زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایماه جان ی جزوه چیزی ک توش اون سوالایی ک خودم عکس گذاشته بودمو پرسیده بودمو میخام ک توش باشن اخه من تا حالا اصلا اونا رو جایی ندیده بودم
والا عزیزم کلی سرچ کردم ... نمیدونم کدومه ک پویان میگه :(
ببخشم عزیزم
فقط اینارو پیدا کردم ک توش نمونه موردی داشته اما اون ی دونه ک تو عکسشو گذاشتی از سیستمهای ساختمانی آیندس ک هرچی سرچ کردم پیداش نکردم
یادمه
3 تا کتاب با هم ی جزوه بودن
فقط اینو ببین حالا ی چندتایی نمونه موردی داره
#1121 و ​#1122 و #947

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اولین باغ سازی مال کجا بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا عزیزم کلی سرچ کردم ... نمیدونم کدومه ک پویان میگه :(
ببخشم عزیزم
فقط اینارو پیدا کردم ک توش نمونه موردی داشته اما اون ی دونه ک تو عکسشو گذاشتی از سیستمهای ساختمانی آیندس ک هرچی سرچ کردم پیداش نکردم
یادمه
3 تا کتاب با هم ی جزوه بودن
فقط اینو ببین حالا ی چندتایی نمونه موردی داره
#1121 و ​#1122 و #947
ممنون عزیز دلم .ایماه جان گوارینی،همون برومینی؟؟؟دوتاشون ی نفرن؟؟!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نمودار های 1 و 2 متعلق به چه تیر هایی هستند؟

تستی هم نمی دم ، بشینین فکر کنین!

این ک خیلی اسونه کاشکی ازینا تو کنکور بدن ..

یه سرگیردار با ممان در سر دیگش
دوسر گیردار با دو ممان غیر مساوی در انتها
اونهایی ک تو دومی میگن دارای بار متمرکز ولی در کنار باید بهشون بگم ک تو شکل اگه دقت کنید شکل دقیقا از وسط نصف شده . پس بار متمرکز وسط نیست .. نیروی غیر مساوی ک دوممان غیر مساویه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اونهایی ک تو دومی میگن دارای بار متمرکز ولی در کنار باید بهشون بگم ک تو شکل اگه دقت کنید شکل دقیقا از وسط نصف شده . پس بار متمرکز وسط نیست .. نیروی غیر مساوی ک دوممان غیر مساویه

:surprised:شما مطمئن باش تو کنکور از این خیلی آسونتر میدن!!!
اگه وسط نیس پس کجاست؟!! تو شکل که نشون میده وسطه!!!

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
ونسای، دارْسان یا یا درخت‌ریزه‌های ژاپنی (به ژاپنی: 盆栽) هنر پرورش درختان و گیاهانی است که در اندازهٔ کوچک ایجاد می‌شوند.
بونسای یا دارسان ویژگی درختان یا گیاهانی که آنها را در گلدان به‌صورتی پیرایش می‌کنند که پاکوتاه شوند و در سنین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سالگی در حدود ۳۰ تا ۶۰ سانتی‌متر ارتفاع داشته باشند. از آنجا که پیراستن گیاه به صورت بونسای تقلید شکل درخت در مقیاس کوچک‌تر است، فرهنگستان زبان فارسی برای واژه بونسای برابر فارسی دارسان (همانند دار و درخت) را برگزیده است.
فرهنگ چین و به ویژه ژاپن در آفرینش چشم‌انداز فضای سبز بر این است که کل طبیعت را یکجا به باغ منتقل کنند. نه مانند غربیها که بخشی از طبیعت را به عنوان باغ تلقی می‌کنند. ژاپنی‌ها طبیعت را دوست دارند، نه رونوشت از آن را؛ و باغسازی غربی را رونوشت از طبیعت می‌دانند بُنسایی نوعی از باغبانی هنری است که از قدیم در چین و ژاپن به روش‌های مختلف متداول بوده و هم اکنون کل جهان از این هنر با اطلاع هستند و کم و بیش آن را به طور نسبی به اجرا در می‌آورند. از نظر لغوی بُن به معنی بشقاب، سینی یا گلدان و سای به معنی کشت و کار است و بونسای را کاشته شده در سینی معنی کرده‌اند؛ اما نه هر گلدانی و گیاهی. پا کوتاه کردن یک درخت و کاشت در گلدان کوچک متضمن هرس و نگهداری خاص است که با هرس دیگر درختان در باغ متفاوت است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله های خاله یاسمن ツ

جمله های خاله یاسمن ツ

- وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید ، افراد درباره رفتار و عملكرد خود فكر می كنند ، نه رفتار و عملكرد شما

- تمام چیزی که باید از زندگی آموخت تنها یک کلمه است: میگذرد...

