاصه خوند و تست های سال قبل زد ،حتما بزن اونا را واقعا ارزش وقت گذاشتن داره

memare iran

عضو جدید

ممکنه عین سوال ندن اما وقتی سوال تحلیل کنی و پاسخ نامه تشریحی چک کنی متوجه میشی کدوم قسمت هرکتابی مهمه معمولا سوالا رو با یه مقدارتغییر از همون قسمت ها میدن دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا