این 1600همون کتاب کنکاش علی عسگری؟؟؟؟؟
فک کنم 1...البته خیلی صوت بلد نیستم
دوستان
به نظرتون برا مرور کتاب نکته های راهیان ارشد مفیده؟
تست های تالیفی هم الان میزنید یا دیگه فقط کنکورسالهای قبل بزنیم؟
کسی میدونه سوالای کنکورهنروساخت توسایت هست یا نه..پیداشون نکردم لطفا لینک بزارید اگه هست
همون که گفتم 2 میشه صلوات بفرستید بره پی کارش
4 آیا؟؟؟؟
فک کنم 1...البته خیلی صوت بلد نیستم
444444444444444444
چرا جو میدی جواب گزینه 4 میشههمون که گفتم 2 میشه صلوات بفرستید بره پی کارش
حواست باشه اشتباه منو تکرار نکنی (متناسب نخواهد بود)
چرا جو میدی جواب گزینه 4 میشه
اقا من رفتم پی کارم![]()

منم خودم زدم فشار هوا
تو کتاب قیابک نوشته سرعت صوت با رطوبت رابطه مستقیم داره ولی این رطوبت نسبیه فرق میکنه آیا؟

منم خودم زدم فشار هوا
تو کتاب قیابک نوشته سرعت صوت با رطوبت رابطه مستقیم داره ولی این رطوبت نسبیه فرق میکنه آیا؟
(دیوارهای جنوبی در اواسط تابستان از ساعت 8 صبح تا 3 بعد از ظهر، مورد تابش آفتاب قرار می گیرند. هنگام ظهر، حداکثر پرتوِ آفتاب بر
روی این دیوارها می تابد.) این درسته؟
من تو یه خلاصه ازقیابکلو خوندم تو زمستان بیشترمورد تابشه
این تستا از کجاست؟؟؟؟؟
سرعت صوت به جنس و دمای محیط بستگی داره...................هرچه فشار هوا بیشتر باشه محیط گرمتره .............تو محیط گرم رطوبت نسبی بیشتره..............در نیجه همون 4 میشه
اشتباه میکنم آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8 صبح ؟ دیوار جنوب؟ سقف؟ بام؟ شیب؟
اون منظورش شرق بوده
سرعت صوت به جنس و دمای محیط بستگی داره...................هرچه فشار هوا بیشتر باشه محیط گرمتره .............تو محیط گرم رطوبت نسبی بیشتره..............در نیجه همون 4 میشه
اشتباه میکنم آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در تابستان حداکثر پرتوِ آفتاببه دیوارهای جنوب شرقی بین ساعت 8 و 9 صبح
الان سوال من برا تابستان وزمستانشه ها!!! اینکه جبهه جنوبی تابستان بیشتر تو تابشه یا زمستان
(دیوارهای جنوبی، بیشترین مقدار پرتوِ آفتاب را در آذرماه و کمترین مقدار آن را در خرداد ماه دریافت می کنند.)
با این حساب قیابکلو درست گفته
این تیکه اشتباست دیگه تو محیط گرم رطوبت نسبی کمتره فکر کنم با این قاطی کردی که هرچه هوا گرمتر باشه و دما زیادتر باشه رطوبت بیشتری رو میتونه تو خودش جا بده

![]()
یعنی دو صفحه فقط خندیییدماااااااا خخخخخ
این میگه اون میشه اون میگه این میشه بعد ک همه توافق میکنن مثلا سر 4 اصلا جواب میشه 3 خخخخخخخ
خدایی رشتس ما داریم بریم حالشو ببریم
![]()

بچه ها یکی منو راهنمایی کنه:واسه سایه تو نیمکره شمالی جهت حرکت خورشید چه جوریه تو نیمکره جنوبی چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