- نگراني هرگز از غصه فردا كم نميكنه بلكه فقط شادي امروز رو از بين مي بره

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

وای چه حوشجله!

- وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید ، افراد درباره رفتار و عملكرد خود فكر می كنند ، نه رفتار و عملكرد شما

- تمام چیزی که باید از زندگی آموخت تنها یک کلمه است: میگذرد...

- نگراني هرگز از غصه فردا كم نميكنه بلكه فقط شادي امروز رو از بين مي بره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله درسته!
هر دوتیر دارای گشتاور خمشی هستند!بارهاش رو اشتباه گفتی ولی گشتاور ها رو درست.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

1.تو این تیر طره ای یه بار گسترده روش هست با یه گشتاور خمشی ته تیر یعنی سمت جپ/
2.یه تیربا بار متمرکز در وسط تیر و دو گشتاور خمشی در طرفین که گشتاور سمت چپیه بیشتر از راستیه!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر امروز اینجا سوت و کوره:wallbash: کجاییددددددددد:redcard:

چند تا سوال میپرسم ببینم کی جوابش رو بلده

1- خرند چیه؟؟؟ آجر چینی کنار باغچه ( به صورت کلاغ پر)

2- فرم باغ در دوران قاجاریه؟؟؟؟ بیضی و صلیبی

3- کاشت چمن مربوط به چه دورانی؟؟؟؟ قاجاریه

4- سینه کبکی چیه؟؟؟ سنگهای مرمرینی که بر روی آن نقوش حجاری شده باشه ( برای پر حجم نشان دادن آب )

5- باغ چهل تن و 7 تن توسط کی احداث شد؟؟؟؟ کریم خان زند

6- زینت الدنیا اسم دیگه کدوم باغ؟؟؟؟ باغ جهان نما

7- باغ شالیمار در کجاست؟؟؟ لاهور

8- باغ تجیر ؟؟؟؟؟ باغ با دیوار مشبک ( دوره صفویه )

9- شلن ؟؟؟؟ فواره بزرگ

10- شیوه آبیاری با قنات در زمان ؟؟؟؟
در زمان اورارتورها

فقط نفیسه جووون زحمت کشید جواب داد :w27: دیگه سوال نمیزارممممممممممممممم :w06::w06::crying:

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ونسای، دارْسان یا یا درخت‌ریزه‌های ژاپنی (به ژاپنی: 盆栽) هنر پرورش درختان و گیاهانی است که در اندازهٔ کوچک ایجاد می‌شوند.
بونسای یا دارسان ویژگی درختان یا گیاهانی که آنها را در گلدان به‌صورتی پیرایش می‌کنند که پاکوتاه شوند و در سنین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سالگی در حدود ۳۰ تا ۶۰ سانتی‌متر ارتفاع داشته باشند. از آنجا که پیراستن گیاه به صورت بونسای تقلید شکل درخت در مقیاس کوچک‌تر است، فرهنگستان زبان فارسی برای واژه بونسای برابر فارسی دارسان (همانند دار و درخت) را برگزیده است.
فرهنگ چین و به ویژه ژاپن در آفرینش چشم‌انداز فضای سبز بر این است که کل طبیعت را یکجا به باغ منتقل کنند. نه مانند غربیها که بخشی از طبیعت را به عنوان باغ تلقی می‌کنند. ژاپنی‌ها طبیعت را دوست دارند، نه رونوشت از آن را؛ و باغسازی غربی را رونوشت از طبیعت می‌دانند بُنسایی نوعی از باغبانی هنری است که از قدیم در چین و ژاپن به روش‌های مختلف متداول بوده و هم اکنون کل جهان از این هنر با اطلاع هستند و کم و بیش آن را به طور نسبی به اجرا در می‌آورند. از نظر لغوی بُن به معنی بشقاب، سینی یا گلدان و سای به معنی کشت و کار است و بونسای را کاشته شده در سینی معنی کرده‌اند؛ اما نه هر گلدانی و گیاهی. پا کوتاه کردن یک درخت و کاشت در گلدان کوچک متضمن هرس و نگهداری خاص است که با هرس دیگر درختان در باغ متفاوت است.

وااااااااااى! اصن روحيه م عوض شد با ديدن اينا! چقدددددددد خوشگلن! مرسيييييييييي!:w42:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

4- سینه کبکی چیه؟؟؟ سنگهای مرمرینی که بر روی آن نقوش حجاری شده باشه ( برای پر حجم نشان دادن آب )

9- شلن ؟؟؟؟ فواره بزرگ

در زمان اورارتورها

مرسی باران طلایی عزیز بابت نکته و سوالای خوبی که میزاری:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

تستی نبود تنبلیم گرفت تایپ کنم:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

9- شلن ؟؟؟؟ فواره بزرگ

در زمان اورارتورها

فقط نفیسه جووون زحمت کشید جواب داد :w27: دیگه سوال نمیزارممممممممممممممم :w06::w06::crying:
مرسی عزیزم اگه میشه بازم برامون سوال منظر بزار کلی به ذوق آوردی نشستم منظر خوندم کلی یاد گرفتم راستی سوال 6 و 7 و10 از کجا بود؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا قشنگن خیلی هم گرونن مثلا یه درخت 80 ساله قدش 40 سانته
اره خيلي. من تة نمايشكاه كل و كياه. ( gol ) از دست اين كوشي كه g نداره. از اين درخت كوجججولوا ديدم. ١ ميليونيش بود تا ٣ ٤ ميليوني. زشتاشم بود كه ٢٠٠ تومان اينا بود.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره خيلي. من تة نمايشكاه كل و كياه. ( gol ) از دست اين كوشي كه g نداره. از اين درخت كوجججولوا ديدم. ١ ميليونيش بود تا ٣ ٤ ميليوني. زشتاشم بود كه ٢٠٠ تومان اينا بود.

چقد گرووووووووووننننننننننننننننننننننننننننننننننن ..................من میرم تربچه بکارم.........:D

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سوالهای کنکور سالهای قبل رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟:w06::w06::w06:

یه سوال غیر کنکوری ببخشید دیگه مجبور شدم بپرسم :w01: نمیدونم دستم به چی خورده صفحه باشگاه رو که باز میکنم نوشته ها خیلی ریز شده اذیت میشم بخونم کسی میدونه چرا اینجوری شده:crying2::crying2::crying2:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سوالهای کنکور سالهای قبل رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟:w06::w06::w06:

یه سوال غیر کنکوری ببخشید دیگه مجبور شدم بپرسم :w01: نمیدونم دستم به چی خورده صفحه باشگاه رو که باز میکنم نوشته ها خیلی ریز شده اذیت میشم بخونم کسی میدونه چرا اینجوری شده:crying2::crying2::crying2:

ctrl رو نگه دار بعد +و_ رو بزن واسه تغییر اندازه صفحه یا ctrl+scrol mouse

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سوالهای کنکور سالهای قبل رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟:w06::w06::w06:یه سوال غیر کنکوری ببخشید دیگه مجبور شدم بپرسم :w01: نمیدونم دستم به چی خورده صفحه باشگاه رو که باز میکنم نوشته ها خیلی ریز شده اذیت میشم بخونم کسی میدونه چرا اینجوری شده:crying2::crying2::crying2:
عزیزم از این سایت http://www.pardazeshpub.com/ همه گرایش ها هست کلید ctrl از صفحه کلید فشار بده نگه دار روی ماوس یه چرخی داره که جلو عقب میره با اون zoom تنظیم کن یا اینکه از تنظیمات مرور گرت zoom 110 کن / اگر نتونستم خوب توضیح بدم آموزش تصویری بزارم :ی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا